reklama

Holandia

Czesć dziewczyny
U mnie już lepiej, tylko dzisiaj jakiś kosmiczny ból głowy mnie dopadł :wściekła/y:
Świeta za pare dni , a ja nic jeszcze nie zrobiłam ani nawet nie zaplanowałam. Nigdy nie przepadałam za Wielkanocą, ale w tym roku wogóle do mnie nie dociera ze święta sie zbliżaja...

Pauka, jak dziewczynki sie czują? Olwia wyszła już ze szpitala? U nas w tym roku tez jak nigdy wcześniej ciągle jakieś chorobska sie przyczepiaja.

Agasta, fajny wózeczek upolowałaś i kolor mój ulubiony ;-)

Ann, dobrze, że z maluszkami wszystko ok :-), a ruchy poczujesz pewnie lada dzień;-)Oczywiscie gratuluję dziewczynek, choć ja w te zapewnienia 99 % nie do końca wierze ( mój Szymek do 9 m-ca był dziewczynką hahahah )

Aneta, jakie autko chcecie kupić? Ja mam renault megane i bardzo sobie chwale;-). A te kawki w CB, to nie ja organizuje tylko, Edyta ;-). Pewnie od Patrycji o nich słyszałas?

Wszystkim swiętujacym w Pl życzę udanych, wesołych i spokojnych Świat Wielkiej Nocy:-)

...zapomniałam o najważniejszym... Gosiu ogromne gratulacje dla Was z okazji narodzin synka!!!:-) Niech sie zdrowo chowa:tak:

reklama
A tu obiecane fotki:
od lewej:
1 - lalunia lezaca na gornym pieterku - skaczaca mamusi po zoladku :-D
2 i 3 - lalunia na dole - skaczaca po pecherzu :-D
4 - z lewej glowka laluni lezacej na gorze a z prawej dupka laluni z dolu :-D

Załączniki

• Copy (2) of img341.jpg
    Copy (2) of img341.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 38
  • Copy (3) of img341.jpg
    Copy (3) of img341.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 36
  • Copy (4) of img341.jpg
    Copy (4) of img341.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 36
  • img342.jpg
    img342.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
Wiecie co robie więc nie bede się powtarzać :-D
Claudia po raz pierwszy od dłuższego czasu dała mi pospać całą noc. Od kąd prześliczmy na butelkę budziła się w nocy ok godz 2-3 i później znowu o 5. Dziś pspała od 20:30 do 5:06 :-)

Pauka pamiętam tą Oliwkę z "kochaj mnie". Zawsze ryczałam jak bóbr jak ją oglądałam a szczególnie jak pokazali ją podczas wycieczki do Watykanu jak pojechała na spotkanie z Janem Pawłem II i tak czule go objęła i całowała. Wtedy to chyba morze łez wypłakałam :szok:
Aniu korzystaj z pobytu w pl póki możes. Ja muszę poczekać jeszcze 6 tyg i też jedziemy po raz 1 jako rodzinka na wakacje :-)
Karola nie szalej bardzo :-)
Chanelka gdzie dokladnie mieszkasz w nl, dlugo tu jestes
Aneta moja ciocia ma sobowtora i to w swoim miescie :-D
Beauty wozeczek jest super a kolorek tez jeden z moich ulubionych

Witam:-)
Aniu to nie płacicie dużo za tak duże autko:-) i oczywiście gratuluję nowego zakupu auta:tak::tak::tak:
Beauty chcemy kupić jakieś małe autko, abym nie była uwiązana z dziećmi, bo mój M autem do pracy jeździ i ja nawet nie mam jak na większe zakupy jechać czy np do szkoły musimy maszerować na nogach, a mi się nie chce :no::baffled:;-):-) Sami jeszcze nie wiemy jakie chcemy kupić:-) Patrycja była u mnie i mówiła, że Cię spotkała:tak::-)
Karola chata wolna powiadasz:-), pewnie w nocy szaleliście:-D:laugh2:
Pauka fajnie, że Oliwia już dziś wychodzi ze szpitala:tak:, zdrówka życzę:tak::tak:
Agasta ja mam też sobowtóra i to 20km od mojego miejsca zamieszkania, ale w PL:tak:Kiedyś jakiś nieznany mi Pan podchodzi do mnie i mówi do mnie "co Ty tu robisz" i jak zaczęłam z nim gadać, że go nie znam i pierwszy raz na oczy widzę to nie mógł uwierzyć i właśnie w taki sposób dowiedziałam się, że mam sobowtóra:laugh2::-D
Ann ale te Twoje księżniczki śliczne;-):-)
Uciekam do szkoły kobitki papa

Dzień dobry!

Jak obiecałam....... to jestem z kawką!:-D:-D:-D

Ann foteczki z USG boskie...
Pauka świetnie że już wychodzicie ze szpitala...święta będą w rodzinnym gronie!:tak::-)
Ja też zwasze oglądałąm OLIWKE i też ryczałam jak bóbr przy każdym odcinku..:sorry:
Agasta jak widzę mała coraz bardziej przekonana do butelki...a tak sie martwiłaś.
Anetko ja też widziałam swojego kiedyś podczas festynu i moi znajomi byli naprawde w szoku bo stałam i szłam obok równocześnie!!:szok::szok::szok::-D
CHANELKA W JAKIM REGIONIE MIESZKASZ?
Karola no to korzystaj z wolej chaty i cieszcie się z tego czasu bycia razem...
Ja uciekam na śniadanko...

reklama
Dzien dobry,
Ja juz w pracy, i tez udalo mi sie cala noc przespac :-D dretwienie nog jakos przeszlo...
Aniu, ogrodek w porzadku, wczoraj padalo wiec podlany, bylam u was we wtorek i bede jutro

Wracam do pracy, milego dnia wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry