reklama

Holandia

reklama
Dzieki agasta :-D
Mam jeszcze fotki, ale musze zeskanowac, wstawie pozniej...
No i z imionami bedzie latwiej, mnie sie bardzo Julia podoba, Natalia, a moj m jeszcze mysli o Agnieszce, Marcie, mnie sie jeszcze Maja podoba ale jemu nie bo mu sie z Jezowska kojarzy :-D:-D:-D

Jak się dowiedzialiśmy że bedziemy mieć córę to też się zastanawialiśmy nad Julią ale to imie jest na top liście imion ostatnich lat więc doszliśmy do wniosku że nie nazwiemy tak naszej nuni bo później w żłóbku czy w szkole z tgeo samego roku będzie mnóstwo Julek. Pani będzie wołać Julia to wszystkie bedą się odwracać :-D Np u mnie w mieście w cb jest 16 Julek a Claudia tylko jedna :-)

Wiesz co my zrobilismy przy wyborze imion? Kupiliśmy książączkę z imionami każde z nas wzięło do reki kartke i długopis i:-) wypisaliśmy każdy sobie imiona które nam się podobają. Z góry uzgodniliśmy że musi to być imię uniwersalne tak aby zarówno jego rodzina jak imoja nie miała problemu z wymową i pismem więc typowo polskie i typowo holenderskie imiona odpadły, trzeba było wybrać coś z uniwersalnych. Większość imion nam się pokryła, a ostateczny wybór padł na Claudię

Witam Was kobitki:tak:
Ann cieszę się, że z dzieciaczkami wszystko ok:tak: i będziesz miała jeszcze 2 córeczki:-), ale super:-D:-) Ann jeśli chodzi o wózek to powiem szczerze, że w głęboki to ja bym nie inwestowała z dużo:no:, bo on na krótko, lepiej porządną spacerówkę kupić:tak:
Agasta z tym wózkiem to Ci się udało, za 30e:szok: jak za darmo:tak:
chanelka u mnie też pada:baffled:, po Nikodema musiałam lecieć w ten deszcz:wściekła/y::angry: i jeszcze Oliwier nie chciał siedzieć w wózku:baffled: Jeszcze jutro mnie czeka taki maraton i wolne na jakiś czas:-D:-);-):laugh2:
Karola szkołę zaczynam dopiero 15.04 :-):tak:
Ania, Sencilla jak Wam mija urlop:confused::-)
Aniu powiadasz, że nowe autko się sprawdziło:confused: Co kupiliście jeśli można zapytać i czy na NL tablicach, ile Wam opłaty wychodzą:confused: Pytam ponieważ chcemy kupić drugie auto, bo już mam dość maszerowania 8km dzień w dzień:-(, ale coś małego, bo tutaj opłaty są naliczane od wagi auta:baffled:
Beauty jak w szkole, co u Ciebie, zdrowa już jesteś:confused:,
Karola i Beauty nasze spotkanko chyba przełożymy na po świętach, bo się nie wyrobię, ok:-)
Gdzie reszta kobitek się podziewa:confused:

Przepraszam Was, ale już nie pamiętam o czym pisałyście, więc jeśli coś i kogoś pominęłam to bardzo przepraszam:tak:

Agasta fajny wózeczek:tak: i za tyle:szok:
Ann mi sie podobały Amelka i MIchalinka lub Milenka.Jak jeszcze nie wiedzielismy ze to Michas bedzie to stwierdzilismy ze dla dziewczynki wybieram ja,a dla chłopczyka A:tak::happy:I wyszło na jego:-D:rofl2:
Aneta pewnie ze możemy przełożyć ,ja sie pytałam czy byłas w kosciele w piatek???:)bo mi sie tak wydawało

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
ja juz po kontroli, wsio ok doslownie, kolejna wizyta i usg za 4 tyg - 6 maja

lece jeszcze do sklepu bo na obiad nic nie mam a kurat nie pada....

A jeszcze szybka kawke zostawiam... :-D

Załączniki

• kawa i ciasto.jpg
    kawa i ciasto.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 38

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry