reklama

Holandia

Dzięn dobry,
ja już po pracy, dzień mi się strasznie dłużył.
Jede po moją córunie, która wg teściowej całkiem nieźle radziła sobie z piciem butli.

reklama
Starczy dla mnie kawusi???:sorry:
My bylismy na długim spacerku:-D:tak:A teraz robie pyszna kolacyjke do tego lampka wina ,bo dzis jest siedem lat jak jeteśmy razem:-):tak::tak:A potem do wyrka;-):tak:

hej,
my już w domku. Widziałam na własne oczy jak moja córa opróżnia butlę :szok: ciekawe czy z takim samym entuzjazmem weźmie butlę ode mnie.
Mała dama śpi, a ja odciągam sobie mleko :-)

Karola wszytkiego naj z okazji rocznicy.
Aniu Cluadia naprawdę jest kopią tatusia :tak::-D:tak:

ktoś słyszał już coś o Gosi?

Jutro rano idę do dentysty a w południe pryjeżdża do mnie koleżanka ze swoją 3 tyg niunią i mamy zamiar wybrać się razem naspacerek.
W piątek wieczorem jade na imprezkę do kleżanki z pracy z okazji 15 rocznicy ślubu. Będzie balanga :-)

No Agasta!!!!
Widzę że szalejesz...czyli nadrabiasz towarzyskie zaległości!:-D
Tak trzymać...
Gosiu - daj znać...my tu wciąż czekamy,choć rozumiemy że teraz nie my najważniejsze...:tak::tak::tak:
Ja uciekam do wyrka poczytać książeczkę...

Aniu ja to jestem domator i naprawdę ciężko mnie wyciągnąć z domu np do baru czy knajpy.
Ale od czasu do czasu trzeba się wyrwać z domu :-)

Gosiu daj znać co i jak :tak:

witam dziewuszki,

u nas dzisiaj tez pogoda dopisala wiec wybylismy znowu na caly dzionek... :-) rano pojechalismy na peuter gym... nastepnie kinderboerderij... herbatka u kolezanki... i na koniec jeszcze zaliczylismy miasto... :-D przy okazji kupilam Manuelowi kurtke na wiosne w Prenatal oraz spodnie i bluze w WE... ;-)

Gosia, mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko w porzadku i tulisz swojego skarba w ramionach... :-)
Karola, serdeczne gratulacje z okazji Waszej rocznicy... ;-)
Agasta, gratki dla Claudusi za samodzielne picie z butelki... :-) pisalas, ze chrzest w NL to totalna klapa... :baffled: wiesz, Manuel tez mial chrzest w Holandii i ja jestem z niego bardzo zadowolona... :tak: msza odprawiona byla bardzo pieknie (tak jak w PL)... :tak::-)

Ala, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... zdrowka, szczescia, pociechy z coreczki oraz spelnienia najskrytszych marzen... :tak::-)

uciekam spac, bo jutro znowu trzeba rano jechac do przedszkola...
dobranoc...

reklama
Alu!

Żyj tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każda chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością.
Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry