reklama

Holandia

dzieńdoberek
Agasta Aspiryna i odciąganie mleka....Trochę nie pasuje mi to....:baffled::baffled::baffled: Przecież ona też przenika do mleka, więc tak naprawdę Claudia też ją dostanie....Wydaje mi się, że jak jakrmisz to nie powinno się brać takich leków...Dziewczyny a co wy na to?:confused:

Ja uciekam na zakupy i do szpitala....Do póżniej!:-)

reklama
Hej
Agasta wczas wstałas:szok:My pospalismy do 7 ;30:tak:
Ann ja sie czujesz ?Dzieciaczki juz daja o sobie znac?
U nas dzis pogod pod zdechłym azorem:rofl2:Pada cały czas,wiec pewnie ze spacerku nici:crazy:
Natka i jak przyjezdzasz na ta kawe?:happy:
Pauka buziaczki dla dziewczynek!A co do aspiryny to sie na tymnie znam za bardzo,ale moze paracetamol wystarczy?
Aneta zyjesz??????????Jak w szkole?
A gdzie sie podziewa OLGUNIA , TWEGGLESS , BEAUTY , NIUNIA I CAŁA RESZTA????!

Ostatnia edycja:
kurde napisałam takiego ładnego posta i się skasował:szok:
ale od początku. już jestem zdrowa, mała też..
agasta chyba nie wono brac takich tabletek:no: z tego co wiem to najpierw odciągnij mleko, potem weź tabletkę i nakarm małą dopiero po 5-6 godzinach, kiedy praktycznie lek już nie jest w organiźmie:confused2:
pauka jak Oliwia?
karola raczej nie przyjade,bo zakochałam się już w innym wózku, a mianowicie peg perego kolor camelia:-) i zakupię go sobie, tyle że kosztuje ponad 1000zł, ale zaoszczędziłam na sukni ślubnej więc mogę pozwolic sobie na ten wydatek...
nie chce któraś z was kupic mojej spacerówki??? chicco enjoy?? jak ktoś by chciał to dam zdjęcia.;-) chce go sprzedac, bo ja za dgługo nie mogę miec wózków, bo zaraz mi się nowy podoba:eek: cena chicco to 80 euro, a jest ładny i zadbany, bo od kiedy mam mutsy, to go nie używam:no: a dałam za niego 650zł:szok:

agnes masz już suknie??? i wogóle jak wasze przygotowania? my zespołu nie mamy jeszcze:wściekła/y: i nikt nie ma wolnych terminów:crazy::szok:

sencilla co tam u was?
anetka? niunia? twiglees??? magdalena pytałam o twój wózek? kupiłaś? ann jak dzieciaczki? kopią??? ania super że już w Polsce:-)

zakładamy ten wątek gdzie będą rzeczy na sprzedaz, do kupienia?? bo mam karton ładnych ciuchów po Zosi i chce to sprzedac bo mi tylko miejsce zajmują, a drugiego jeszcze nie będzie:laugh2:
agasta ty coś mówiłaś na temat tego wątku?? może go załóz? ja porobie zdjęcia rzezcy które chce sprzedac i potem wkleje, a jeszcze mi się przypomniało że mam bujaczek z fisher price i mate edukacyjną do sprzedaży:eek:

Hej laski,
dzięki za troskę ale mała dostaje mleko w proszku :-) a nie z cyca, bo wiem że apirynki nie można w trakcie karmienia piersią, ale jakoś musze sobie spuścić mleko bo produkcja trwa, więc odciągam, bo inaczej cycki mi pękną :-D Tak wogóle to laktacja zmalałi mi kilka dni temu, nie wiem czy przez osłabienie organizmu czy przez powrót do pracy i powiem szczerze, że zaczynam się zastanawiać nad całkowitym odstawieniem od cyca, bo mała pije jak szalona 200 ml na raz (a przy swojej wadze powinna pić 135) a ja za cały dzień odciągne na 3 karmienia, a mała pije 6-7 razy.

Poza tym muszę brać jakieś lekarstwa, bo pojawiła się gorączka i mokry kaszel. Chyba mam zawalone oskrzela (kiedyś często chorowałam na zapalenie oskrzeli).

Tak wogóle to jak mała się urodziła to miałam jakieś takie dziwne napady choroby i jak dzwoniłam do lekarza to mi powiedział że aspiryne mogę brać, bo nie jest udowodnione że szkodzi dziecku. Składniki przenikają do mleka matki ale w nieznacznym stopniu tak mi powiedział.
A ja brałam paracetamol, bo aspiryny w domu nie miałam. :tak:

Claudia na służbie u teściowej, bo ja kaszlę jak gruźlik i boję się że mała będzie chora, a już ma katar.Zaraz ją teściowa przywozi bo na 15 idzie do pracy i po małą o 15 przychodzi szwagierka. A ja leże cały dzień w łóżku i zbieram siły

Natka wątek zaraz załóżę :tak:

Agasta denerwowałas sie z powodu pracy+osłabienie i to wystarczy zeby produkacja zmalała.Ja tez po 2 miesiacu przeszłam na butelke bo miałam za mało pokarmu i to było udreka dla małego.Ledwo co zaczoł jesc a tu juz cyce puste i wielki płacz:no:Szkoda mi go było,bo sie tylko denerwowa i ja przy nim.Do tego mało przybier na wadze,A teraz bez problemu je 180 i waga tez ok.
Wczoraj go wazyli 6,8kg i ma 64cm.Do małych nie nalezy:tak::tak:
Pomysł na watek bardzo mi sie podoba:tak:

Dzien doberek,
Poniewaz Ania na urlopie to ja serwuje kawke... a i jeszcze was jablecznikiem poczestuje ... :-D
znowu sie w nocy nie wyspalam, a dzieci jak nie czulam tak nie czuje, ale naszczescie jutro na usg i do gina na kontrole wiec sie wyjasni co i jak tam...

reklama
ANN czyn honory za Anie!:tak::-D:-D:rofl2:Pysznosci! Ruchów dzieci możesz jeszcze nie czuć,ja też dopiero poczułąm ok 20 tyg.Wczesniej czułam motylki w brzuchu:tak::-)A twoje dzieciaczki zracji tego ,ze to blizniaki sa mniejsze ,wiec to na pewno tez ma znaczenie:tak:Nie martw sie!Jak zaczna buszowac to bedziesz mówiła jaki spokuj miałam:tak::-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry