reklama

Holandia

reklama
Agasta ja zmieniłam telefon na abonament (wcześniej miałam na kartę w Ortel) bo mega dużo wydawaliśmy na karty, więc mam nadzieję, że w abonamencie wyjdzie nam to taniej:tak:. Mamy abonament w Telefort (porównywałam ceny z T-mobile i wyszło taniej) mamy 200min za darmo, abonament 20e i za pakiet 25sms zapłaciliśmy 3e, więc będziemy płacić 23e i takim cudem mam również nowy telefon:-), ale menu po niderlandzku, więc nie wszysto łapie, więcej z pamieci korzystam, bo kiedyś byłam "mistrzem" telefonów:-D:laugh2:teraz niestety mam już małe zaległości:baffled::tak:
Agasta miłego prasowania i rozpracowywania:laugh2::-):tak:
Karola to ok usunę ten post z chodzikiem i poczeka na Ciebie:tak:
Właśnie mąż mi zadzwonił, że jednak pod koniec kwietnia nie jedziemy do PL i jeszcze nie wiadomo kiedy pojedziemy:-(

Aneta ja mam abonament 22,50 euro/mies vodafone w tym 400 sms/min i nowy tel :-) 2 lata temu wzięłam nokie n73 a teraz nokie e66 :-)

gdzie się reszta podziewa?

Aneta ja mam abonament 22,50 euro/mies vodafone w tym 400 sms/min i nowy tel :-) 2 lata temu wzięłam nokie n73 a teraz nokie e66 :-)

gdzie się reszta podziewa?

te nokie przynajmniej n seria, nie do zdarcia, mialam n70 dobre dwa lata wypadla mi przez przypadek przez balkon z 4 pietra na chodnik...
Poszlam na dol wzasadzie pozamiatac, a telefon poskladam do kupy i jak nowka, zadnej ryski nawet nie bylo :szok::-D a dzialal nawet lepiej niz przed upadkiem :-D:-D, ale moj nowy iPhone byl juz w drodze...:-D
Ide kawke sobie zrobic, a tu jakby ktos mial ochote:

Załączniki

• latte.jpg
    latte.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 38
Teściowa ma teraz nokie n79 i nie jest zadowolna, bo przyciski te od menu są bardzo malutkie i często chcąc nacisnąć górny naciśnie róznocześnie dolny. Powiedziała że jakby go przed zakupem miała w ręce (zamówiła przez neta) to by na niego się nie zdecydowała.

Ja z mojej n73 byłam zadowolona, ale od czesu jakis 2 miesiący zaczął świrować, coś z ekrenem mi się stało (tyle razy mi spadł że łohoho) ale nie opłacało się już dawać do napracy więc 2 miesiące się pomęczyłam i teraz mam już moja wymarzoną e66 :-)

kurcze zamiast kliknąć "zarządzaj załącznikami" to ja zrobiłam "zatwierdź odpowiedź"
Agasta e66 bardzo mi się podoba:-), a ja mam 6600 slide:tak:. Moja siostra i szwagier mają n73 i również są zadowoleni, ale jak dla mnie trochę duża:tak:

Załączniki

• 28_jablecznik_s.gif
    28_jablecznik_s.gif
    6,9 KB · Wyświetleń: 51
  • babka owocowa.gif
    babka owocowa.gif
    4,8 KB · Wyświetleń: 68
  • placuszki.gif
    placuszki.gif
    4,8 KB · Wyświetleń: 54
  • W-Z.gif
    W-Z.gif
    6,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Powiedźcie mi moje drogie co przyrządzacie na święta:confused: Ktoś tutaj kiedyś wspominał o sałace z wędzonego kurczaka :confused::tak:
Ann oczywiście nie złośliwie to piszę, ale ja 14kg w pierwszej ciąży przytyłam, ale Ty masz 2 więc możesz przytyć 28kg :-D:laugh2::-D:laugh2: Tak szczerze to na fotkach wcale tego nie widać, wiec gdzie Ty masz te 14kg na plusie:confused::-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry