reklama

Holandia

Witam!

Ann zanim doszłam i poczytałam co i jak...to o mało na zawał nie umarłam...myśląc że coś /tfuu,tfuu/ jest coś nie tak z twoimi maluszkami...:zawstydzona/y:
Dzięki Bogu tak nie jest...
Smutna ta historia...niestety czasami życia nie da się zmienić...tak miało być...choć pewnie ciężko się z tym pogodzić!
Ann pamiętaj co ci wczoraj napisałam...i nie myśl już o tym!:no::-(

Kawka....

reklama
Ann...
Ja troszkę lepiej...właśnie wyprawiam maluchy do niani!
Mam nadzieje że to tylko takie osłabienie, a nie jakies grypsko!:wściekła/y:
Uważaj na siebie i zwolnij trochę...;-):-)
I czekam na twą wizytę...daj znać jak co...:tak::-D
Miłego dnia kobiety!

Witam was słonecznie...

u nas pogoda jak w Alpach....Słoneczko świeci od samego rana, ale jest tak cholernie żimno, że nie idzie długo wytrzymać na dworze, bo tylko 3 stopnie.....:szok::szok::szok:

Majka znów nie poszła do żłobka, bo dzisiaj w nocy już znowu zaczął się u niej katar.....:szok::szok::szok:Jakieś cholerne wirusisko chyba jest w tym żłobku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny dostaśmy z mężem rozlicenie jego zarobków z Holandii...Jak się z tego rozliczyć? gdzie złożyć odpowiednie dokumenty w Holandii?
Czy korzystniej w Holandii czy lepiej w Polsce? będę wdzięczna za pomoc....:tak::-)

Ania i Ann trzymajcie się zdrowo!!!!
Sencilla cały czas rozważamy twoją propozycję.....

Załączniki

• Zdjęcie0238.jpg
    Zdjęcie0238.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie0270.jpg
    Zdjęcie0270.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 34
Ann...
Ja troszkę lepiej...właśnie wyprawiam maluchy do niani!
Mam nadzieje że to tylko takie osłabienie, a nie jakies grypsko!:wściekła/y:
Uważaj na siebie i zwolnij trochę...;-):-)
I czekam na twą wizytę...daj znać jak co...:tak::-D
Miłego dnia kobiety!

Ja mam tylko nadzieje ze ty do pracy sie nie wyprawiasz?!
Jesli bedziesz cos pottzebowala to daj znac bo po pracy tak kolo 14:30 wybieram sie do centrum...

hej dziewczyny,
Claudia dała dzisiaj mi pospać - od 21 do 7:50 :szok:

Goście już poszli, mała dostała w prezencie fajne różowe gatki i do tego biała bluzeczka z kwiatuszkiem :-)

Pauka
, rozliczyć się można w specjalnych biurach, takie napewno w pl u was są, ale w pl często firmy życzą sobie oprócz opłaty ze rozliczenie z podatku, dodatkowo ileś procent od sumy którą Ci zwrócą.
Ja zawsze roliczam się w nl, płace 25 euro i nic mnie nie obchodzi a po 3 miesiącach mam już kaskę zwróconą na konto :-)

reklama
Hej,
a co tu takie pustki :szok::szok: halo kobiety gdzie sie pochowalyscie? :szok::-D
Ja wlasnie dotarlam do domu, i musze jakis obiad skombinowac, wczoraj mialam jeszcze pierogi z mieskiem z polskiego sklepu ale pan kibelek sie o nie upomnial :baffled: i juz bylam po obiedzie
Agasta, bylam dzisiaj w Wibrze, faktycznie ile tam jest wszystkiego, a te ciuszki nakupowalabym pelno ale to glownie w kolorach niebiesko rozowych, a ja nie wiem jaki kolor :baffled::baffled::szok::-D wiec sie powstrzymalam i wyszlam tylko z dwoma parami skarpetusiow w kolorze bezowym...
Lece ten obiad kombinowac, ale najpierw chyba...

Załączniki

• 962606001_371ec9dad8.jpg
    962606001_371ec9dad8.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 35

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry