reklama

Holandia

dziewczyny, czy z tymi plytkami z kursem nie bedzie Wam przeszkadzac, az WAm to przygotuje i wysle dopiero po srodzie? Nie dam rady wczesniej, mam mnostwo pracy :no::zawstydzona/y:
Te z Was ktore chca te plytki, prosze napiszcie mi na priva Wasze namiary i czy chcecie pierwsza , druga czy obie czesci.
Chyba ze to wszystko zalatwimy przy okazji nastepnego spotkania. Chociaz wole nie wypowiadac slowa "spotkanie" na tym forum, bo niektorzy wydaja sie byc na nie alergiczni :-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny Claudia bardzo często robi kupke. Jak rozpoznać czy to ne biegunka? Był okres że robiła raz na 2 dni, przedwczoraj zrobiła 5 razy, wczoraj nic a dzis już 2 razy :baffled:

Gosia Ty już może tak nie szalej z tym gimnastykowaniem się przy kwiatkach, co? Wrzuć na luz i odpoczywaj póki możesz :tak::-):tak:

u mnie pogoda masarka, wieje jak cholera i strasznie pada :-(

u nas wieje pada i szaro:baffled::baffled::baffled:
mała własnie zasnęła, bo dzisiaj urządziła sobie pobudkę o 6 rano...:nerd: raz już spała i teraz znów padła, a marudzi niesamowicie, tylko na rece do mnie chce:crazy: chyba ząbki:confused:
agasta, Claudia jest karmiona piersia wiec może naprawde różnie robic te kupki, jeśli są one normalne i takie jak zawsze to nie przejmuj sie, biegunka bedzie wtedy gdy beda one śmierdzące i brzydkie, albo zielkonkawe,albo tak jakby sama woda.

hey dziewuszki,

u nas tez pogoda pod psem, wichura i ulewa... podobno tak ma byc przez caly tydzien... :baffled: no zobaczymy...
w zeszlym tygodniu bylam z Manuelem na zakupach w Groningen... potrzebowalam kupic mu butki... naszukalam sie troche, bo Manuel ma wysokie podbicie, wiec trudniej jest cos odpowiedniego znalezc... w koncu znalazlam jedne, ktore mu najlepiej na stopce lezaly... bardzo ladne butki.... kosztowaly 80 euro...:tak::crazy: no coz, kupilam je... rozgladalam sie rowniez za buggy i wlasciwie mam na uwadze 3 modele, ktore mi sie podobaja...:tak: narazie jeszce nic nie zakupilam, bo chcialam zobaczyc jak Manuelowi sie w nich siedzi, ale on niestety po przedszkolu i "przezyciach" z przymierzaniem butow juz byl tak padniety, ze w ogole juz nie mial ochoty w nich usiasc... ;-)a najdziwniejsze jest to, ze na kazdym buggy pisalo, ze moze zniesc maxymalnie ciezar 15 kg (do 3,5 roku)... a Manuel ma juz teraz z pewnoscia ponad 15 kg (i nie ma jeszce 2 latek)... :tak::-D i babka z prenatal juz mi oznajmila, ze skoro moje dziecko ma ponad 15 kg a ja kupie u niej "to" buggy... to ono w ogole juz nie bedzie podlegac gwarancji... dziwne... :baffled::baffled::baffled: co o tym myslicie?

Niunia, jak robisz salatke owocowa?
Gosia, jak Twoje samopoczucie? widze, ze jeszce na ostatek "szalejesz"" na rowerze... ;-) juz naprawde niedlugo Ci zostalo... ekscytujace.... :-)
Ania, super fotki ze slicznymi dzieciaczkami... :tak:

magdalena przeważnie wózki są do 15 kg,ale bez przesady... zaraz się nie popsuje skoro Manuel waży okolo 15 kg a on juz teraz tak nie tyje jak na początku:tak: Zosia ma 11 kg;-)
a jakie ci sie spodobały???

reklama
Natka, Manuel juz z pewnoscia wazy ponad 15 kg... :tak: ja tez uwazam, ze nie ma co przesadzac... ;-) ;-) wlasciwie to ja nawet nie poruszalam tam tematu jego wagi... tylko ta babka z prenatal pytala sie w jakim jest wieku i ile wazy... myslala, ze juz ma 3 latka (wlasciwie to wiecej osob tak mysli)... no i oznajmila, ze skoro ma taka wage, to juz nie bedzie na wozek gwarancji... :tak::baffled:
a podoba mi sie Mutsy Spider, Maclaren Quest i Chicco Lite Way... :tak:
a Ty w dalszym ciagu jestes zdecydowana na Quinny Speedi? ja mam teraz rowniez Quinny, ale Buzz i jestem bardzo z niego zadowolona...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry