reklama

Holandia

aneta- niestety zostało mi jeszcze jakies 10kg:-( zawsze miałam rozmiar 36-ale chyba juz o nim zapomne:zawstydzona/y: niestety brzuch mi pozostał,właśnie sama ta skóra:wściekła/y: robie codziennie brzuszki, troche już widać ale daleko mi jeszcze:baffled: a żle zrobiłam bo za póżno się wzięłam za siebie... no ale cóż...
a co do cycków to tak mi urosły że stanika na siebie nie mogłam znaleźć:baffled: miseczka G była mi mała:-D teraz chyba będę mogła kupić E albo jeszcze F:nerd:

ann- uwazaj na 7miesiac, bo ja 7-8mies przytyłam aż 14kg:zawstydzona/y: sama nie wiem jak to zrobiłam:confused:

reklama
Ja w ciazy przytyłam 22kj:szok:I nie moge zrzucić :baffled:Tez mam taki sflaczały brzuch:crazy:cyce wieksze(myslałąm ze jak sie mleczko skonczy to sie zmniejsza,a tu nic:eek:)pupcia tez za duza .Cała baryłka jestem:tak:Musze sie wziasc za siebie!Tylko weny brak:no:
Na swieta mamy tradycyjnie żórek,sałatka jarzynowa i z pory ,szyneczke ,chrzan z jajkami,sernik,i babke.Oczywiscie obiadek tylko nie wiem jeszcze jaki:tak::baffled::szok:.
Agasta je tez zrobiłabym dla siebie pisanke,chociaż jedna:tak::tak:
Aaaaaaaa Beauty ,Aneta z badylami juz lece!!! :)

Ann ale to przeleciało nie:tak::-)
Beauty jak to gdzie:confused: Chciałabym mieć taki płaski i piękny jak kiedyś, a do takiego to mi troszkę brakuje:tak:. Ja też nigdy nie jadłam mazurka i się zastanawiam nad upieczeniem, ale przepisu sprawdzonego nie mam, może podrzucisz:confused:
niunia ja też sobie obiecuje brzuszki, ale jakoś leniwa jestem:baffled::-)
Karola czekam na badyle:tak:
Dziewczyny dajcie mi cycków!!!! bo mi stanik A jest za duży:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej natka :-)

Aneta, no przelecialo jak nie wiem, pamietam jak test zrobilam a to przed Bozym Narodzeniem bylo :szok: a juz Wielkanoc mamy... leci czas jak nie wiem, a ledwo sie obejrze a maluchy beda na swiecie :-D, a cyckow to ci troche moge dac bo ja z B wskoczylam na D :szok::szok::-D:-D

obiad zrobiony, a moj dopiero przed 20 bedzie, ide jeszcze kawke lurke sobie zrobic bo cos mi ostatnio posmakowala spowrotem, a i kupilam sobie dzisiaj maalox na zgage zobaczymy czy dziala...

w NL mieszkam w veghel niedaleko eindhoven brabant-noord,jestem tu jakies 4 latka. a w polsce mieszkalam na slasku dokladnie w bytomiu. zycze wszystkim milego wieczorku i uciekam na kolacje bo sie glodna robie :) papa pozdrawiam

Ja w ciąży przytyłam 18 kg. Z rozmiaru 36 na 38 przeszłam. Wszystko poszło mi w brzuch. No i cycki mi z B na C skoczyły. I życzyłabym sobie by tak zostało :-D ale znając życie to jak przstane karmić cycem to mi na A zleci :baffled:
Na szczęscie nie musiałam się trudzić z zrzucaniem wagi. Po 2 tygodniach po porodzie byłam już przy swojej normalnej wadze. Teraz mam kilo ponad norme ale znowu nosze ciuszki sprzed ciąży, z czego bardzo się cieszę. Ale buty to mi o rozmiar większe zostały (w czasie ciąży urosły mi stopy :-D ) Szkoda tych wszystkich butów, bo mam chyba z 50 par :szok::-D:szok:

Natka zaniedbujesz nas ostatnio :-D Korzystaj z pobytu w pl pełną parą :-)
Aneta telefon już rozpracowany :tak: Ja to też taki telefonowy ekspert jestem, zwłaszcza od nokii. menu nokii znam na pamięć i jak moja sprytna mamuska coś przez przypadek w telefonie narobi to z głowy przez tel jej mówię jak ma naprawić :-D
Chanelka wiesz co będziecie mieli?
Ann widzisz nie trzeba było się śpieszyć z tym obiadem.
Niunia mama u Ciebie w odwiedzinach? To sobie troszke odpoczniesz :-)

Dobra kończe bo się rozpisałam jak szalona :-D

Aneta ja ci moge dac ,ale tylko jeden rozmiar:-):-D:-D
Agasta zazdroszcze ci tak szybkiego powrotu do wagi:tak:Ja tez tak chce!!!:-(
Natka korzystaj z pobytu w polsce:tak:
Ann pewnie obiadek juz zjedzony?
Cos nawciskalam i mi klawiatura zle dziala:tak::-)Wciskam z a pisze y itp..:-D:tak:
Mieszkanko ozdobione,a jutro biore sie za pieczenie:tak::eek:
dobrej nocki

reklama
Karola dokładnie takie same jaja z klawiaturą miałam dziś rano o 5. Włączyłam komputer od nowa i wszystko było już ok :tak:

A propo mojego dzisiejszego prasowania to robiłam podejście 4 razy. Za każdym razem jak włączyłam żelazko to Claudia budziła się po 5 minutach :-D Wkońcu dałam sobie spokój, jutro też jest dzień :-) Do pracy nie idę bo dalej chora, więc będę prasować (o ile mała mi jutro pozwoli:-D )

Ja już ide spać, miłej nocki życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry