Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój A pracuje w innej firmie i od poniedziałku i wraca dopiero o 19
przedtem pracował bliziutko i jak coś to mogłam go odwieżć do pracy i miałam samochód aalbo on się wześniej urwał nie bylo z tym problemu a teraz musi siedzieć do końca
a ja jestem uziemiona

poszliśmy do lekarza i zgadnijcie co???? normalnie nam coś zapisał
byłam w szoku
dał jej antybiotyk, bo ma jakies bakterie i nie chce nic jeśc:-(

i chcąc nie chcąc dziś wiatr i deszcz a ja musiałam zapierniczałam zaprowadzić Nikodema i odebrać ze szkoły. Do sklepu po chleb już nie wykręciłam, bo mi się nie chciało na taką pogodę, więc mój M kupi jak będzie wracał z pracy. Kończy o 16, a o 16:30 jest w domu, więc nie jest tragicznie:-)
, wylegujesz się do tej godzinki
:-), kiedy ja będę miała taki dzień

ale juz zaliczylam drzemke bo czuje sie fatalnie, glowa mnie tak boli ze
wzielam juz 2 paracetamole ale nic nie pomoglo, jakby stado koni mi po niej przejezdzalo, i co sie schyle to mi tak pulsuje ze caly czas leze... to chyba przez ta pogode... wietrzysko u nas straszne no ten deszcz 
:-)

pewnie tak, dobrze ze moge sobie polezec, chociaz nosi mnie zeby cos zrobic, ale nie dam rady...Ann może masz niskie ciśnienie i dlatego Cię tak głowa boli
Ja ogólnie mam non stop niskie ciśnienie, średnio 60/90, ale jak z Oliwierkiem byłam w ciąży i poszłam na wizytę to miałam raz 40/60 i mój gin nie chciał mnie do domu puścić![]()

:-)
;-)