reklama

Holandia

skasował mi sie post:wściekła/y:

ja tez mam nokie ale 5310, teraz juz mi tak nie zalezy na telefonie:sorry: kiedys kazdy model co wyszedl to juz ogladalam a teraz jest tego tyle ze :szok:
miałam też nokie e70, dostałam od taty z holandii jak ich jeszcze w polsce nie było:tak: ale za duza jak dla mnie:-D
najlepszym modelem nie do zbicia była jedna z pierwszych-nokia 3310:tak::-D

teraz podziwiam osoby ktore żyją bez telefonu:tak:
choc sa takie czasy ze ciezko by mi bylo zyc bez:happy:

a ciacha mniam:tak:
ja ostatnio tutaj chyba znowu przytyłam:wściekła/y:
ann- z wiki przytylam ok 35 kg więc nie masz sie co martwić bo z dwójką mnie nie pobijesz:-D ale podobno z dziewczynkami sie zawsze wiecej tyje:tak:

reklama
Aneta wiem ze nie zlosliwie :-D bo ja przytylam 12 a nie 14kg :-D:-D
teraz juz mam wiekszy brzucho (musze fotke zrobic) ale naszczescie te kg ida tam gdzie trzeba, bo dupke mam taka sama i rozm 38 nadal, a lalunie maja juz jakies 20-22 cm wiec pewnie juz tez sporo waza :-D

A co do swiat to ja tylko salatke jarzynowa robie, jakies ciasto - chyba babke i moze sernik - bigos juz mam, moze jakas poledwiczke upieczemy, do tego zamowilam w polskim sklepie biala kielbaske i makowiec i chyba styknie jak dla naszej dwojki, o przepraszam juz czworki :-D

Ostatnia edycja:
Aneta wstawiłam w przepisach ten na sałatke z wędzonego kurczaka.
Przepis jest od Ali.

Ja na święta piękę ciasto z jabłkami i budyniem na wywarze jabłkowym z zapiekanym kokosem :-) Mniam mniam
Poza tym nie robię nic świątecznego, bo 1 dzień świąt idziemy do teściowej a w 2 dzień jesteśmy sami. Mój Arnold nie lubi nic z tego co my jemy na święta w pl, więc będzie u nas normalny obiad, jakies miesko i ziemniaczki, może kluseczki jak go na mówię. Wstyd się przyznać ale nawet pisanek nie będę mieć :zawstydzona/y: bo on jajek nie lubi a dla samej siebie jednej pisanki nie będę robić :baffled:

Uf przyszliśmy:eek:Napycowalismy badyli ze hoho:laugh2::-)
Bedzie pieknie i zielono w naszym gniazdku:tak:
A jutr:tak:o idziemy z Michałkiem prasowac:happy:
Agasta fajny telefonik:tak:I abonament tez ok.
Ann ,Aneta pysznosci...

Aneta wstawiłam w przepisach ten na sałatke z wędzonego kurczaka.
Przepis jest od Ali.

Ja na święta piękę ciasto z jabłkami i budyniem na wywarze jabłkowym z zapiekanym kokosem :-) Mniam mniam
Poza tym nie robię nic świątecznego, bo 1 dzień świąt idziemy do teściowej a w 2 dzień jesteśmy sami. Mój Arnold nie lubi nic z tego co my jemy na święta w pl, więc będzie u nas normalny obiad, jakies miesko i ziemniaczki, może kluseczki jak go na mówię. Wstyd się przyznać ale nawet pisanek nie będę mieć :zawstydzona/y: bo on jajek nie lubi a dla samej siebie jednej pisanki nie będę robić :baffled:

A moze wyslac ci koszulki termokurczliwe, bo ja malowac tez nie bede, a zawsze bedziesz miala jakies kolorowe jajusia ;-):-)

Ann ja nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałaś, ale ja do końca ciąży przytyłam 14kg, a z Oliwierem 16kg:tak: Oczywiście na zdjęciach widać, że wszystko w brzusio u Ciebie idzie:tak:
Ja z Oliwierem leżałam na porodówce to jedna mamusia przytyła w ciąży 7kg (ja wyglądałam tak w 6miesiącu może) i jak szła do porodu to nie mogłam uwierzyć, że ona jest w 9 miesiącu i będzie rodzić. Wymądrzała się ze mną, że jak ja się musiałam obżerać, że aż 16kg przytyłam :-D:laugh2::-D
niunia to rzeczywiście sporo, ale udało Ci się zrzucić:confused: Ja się mojej rozciągniętej skóry na brzuchu nie mogę pozbyć:wściekła/y:, nie mam już takiego jędrnego brzuszka niestety:wściekła/y::no:. Po pierwszej ciąży był prawie taki sam jak przed ciążą, ale po drugiej już nie:no::wściekła/y: Za to cycków jak nie miałam tak nie mam:no::wściekła/y:
Agasta ja bym sobie 1 pisankę zrobiła dla siebie:tak::-) u mnie będzie malować Niko i może Oli coś "nabazgra":-D

Ostatnia edycja:
Ann Ty już prawie na półmetku jesteś i pewnie troszkę wcześniej urodzisz, wiec niewiele ponad 20kg przekroczysz, a to całkiem dobry wynik jak na dwójeczkę:-):-):-):tak::tak::tak:
Karola podrzuć mi troszkę "badyli":-D:-D:-D:-D

Czesć Wam

i mnie po drodze troche tez :-D

Ja do miłośników nokii nie naleze, jak kiedyś zdarzyło nam się mieć dwa modele, to każdy jeden był ferelny...

Aneta , a gdzie ty niby ten sflaczały brzuch masz co??? Chuda jesteś jak ... nie powiem co, brzuch płaski... i jeszcze narzeka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jeszcze nie wiem co na swieta przygotuje :baffled: żurek mam z kartonu ;-), kiełabasa biała jest, zrobie sałatke z ogórka, jakąs pieczeń upieke, babke majonezową, mazurka ( moze bo nigdy nie robilam ani nie jadlam) , psia bude i chyba to wszystko...

reklama
Ann Ty już prawie na półmetku jesteś i pewnie troszkę wcześniej urodzisz, wiec niewiele ponad 20kg przekroczysz, a to całkiem dobry wynik jak na dwójeczkę:-):-):-):tak::tak::tak:

To termin mam niby nadal na 29 sierpnia, ale mowia ze raczej na pocztek sierpnia sie szykowac, jak nie wczesniej... czyli juz po polmetku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry