niunia_2008
mama Wiktorii :)
my wlaśnie wróciłyśmy
u nas sie rozpogodziło i wyszło słonko
chociaż wiart jeszcze wieje... przynajmniej nie jest już tak ciemno;-)
magdalena-sałatke robie z wszytskich owoców w kawałeczkach i z bitą smietaną, taka zwykła
a co do wózków to sa niektóre do 25kg więc może warto obejrzec sie za takimi
chociaż gwarancja powinna ci przysługiwac bo przecież w tym sklepie nie wiedzą które dziecko w nim jeżdziło
agasta- wydaje mi sie ze przy karmieniu piersia mogą kupki być tak różnie... a tymbardziej że moga claudii wychodzić ząbki...
gosiu-dziewczyny dobrze mówią, teraz najlepiej odpoczywaj
u nas sie rozpogodziło i wyszło słonko
chociaż wiart jeszcze wieje... przynajmniej nie jest już tak ciemno;-)magdalena-sałatke robie z wszytskich owoców w kawałeczkach i z bitą smietaną, taka zwykła

a co do wózków to sa niektóre do 25kg więc może warto obejrzec sie za takimi

chociaż gwarancja powinna ci przysługiwac bo przecież w tym sklepie nie wiedzą które dziecko w nim jeżdziło

agasta- wydaje mi sie ze przy karmieniu piersia mogą kupki być tak różnie... a tymbardziej że moga claudii wychodzić ząbki...
gosiu-dziewczyny dobrze mówią, teraz najlepiej odpoczywaj

i jeśli uda mi sie je sprzadac to dopiero wtedy kupie,ale też używany
a nawet gdyby coś się stało to kto musi wiedziec ile wazy dziecko które nim jeżdzi?!? pójdzie twój mąż i go kupi, a gdyby coś się stało i się popsuje to też może iśc twój luby i powiedziec co i jak,a przecież nie musi mówic prawdy ile ma wasze dziecko, może skłamac:-)
przeciez i tak nikt ci do domu nie przyjedzie ważyc małego, w razie czego, wiesz o co chodzi

. W dzień trochę pośpi, ale wtedy nadrabiam zaległości, obiadek, sprzątanie itp Mam nadzieję, że dzisiejszej nocy da mi troszkę pospać