reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry!
Ann śliczne dziewczynki, i podobne do mamusi;-):rofl2::rofl2:Dobrze ,ze sie wyspłas. Moja kolezanka jak była w ciazy,musiałą o kulach chodzic 4 ostatnie miesiace,bo dziecko jej uciskało na biodro:szok:
Agasta ,Aneta nie szalelismy w nocy:tak:Moj A był zmeczony po pracy-pracował 12 godz.
Ania pyszna kawusia i taka polska:tak:
Pauka ciesze sie ze juz wychodzicie ze szpitala,swita beda w rodzinnym gronie.
U nas znow pogoda nie za bardzo ,ale mysle ze spacerek sie uda zaliczyc:happy:

Witajcie:-)
No i w końcu naprawiłam, to co mi Maja zepsuła:tak::-):-):-)Musiałam zrobić tylko przywracanie systemu i jak widać udało się!!!!!:-D

Oliwka Wyjdzie dzisiaj tylko muszą jej zrobić jeszcze końcowe badania(mocz, morfologię i usg), żeby sprawdzić, że wszystko ok....:tak::tak::-)

A co do tamtej Oliwki to mnie ona bardzo cieszyła, bo Dauniki są przekochane:tak::tak::tak:, a mój Sebek jak oglądał ją to płakał, tylko odwracał głowę tak, żebym nie widziała:-D:szok::szok::-D

Ann dzidziusie śliczne...Myśl nad imionami:tak::tak::-)

Aniu udanego pobytu w PL!

Anetko powodzenia w szkole!

A reszcie dziewczyn życzę miłego dzionka!:-D:-D:-D

Pauka, co do imion to wczoraj ustalilismy ze wybierzemy strone w necie z imionami na kartce kazde z nas wypisze takie jakie sie mu podobaja, potem wybierzemy te co sa u obojga na liscie, i na koniec wylosujemy dwa :-D :-D a na wszelki wypadek zrobimy to samo z imieniem dla chlopca bo a noz widelec :-D

Aneta etażerke kupisz w xenosie (wiem że mają taką jakby porcelanową 3 piętrową koloru beżowego), blokerze i hemie :tak: w ikei też mają fajne ale z przezroczystego szkła.
Ann dziewczynki nigdy nie są pewne na 100 % więc najlepiej dla chłopca na wszelki wypadek też wybierzcie :-)
Pauka super że święta spędzicie w domu

witam;-)

wiktoria śpi a mi się nudzi:sorry: już nie moge doczekać się soboty kiedy wkońcu pojedziemy:tak:

znajoma przez cała ciąże słyszała że będzie chłopiec, a przy porodzie okazało sie dziewczynka:-D ona to dopiero miała rozczarowanie:-)

a na dniach chyba będzie rodzic moja szwagierka:tak: i niby ma być chłopiec;-)

pauka- dobrze że Oli już wraca do domku:tak:

chanelka- mozesz pisać o sobie wszystko co tylko ci na myśl przyjdzie:tak:;-) m.in. czym sie interesujesz, gdzie mieszkasz tu w NL, z jakiego rejonu PL jesteś... itd itd;-):-)

Agasta dziękuję bardzo:tak::-), nie wiedziałam, że taka przyjemność kosztuje prawie 20e:baffled::-) Chyba nawet wolałabym szklaną bo mam zastawę czarną, a lepiej będzie pasowała chyba szklana do czarnego niż beżowa:tak::-)

Aneta ja kupiłam swoją 3 piętrówkę chyba rok temu w ikei to płaciłam 13,90 teraz już wszystko podrożało.
właśnie robię fotki rzeczom na sprzedaż, ale Claudia nie daje mi skończyć :-D

reklama
Aneta tak ,tak ja chce ten chodzik,pchacz oczywiscie:-):-D:tak:Tylko nie mam kiedy przyjechac po niego.Moze po swietach mi sie uda:tak:
My jak nie bedzie padac idziemy znoe na pyca:-D nabazie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry