Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tradycjonalnie zapraszam na kawkę....;-) i mam pytanko;
Kochane co kupujecie męzowi na rocznice ślubu...:-) bo takowa sie zbliża i jakoś nie mam konkretnego pomysłu...
i ja rowniez witam!
widze, ze wiele z Was czuje sie urazonych ta dupa maryni... Kochane Marito i Paulino, skoro tak razi Was tematyka naszych rozmow, to raczej nie łudze sie, ze spodobaloby sie Wam na naszym spotkaniu? Tematyka byla raczej podobna, kawki sie opilysmy, kupka byla co chwila jakas, a i nawet nas odwiedzila wspomniana wyzej Marynia, wiec gadalysmy caly czas o jej czterech literach
Witam dziewczynki
My na nogach już od 6...ale może to i dobrze bo bynajmniej w tygodniu z rana nie będe musiała budzić na siłe Martusi
Bo nie wszystkie wiecie ale poszłam do pracy...a obowiązki "mamuśki" przejął mój M.
cięzkie były to dla mnie chwile zostawic moje maleństwo ale myśle że jakoś się przyzwyczaję
Dziewczyny mam pytanie czy na skuter albo na brumera trzeba mieć jakieś uprawnienia i zdawać tu w Holandi jakieś egzaminy?
Życzę miłego dnia
Alu jeżeli masz prawko na auto, to na skuter nie potrzebujesz dodatkowych papierów. Jeżeli bromer, to tak - musisz zdobyć certyfikat.
Natka, ze zdjęcimi się udało, więc nie musisz mi wysyłać. Gosia Sencilla ma do sprzedania leżaczek dla maleństwa do przyczepki do roweru :-)
Imprezka nam się wczoraj udała, było bardzo miło i fajnie.
Dziś będziemy mieć znowu gości, znajomi przychodzą zobaczyć Claudię - do tej pory jeszcze nie byli
Byliśmy na spacerku, ale bardzo wietrznie u nas, więc po godzince wróciliśmy.
My właśnie wróciliśmy ze spacerku...słonko świeci co prawda ale zimno!Brrr
Uciekliśmy po godzinie do domu...teraz pyszna herbatka z cytynką i jabłecznik!
Oczywiście foteczkami was zarzuce,wiosna taka piękna!;-)
Witam niedzielnie!!!
My tez wlasnie wrocilismy z rowerowej przejazdzki, rower spisal sie na medal.Tez sprobuje wrzucic zdjecia z naszej wyspiarskiej wiosny :-):-) a 4 litery to mnie tak bola ze masakra
Agasta o lezaczku od Sencili pamietam chyba nawet fotka tu byla, w razie co to sie zglosze jak jeszcze Sencila bedzie miec na stanie
Witam niedzielnie!
Ania śliczne masz dzieciaczki,napatrzec sie nie moge.Jakie maja ładne oczeta,chyba po mamusi:-)
Agasta fajnie ,że impreska się udała
Nam udało się dziś wyjść do kościoła.Michałek był bardzo grzeczny:-)
Idziemy obiadek zjeść
Miłego popołudnia:-)