reklama

Holandia

reklama
Dzień doberek,
ale poranny ptaszek się ze mnie zrobił :tak: Nawet mojemu śniadanie do pracy zrobiłam i przed chila go odprawiłam :-D
a teraz znowu się doję :-D i mleczko zaczynam zbierać bo aspirynki od wczoraj południa już nie biorę.
Teraz mam tylko zarąbiście morky kaszel i za każdym razem wszystko mi się odrywa, ale to dobrze :tak:
MIłego dnia wszystkim życzę

A co tu takie pustki? Gdzie się wszystkie podziewacie?
Chyba na spacerek juz poszłyście co, bo taka piękna pogoda że szkoda siedzieć w domu. Ja niestety musze, bo mogą mi zrobić kontrolę w związku z tym, że nie zgodziłam się iść do pracy :-D

Witam
Agasta ja jestem:tak::-)Ty kobitko nawet bez kontroli lepiej nie wychodz z domku.Do wyrka marsz!:-):tak::tak::tak::tak::tak:I kuruj sie :tak:
Ja juz ,albo dopiero;-) śniadanko wcinam.Jak sie Michas obudzi to mykamy na poczte(siostra dzis rano pojechała do pl na swieta i zapomniala plaszcza,wiec musze wysłac,bo biedulka nie ma tam wczym chodzic:tak::rofl2:)No coz starosc nie radosc i skleroza jest:rofl2::laugh2::-DHihihi
Ann czekamy na wiesci....

Dzien dobry,
wlasnie wcinam sniadanko, potem prysznic i do szpitala
A po sniadanku oczywiscie :

Załączniki

• kawa.jpg
    kawa.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 36
hej dziewczyny ale mam nudy, była teściowa wypiła kawkę i zabrała małą do siebie. Ja powiesiłam pranie, poprasowałam i siedze i sie nudzę. Z domu ruszyć się nie mogę, bo jak wpadnie kontrola to nie dostanę chorobowego jak mnie nie będzie.

Natka gdzie te Twoje rzeczy na sprzedaż? Wątek już założyłam :-) I też dałam ofertę, bardzo ciekawą :tak:

reklama
Wlasnie wrocilam z usg,
Z dzidziulkami wszystko w porzadku, wszystkie pomiary prawidlowe, ogolnie maja po ok 22 cm, nadal leza nad soba, jedna dzidzia uciska pecherz a druga zoladek (stad ta zgaga) :szok::-D. Wod plodowych maja w normie.
Nie czuje jeszcze prawie nic bo ta na dole ma wprawdzie lozysko z tylu ale lezy gleboko, a ta na gorze na lozysko z przodu...
Acha no i najwazniejszego zapomnialam na 99% dwie cory :-D:-D:-D:-D

Na 14:20 ide jeszcze raz, tym razem na kontrole do ginka, zobaczyc czy badania krwi sa ok itd.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry