reklama

Holandia

Prawda jest taka że was z nami nie ma:-(:-(:-(, rzadko zaglądacie nie mówiąc że jak skrobniecie coś po 50 stronach...to wogóle się nie integrujecie z obecnym forum ani tematem...:sorry2::confused:
MaRita fakt że prosimy was o różne porady,;-):-)ale jak któraś wspomniała jesteście tutaj od początku i doskonale radzicie sobie z językiem...więc korzystamy z waszej wiedzy!
Poza tym Sencilla pytała czy jest ktoś chętny jeszcze na spotkanie...i jakoś żadnaz was się nie pofatygowała wciągnąć na liste gości...
Nie wiem może do kadry specjalne zaproszenia trzeba było wysłać?:dry::confused:
Wielkie mi HALLO...temat był na forum kto chciał to był...ja też nie byłam i cóż...Będę następnym razem...:-)
A Sencilla no cóż...każdy żyje w swoim świecie i nikomu nie podlega!:szok::-D

Ja spadam na plaże z dzieciakami!
Cudnego popołudnia wszystkim bez wyjatku....

reklama
Witam
Paulina Anna,Marita-zgadzam sie z Aneta i Ania.Co jakiś czas nawołujemy was,a tu cisza:tak:Sencilla mogła was zaprosic na to spotkanie,ale pewne jej to z głowy wypadło.:sorry2:Moze z Tola ma blizszy i czestszy katakt,nie wiem.Na pewno nie chcemy was stracic,bo jestescie naszymi forumowymi kolezankami.

Ostatnia edycja:
Fakt , nie podziękowałam za życzenia,ale to tylko dlatego że gdy czytałam życzenia każda z Was mi je napisała oprócz Sencilli....ona jako jedyna "olała mnie" i pisała o swoich sprawach. Możecie bronić Sencillę, ale nie zmienicie faktu że kiedy potrzebowała pomocy z szukaniem domu, szkoły.....załatwianiem spraw to wiedziała jaki mam numer telefonu.....kiedy była u mnie na kawusi a innym razem na śniadanku to jakoś wiedziała gdzie mieszkam a teraz zapomniała.....więc zastanówcie się czy tak trudno skrobnąć meila o spotkaniu?
Rozejrzyjcie się ile osób co była aktywnych na forum już tu nie zagląda....a to tylko dlatego że męczy ich sranie nieustanne o kawkach,kupkach ...i "dupie marynii" .

Sencilla- dzięki Tobie powieliło się moje spojerzenie na rodaków w Holandii, tylko wykorzystuje się drugą osobę. Dziękuję Tobie za to ....już nie będę słała nikomu kartki i ubranek jak dziecko się urodzi :wściekła/y:

Paulina to o czym mamy pisac??Połowa z nas siedzi w domu z dzieciakami:tak: Wychodzi na spacery i raz za czas do kolezanki.Jak bysmy o tym nie piasły to by tu pustki były.Mysle ze forum jest tez po to ,a nie tylko zeby pisac o swoich azycproblemach.Na pewno wam jest przykro i macie zal z tego powodu,ale kazdej z nas mogło sie zapomniec.A z drugiej str to Sencilla zadnej z nas nie zapraszała,tylko pytała która jest chetna:tak:

witam sobotnio,
pobieznie przeczytalam ostatnie posty i oczom nie wierze.
Paulino, nie wiem, czy przypominasz sobie, ale pisalam Ci co najmniej 3 razy na gg, co u Ciebie, jak sie masz, bo widzialam opisy u Ciebie, ze zapisalas sie do szkoly, ze Amelka poszla do przedszkola, itd.
NIe odpisalas ani slowem. NIe uwazalam poza tym za konieczne, abym kazdej z WAs osobno dawala znac o spotkaniu, bo srednio raz na dwa dni pisalam na forum wszem i wobec, ze spotanko organizuje i uwazalam, ze naprawde duzo bylo szans, aby kazda z WAs o nim sie dowiedziala. Kazdy byl mile widziany, a jako moderator naszego forum na pewno czesto odwiedzialas nasza strone i moglas o spotkaniu przeczytac.
Droga Ma-Rito, napisalam rowniez i do Ciebie wiadomosc na NK, odpisalas mi jednym zdaniem. Nie mialam przyjemnosci Cie poznac, Ma-Rito, wiec podejrzewam, ze mozemy komunikowac na innych falach.
Ale wiesz, Paulina, naprawde przykro mi jest, ze po tym, jak sie kilka razy widzialysmy w naprawde milych okolicznosciach, mozesz mnie podejrzewac o tak nieczyste intencje.

Nie bede sie nad tym rozwodzic, bo chyba nie warto.
Jeszcze sie taki nie urodzil, ze by kazdemu dogodzil, wiec pewnie i mi by sie to nie udalo.

Zycze wszystkim milego dnia i dobrego humoru.;-)

PS. Paulino, ciesze sie, ze dzieki mojej osobie potwierdzilo sie Twoje zdanie o Polakach w Holandii.
Moje rowniez sie potwierdzilo-uwazam, ze wszedzie sa dobrzy ludzie, a Ty na pewno jestes jedna z tych osob. Szkoda, ze sie nie zrozumialysmy i ze -podejrzewam - na tym konczy sie nasza znajomosc. Nie bede nad tym rozpaczac, choc szczerze mi jest przykro.

Ostatnia edycja:
Wiem wiem:), że niektóre z Was są baaardo urażone, ale po co te cyrki z wyrzucaniem komuś, ze się kiedyś pomogło w jakiejś tam sprawie....:szok::szok::szok::szok:Ja dlatego też staję w obronie Sencilli...Bo spotkanie nie było ukrywane przed nikim i do ponad tygodnia dziewczyny o nim pisały i niejednokrotnie Sencilla wymieniała listę obecności z zapytaniem kto jeszcze sie chce zaprosić, więc trzeba było korzystać, a nie teraz sie żalić.....!!!:angry:

Paulina i M-Rita możecie czuć żal, ale szczerze mówiąc same jesteście sobie winne!!! Może poprostu nie macie gdzie dać upustu swojej narastającej frustracji, lub szalejącym hormonom...
A ja osobiście też uważam, że Ma-Rita to już wogóle przegięła!!!Od 2 mc ma nas głęboko w d... a teraz wyrzyguje Sencilli, że do niej nie zadzwoniła.... Sorki, ale większość z nas czystego zainteresowania Twoją osobą niejednokrotnie dopytywała się co tam u ciebie, jak sie czujesz itp....I co????:szok::szok: Zero odzewu!!!!!!! a skoro tak to pewnie większość z Nas już myślała, że się z nami pożegnałyście na zawsze....:baffled::baffled:

I kto tu nas traktuje z góry!? :confused::confused::confused::confused:

Fakt , nie podziękowałam za życzenia,ale to tylko
Rozejrzyjcie się ile osób co była aktywnych na forum już tu nie zagląda....a to tylko dlatego że męczy ich sranie nieustanne o kawkach,kupkach ...i "dupie marynii" .

To pewnie było do mnie z tymi kawkami:szok::-), bo ja codziennie serwuje wam ten rozkoszny napój...i mam nadzieje że nikomu to nie przeszkadza...
Fakt Paulina...mówimy o duperelach itp...ale jak ktoś słusznie zauważył to forum dla mam...wiekszość siedzi w domu, nie pracuje i to jedyna rozrywka na obczyźnie.:tak::-)
Zresztą wystarczy przejść do początku forum żeby zobaczyć o czym wy pisałyście...:dry::sorry2::confused:swojego czasu!:szok::-)
Nie zaglądają tu tylko osoby którym nie zależy na byciu tutaj lub są już w innym świecie zainteresowań lub mają ważniejsze rzeczy do zrobienia!:sorry2:;-):-)
I nie chce się im pisać o zupkach,kupkach i wrednych teściowych!:-D

A ja tam lubie pisac z wami codziennie dziewczyny:tak: i... usłyszeć np o promocji z Etosa od Anetki lub nieprzespanej nocy Olguni!:szok::-D
Jak się to komus nie podoba to trudno...może powstanie wkrótce FORUM DLA EXTRA KLASY...na poważnie tematy a dostęp będą miały tylko osoby o odpowiednim statusie majątkowym i kulturze...:confused::dry::sorry2::-D

Dla mnie temat się wyczerpał!Do znowu tzn...do wieczorka!:-D:-D

Czesc dziewczyny
Widze ze prowadzicie bardzo goraca dyskusje, ale mnie rowniez wydaje sie ze temat spotkania byl walkowany prawie miesiac i kazdy kto tu zaglada mial okazje poczytac o tym.
Paulino i Marito nie znam was bo kiedy ja pojawilam sie na forum was tu prawie wcale nie bylo, a moim zdaniem jezeli udzielilyscie komus pomocy to chyba to bylo z dobroci serca i checi pomocy a nie zeby wciaz zbierac dowody wdziecznosci. Nastepnym razem poprostu nie pomagajcie wtedy nie bedziecie rozczarowane
A to ze piszemy tu o duperelach to inna sprawa, chyba nikt naprawde powaznych problemow nie bedzie roztrzasac na forum publicznym przed ludzimi ktorych tak na prawde nie znamy od tego sa privy, maile czy forum zamkniete
Ja tu jak narazie zagladam b. czesto i to prawda ze dziewczyny pisaly setki razy do was i nigdy nie widzialam jakiejs odezwy z waszej strony

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry