reklama

Holandia

Agasta, Ja tez gdzies widzialam takie naklejki i nawet probke zamowilam i chyba nie byly takie drogie, jak dotre do domu to zerkne i ci najwyzej nazwe mailem wysle...
A ja chyba kawke sobie zapodam bo jakos dalej spie, an najlepsze jest to ze po ost kontroli 20 lutego mialam isc nabadanie krwi i zapomnialam :szok: :szok:

reklama
Hej!

Agasta o tą właśnie wydzielinę mi chodziło,albo w kulkach albo wypływa jak żółta lawa...:sorry2::-D
Ann o której będziesz?
Anetko on jakos tak sam zaczął siusiać ale pierwsze siusiały lale i tak się bawiliśmy tym nocnikim np;do siadania!:tak::-)
A teraz biega z krzykiem SIKA sam!:-D:-D:-D
Lece jeść obiadek!

A co tu takie pustki???:-)Czyzby ładna pogoda była w całej holandii?:-):-p
Misiu dzis mi zrobił pobutke o 6 ;30:szok::szok::tak::szok:
My spacerek zaliczylismy ,troszke padało ale nam sie udało miedzy deszczekiem:-D
Michaś teraz sie bawi ,a ja buszuje po necie:tak:Za pół godziny sie zaczna zchodzic do domku:-DWiec obiad czas odgrzewac:tak:

Hej hej!

Gdzie sie podziewacie?:szok::szok::-D
Chyba faktycznie ładna pogoda wyciągnęła wszystkich z domów...
My też pospacerowaliśmy...i nawet przy okazji zakupiłam w V&D kurteczkę wiosenną Erniemu...:-D
A teraz kiedy moi już śpią lece pod prysznic...

Jejciu pustki jakich dawno nie było :szok::szok::szok:
My dziś mieliśmy piękny dzień. Pogoda nam dopisała, cały dzień świeciło słoneczko. Zakupy też udane, kupiłam małej bluzeczkę, kurteczkę (2 w 1 z podpinką w formie bluzy), spodnie i śpiworek do żłobka. Przy okazji odebrałam baby doos w Prenatal.
Sobie kupiłam tylko korale :-)

Witam was serdecznie!
oczywiście melduję sie po dłuższej nieobecności i zawiadamiam was, ze u mnie bez zmian....No może poza tym, ze dzisiaj w końcu poroznosiłam swoje cv do kilku szkół....Może dostanę posadkę od września....

Więcej napiszę jutro...Miłej i spokojnej nocki!:-)

Witam dziewczyny
U nas nieprzespana noc :baffled: gorączka 39,1
rano wymioty niunia rozpalona ,ale usmiecha się
nie wiem co to może być ... może to trzydniówka,dałam leki przeciwgorączkowe i czekam co będzie dalej:confused: mam nadzieję że to nic poważnego
zycze Wam udanego dnia

Witam!

Ala mam nadzieje że to nic poważniego i paracetamol jej pomoże!:tak::-)
U nas nocka spokojna ale wieczorem też Erniemu zaaplikowałam jedną dawkę przeciwbólową...
A zamiast kawki dziś zaserwuje wam ten oto kwiat...żebyście mogły nacieszyć swe oko....:-D:-D:-D

I za chwilkę uciekam na urodzinową kawkę mojej HOL taką ranną bo po niej ona wylatuję na tydzień do Dubai'u...;-):-)
A tam słonko,plaża i beztroskie lenistwo bo lecą tylko dwie z przyjaciółką!:szok::-D
Takim to dobrze a dzieci zostają z mężami!

Dzień dobry,
my pprzepspaliśmy całą noc do 6. A z łóżka wygramoliłam się o 9 :-D
Pranie już powieszone, teraz wcinam śniadanko.
Mialam jechać z małą do sklepów, ale taka wstrętna pogoda że dam sobie spokój.
Jutro muszę iść do pracy żeby dowiedzieć się jak jestem zaplanowana na przyszły tydzień, i zapoznać się z pokojem gdzie będę odciągać mleko :-)

reklama
witam i ja....
U nas zimno...niby ładna pogoda, bo świeci słoneczko, ale pizga jak w kieleckiem....:baffled::baffled::baffled:
dzieciaki odprowadzone, ale mam "nowe dziecko" w domu...Siostra wpadła do Wrocka załątwić jakieś sprawy urzędowe i zostawiła mi mojego synusia do pilnowania....Teraz młody sie bawi, a ja piję kawusię.....:tak:;-):-)

Ala spokojnie obserwuj co z młodą, czy temp wzrasta i czy leki wogóle ją obniżają i na jak długo....Jeśli będzie się utrzymywać radzę skonsultować się z lekarzem, bo malutka jest jeszcze za malutka....:tak:

Aniu aż mnie zazdrość bierze jak widzę te twoje kwiatuszki....:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry