reklama

Holandia

Dzien dobry! Ja zyje zyje, tylko nie mam jak pisac, bo Tosia bardzo chora, 40 stopni goraczki juz od wielu dni. A MArysia dostala jakiegos wirusa i ma biegunke. Meza łupło w kregoslupie, a ja dostalam okres. Poza tym probuje pogodzic bycie z dziecmi, z praca,szkola, obowiazkami domowymi.
Czyli normalka ;-)
Poza tym, powiem Wam szczerze,ograniczam swe pisanie.
Nie za bardzo mam ochote sie rozpisywac... Wprawdzie kwestia spotkania rozeszla sie juz po kosciach, ale mam lekki niesmak po tym, jak zorganizowalam spotkanie, zaprosilam bez wyjatku kazda mame wraz z potomstwem, bylo fajnie, a po kilku dniach sie dowiaduje, ze jestem swinia, bo kogos tam nie zaprosilam. Przeprosilam wszystkich ogolem i z osobna, choc nie czuje sie winna, ale workiem treningowym nie mam zamiaru dalej byc.
Dlatego nic tu po mnie.
Do wiekszosci z Was mam kontakt inna droga, niz to forum. Lubie czytac, co tam u Was, nawet jak to jest "o dupie maryni", ale wole sie kontaktowac z Wami inaczej.
Co do nastepnego spotkania, to termin jest chyba wszystkim wiadomy, serdecznie zapraszam. WSZYSTKICH.
Zycze WAm kobitki milego dnia, buziaki dla dzieciakow! :tak:

reklama
Sencilla, sorki ale nie gadaj glupot kobieto,:-) ;-):tak: zakladaj tu kiedy masz ochote i pisz kiedy masz ochote, my cie tu chcemy...
wogole strasznie mi przykro, duzo zdrowka wam zycze :tak:
pozdrowionka
uciekam do pracy

Powiem szczerze, że myślałam już wcześniej nad tym o czym napisała Sencilla....
Chyba i wielki czas na mnie, zostałam tutaj chyba najstarsza stażem, więc dziewczyny ja również ograniczam swe pisanie:blink:
Już niedługo zaczynam szkołę, więc i tak będę miała czasu mało...
Niestety po ostatniej "akcji" jakiś niesmak pozostał:baffled:
Do następnego wpisu :tak::-)

jestem i ja...
Agasta i Karola u nas też chyba znowu akcja ząbki, bo Majka tak strasznie się ślini i wszystko wkłada do buzi i w nocy się częto budzi, dziś co 1,5h....Więc wpisuję się też do klubu ZĄBEK;-);-);-);-):-)

Sencilla masz mi tu się meldować codziennie i pisać o "dupie Maryni"!!!!:tak::tak:MY CHCEMY BYŚ TU Z NAMI BYŁA!!!!!:tak: I nie przejmuj się tą sytuację bezsensowną, która miała miejsce ostatnio....:-) Mnie też się oberwało(na priv dostałam "soczystego" maila)...:-D:tak:;-)Ja przechodzę nad tym do porządku dziennego....
A dla dziewczynek i mężusia dużo zdrówka!!!!:-D:-D:-D

Anetko ty też oczywiście z nami zostajesz!!!!:tak::tak::tak::-)

Natka to rzecyzwiście ci się udało...:tak::tak::tak::-)
Ja nieraz zaglądam do lumpków tu u mnie i nawet dzisiaj zajrzałam i wynalazłam zarąbistą koszulę hawajską na krótki rękaw dla mojego siostrzenca, nową z metką z C&A....no i 2 bluzeczki dla Majki i dzinsówkę z Dorą, a dla Oli super różowiutką szmijzerkę z długim rękawkiem- też nowa!sztuka za 2 zł....:tak:;-)

Alu gratulacje!!!Super, ze udało ci się zawalczyć o mieszkanie....:-D:-D:-D:-DCieszę się razem z Tobą!:-):tak:

Ann nie forsuj się tak!Zwolnij tempo...praca nie zająa nie ucieknie....:-)

Aniu ja też mam zawsze problem z prezentami dla męża, więc niebardzo mogę ci doradzić...:-(ale skłaniam się do tego co pisały dziewczyny....

Beauty, Aga0277 i Twigless gdzie się schowałyście???:confused::confused::-)

O ooo witam nowa mausie:-)
Sencilla,Aneta nie robcie nam tego!:no:
Sencilla zdrowka dla rodzinki:tak:
Ann dobrze ,ze z brzuszkiem lepiej:tak:
Ania my tez mamy rocznice (co prawda nie slubu,ale jest:rofl2:) i kompletnie nie wiem co kupic.

witaj Agnieszko!
Z tego co sobie przypomninam, to jesteś koleżanką Niuni tak?:-)

Pisz z nami często i o wszystkim, bo my lubimy pisać o "dupie Maryni"....;-);-):-):-)

reklama
Hej!

Sencilla i Aneta nie ma tak łatwo...teraz już odejść niemożecie....pisać mi tu codziennie o duperelach,kupkach,gorączkach i kawkach!:-D:-);-)
I nie migać się jakimś NESMAKIEM...mamy tu fajną paczkę i przynajmniej ja nie zamierzam NIKOGO stracić!:no::wściekła/y::-)
Tak z ręką na sercu to ja prosto po pracy tu biegam żeby się dowiedzieć co u was sychać,jesteście już jak część mojej rodzinki!:-D:-D:sorry2:
Niestety dziewczyny wszystko co Anetka wymieniła jako prezent już zakupiłam...ostatnio właśnie był sprzęt wedkarski!:baffled::cool2:
Witam nową mamusię - pisz,pisz i jeszcze raz pisz!!!
Zdrówka dla wszystkich chorych i cierpiących!:tak:
No proszę co niektóre dostały soczyste meile na priva a mnie nikt nie uraczył???:szok::dry::-D

Komu kawkę?:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry