reklama

Holandia

Ma-Rita, Paulina, w takim razie wybaczcie moj brak wyobrazni, rzeczywiscie nie pomyslalam, ze ze wzgledu na to, co zrobilyscie dla mnie, powinnam WAm wyslac zaproszenie. Uwazalam, ze kazdy bez wyjatku jest u mnie mile widziany, zarowno Wy, jak i kazda inna mama z forum.
Nie mialam zlych intencji, jesli czujecie sie urazone, mowie PRZEPRASZAM i jeszcze raz powtarzam, ze nie zrobilam nic specjalnie.
Jesli jednak mimo tego uwazacie, ze zrobilam to bardzo nie tak jak byc powinno, to biore na siebie cala odpowiedzialnosc i zycze WAm milego wieczoru.

reklama
Mialam nie ale jednak dorzuce swoje trzy grosze,
Przepraszam Ma-Rita ale czy ze wzgledu na to co zrobilyscie dla Sencilly (nie wiem dokladnie co, ale nie sadze zeby to byla jakas przysluga ktora wymagalaby dozgonnej wdziecznosci...) uwazacie ze powinna specjalnie do was wyslac zaproszenie badz specjalnie do was dzwonic - jako do powiedzmy pierwszych na tym forum - zeby jasnie Panie zawiadomic ?? Ja tak nie uwazam, o spotkaniu byla mowa dlugi czas, miesiac jak nie lepiej i zadna z nas nie dostala zaproszenia... padl temat spotkanie i kto chce to moze przyjechac, i nie wierze ze przez ten czas zadna z was nie zajrzala tu (pisac nie musialyscie, bo przeciez (jak to Paulina powiedziala) "męczy was sranie nieustanne o kawkach,kupkach ...i "dupie marynii").
A co do forum to zgadzam sie z Ania, po to ono jest zeby wlasnie pisac o kawkach, kupkach, pierwszych zabkach, nieprzespanych nocach czy... dupie marynie... a skoro to kogos nie interesuje to jego problem.
A jesli pani Moderator nie ma czasu to niech przekaze komus bycie moderatorem, a nie ze dziewczyny musza sie prosic zeby sie na zamkniety dostac, niech moderuje to ktos ktos jest czesto na forum i kogo to forum interesuje...
Tyle i nikt nie musi odpowiadac na mojego posta...

Acha i jeszcze skoro tu tak piszecie o tym co wypada a co nie... to wypada chociaz "dziekuje" napisac jak skladalysmy wam zyczenia (Paulinie i synkowi Ma-Rity) a wy mialyscie nas w d...

Ostatnia edycja:
Mialam nie ale jednak dorzuce swoje trzy grosze,
Przepraszam Ma-Rita ale czy ze wzgledu na to co zrobilyscie dla Sencilly (nie wiem dokladnie co, ale nie sadze zeby to byla jakas przysluga ktora wymagalaby dozgonnej wdziecznosci...)
Wlasnie Ann, nie wiesz, wiec rzeczywiscie, moze lepiej bylo powstrzymac sie od komentowania, nie uwazasz?
Po drugie, tak, wyobraz sobie, moze tak sie zdarzyc, ze mozna nie czytac forum, lub na nie zagladac przez dluzszy czas
Jesli nie wierzysz to Twoj problem, nie moj.
Po trzecie, masz racje, dziewczyny skladaly zyczenia mlodemu. Za co bardzo wszystkim dziekuje, milo, ze pamietalyscie :-) Jak juz wspomnialam dopiero dzis nadrobilam 145 stron zaleglosci.
Paulina juz pare postow temu przepraszala, ze nie podziekowala za zyczenia urodzinowe.

Sencilla- pozwol, ze odpisze Ci na priva lub na N-K, bo tu nie ma sensu.

Ma-Rita, z dzika radoscia pprzeczytam Twoja wiadomosc. Moze wlasnie od tego bylo trzeba zaczac? Moze bysmy sobie wyjasnily wszystko, bez sarkazmu i zgryzliwosci na forum "publicznym".
Ja zawsze staram sie zalatwiac klopotliwe sprawy najpierw z osoba zainteresowana, "tak mnie nauczono", pozwol, ze zacytuje. A Wy zaczelyscie od obrabiania mi tylka, za przeproszeniem, tu, na forum.

Witam znowu
Musze sie pochwalic ze kupilam sobie dzisiaj rower, w prawdzie z drugiej reki ale wyglada naprawde super no i jezdzi sie tez swietnie, a i cena w porownaniu z nowymi bardzo przystepna, bedzie w sam raz na wyprawy z malym:tak: musze tylko torbe i siedzenie dla malego dokupic. Jutro jak bedzie tak cieplo jak dzisiaj jedziemy na przejazdzke. Bardzo ucieszyl mnie ten zakup.:-):-):-)
Dobrze ze i mnie oswiecilyscie (przy okazji) z pieluchami kupilam, 2 paczki ale po tym co piszecie wstrzymam sie z nastepnymi
Milego wieczorku paaaaa

Witam wieczorową porą...

Widzę że GORĄCY TEMAT dalej na topie!:-D
Dajcie sobie spokój już dziewczyny...spotkanie było, kto chciał to pojechał...zainteresowani forum są obecni choć czasami a ja nadal uważam że Sencilla ty nie miałaś żadnego obowiązku powiadamiania kogokolwiek!:no::sorry2:
Jak ktoś umie czytać to wiedzał i już!:tak::szok::tak:
Sorry dziewczyny ale taka prawda...
Spokojnych snów!;-)

Załączniki

• 2009_0321WAGARY0077.jpg
    2009_0321WAGARY0077.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 51
  • 2009_0321WAGARY0148.jpg
    2009_0321WAGARY0148.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 50
Ma-Rita ja tylko wyraziłam swoje zdanie co do Waszego "ataku" na Sencillę....Poprostu uważam, że za ostro ją pojechałyście! A jak już Wam na tym tak bardzo zależało to trzeba było właśnie na priva jej to pisać, a nie na publicznym, bo mogłyście się spodziewać, że taki będzie skutek...
A swoją drogąMa-Rito, skoro nie miałaś czasu na czytanie nas to czy znalazłabyś czas na spotkanie?! :confused::confused:
Pewnie dlatego, że nie odzywałyście się długo, Sencilla wam nie chciała zawracać głowy i dlatego też nie pisała i nie dzwoniła do Was w sprawie tego spotkania....:sorry2:

Może rzeczywiście nie powinnam się wtrącać, ale miałam podobne odczucie jak Ania i Ann, że w waszym mniemaniu, wy jesteście wazniejsze, bo jesteście dłużej na tym forum i dłużej sie znacie z Sencillą i to kwalifikuje was do tego, by wysyłać wam specjalne zaproszenia....:baffled::baffled:

Dobra kończę już...:sorry2:
.Ma-Rita i Paulina jeśli was uraziłam, przez to co napisałam, to oczywiście Bardzo Przepraszam!:tak::tak::tak::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry