• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Dzięn dobry,
ja już po pracy, dzień mi się strasznie dłużył.
Jede po moją córunie, która wg teściowej całkiem nieźle radziła sobie z piciem butli.

reklama
Starczy dla mnie kawusi???:sorry:
My bylismy na długim spacerku:-D:tak:A teraz robie pyszna kolacyjke do tego lampka wina ,bo dzis jest siedem lat jak jeteśmy razem:-):tak::tak:A potem do wyrka;-):tak:

hej,
my już w domku. Widziałam na własne oczy jak moja córa opróżnia butlę :szok: ciekawe czy z takim samym entuzjazmem weźmie butlę ode mnie.
Mała dama śpi, a ja odciągam sobie mleko :-)

Karola wszytkiego naj z okazji rocznicy.
Aniu Cluadia naprawdę jest kopią tatusia :tak::-D:tak:

ktoś słyszał już coś o Gosi?

Jutro rano idę do dentysty a w południe pryjeżdża do mnie koleżanka ze swoją 3 tyg niunią i mamy zamiar wybrać się razem naspacerek.
W piątek wieczorem jade na imprezkę do kleżanki z pracy z okazji 15 rocznicy ślubu. Będzie balanga :-)

No Agasta!!!!
Widzę że szalejesz...czyli nadrabiasz towarzyskie zaległości!:-D
Tak trzymać...
Gosiu - daj znać...my tu wciąż czekamy,choć rozumiemy że teraz nie my najważniejsze...:tak::tak::tak:
Ja uciekam do wyrka poczytać książeczkę...

Aniu ja to jestem domator i naprawdę ciężko mnie wyciągnąć z domu np do baru czy knajpy.
Ale od czasu do czasu trzeba się wyrwać z domu :-)

Gosiu daj znać co i jak :tak:

witam dziewuszki,

u nas dzisiaj tez pogoda dopisala wiec wybylismy znowu na caly dzionek... :-) rano pojechalismy na peuter gym... nastepnie kinderboerderij... herbatka u kolezanki... i na koniec jeszcze zaliczylismy miasto... :-D przy okazji kupilam Manuelowi kurtke na wiosne w Prenatal oraz spodnie i bluze w WE... ;-)

Gosia, mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko w porzadku i tulisz swojego skarba w ramionach... :-)
Karola, serdeczne gratulacje z okazji Waszej rocznicy... ;-)
Agasta, gratki dla Claudusi za samodzielne picie z butelki... :-) pisalas, ze chrzest w NL to totalna klapa... :baffled: wiesz, Manuel tez mial chrzest w Holandii i ja jestem z niego bardzo zadowolona... :tak: msza odprawiona byla bardzo pieknie (tak jak w PL)... :tak::-)

Ala, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... zdrowka, szczescia, pociechy z coreczki oraz spelnienia najskrytszych marzen... :tak::-)

uciekam spac, bo jutro znowu trzeba rano jechac do przedszkola...
dobranoc...

reklama
Alu!

Żyj tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każda chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością.
Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry