reklama

Holandia

Karola u nas pada i nawet grzmi. Chyba będdzie burza :tak: Zasłonki przeciwsłoneczne widziałam w actionie ale brzydkie były, takie z kotkami i rybkami. Ja mam zamiar zamówić Culaudii z kubusiem puchatekiem ze sklepu internetowego baby=waltz
tu masz taką roletke co się zwija
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97694&Do=97702&pId=535243&pNummer=636622&pWerbetraeger=742
a tą chce zamówic Claudii w komplecie sa 2 szt
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97694&Do=97702&pId=536206&pNummer=106997&pWerbetraeger=743
Jakbyś była zainteresowana to mogę dla Ciebie też zamówić przy jednym koszcie wysyłki
A jak chcesz innym motywem to zobacz tutaj
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97580&Do=97693

Natalya witaj na forum i nie znikaj. Pisz kiedy tylko masz ochote i potrzebę.

My byliśmy dziś w gminie po wyciąg z gminnej bazy danych bo inaczej nie będę mogła złożyć papierów o paszport w Amserdamie i przy okazji wpisaliśmy Claudię do paszportu tatusia :-) bo w ostatnim tyg czerwca jedziemy na wakacje do pl :-)
Musieliśmy Claudii zrobić zdjęcie u fotografa a że była głodna i niecierpliwa wyszło paskudne zdjęcie, strasznie jest na nim naburmuszona :-D

Gdzie się podziewa reszta lasek?

reklama
cześć wszystkim:-)

a ja zalatana i na nic czasu nie mam...
chciałam też wstawić ciuszki po wiktorii, ale tyle tego było że nie mam gdzie to trzymać:baffled: i nie chciało mi sie wszystkiego prac i póżniej prasować-więc wydałam je do mojego męża kuzynki:happy: leniwa jestem:laugh2:

a my sie przeprowadzamy:tak: więc mam sporo do zrobienia:tak:

witam wszystkie mamy które do nas powracają;-):tak:

Dzień dobry,
już tak późno a ja znowu pierwsza :-D
mała smacznie jeszcze śpi a ja znowu się doję :tak:
zaraz będę ją budzić i przebierać bo idzie do żłobka.
A ja idę dziś po pracy wybrać kafelki do łazienki :-)

miłego dnia wszytskim życzę

CzESC DZIEWCZYNY JA JUZ DAWNO NIE BYLAM NA FORUM WIENDZ DZISAI ODRANA CZYTAM WITAM NOWE MAMY JA NIESTETY MUSJALAM NA SWIENTA JECHAC SZYBKO DO POLSKI BO MOJA MAMA DOSTALA UDAR NASZCZESCIE JEST JUZ LEPIEJ ZACZELA MUWIC I PUSCIL IOM PARALIZ OSTATNIO MAM PECHA CO JADE DO POLSKI TO CHODZE PO SZPITALACH MUSZE KONCZYC CLAUDIA JEST SPIONCA

Witam i ja....
u mnie jak narazie ok....
Dziewczyny wyzdrowiały, więc teraz czas sę wziąć za siebie...Muszę się wybrac do gina, bo odkąd urodziłam Majkę to mam straznie bolesne miesiączki, tzn tak naprawdę odką przestałam ją karmić i nie mam pojęcia dlaczego, bo wcześniej jako małolata tez miałam, ale po Oli się troszkę uspokoiło....A teraz to jak mnie złapie to masakra!!!!:szok::szok::szok:

no zaraz śniadanko i lecę na kontrolę z dziewczynami....:-)Mam nadzieję, ze w pon już pójdą do przedszkola i żłobka w końcu:tak::-D

Agnieszka to życzę szybkiego powrotu do zdrowiadla mamy:-):tak:

Do później....Miłego dnia dziewczyny!!!:-D:-D:-D

Dzień dobry!!!

Witam na forum nowe mamusie :tak::tak::tak:
nie mam za bardzo czasu na pisanie a pozatym chora jestem gardło mnie boli i wogóle kiepsko się czuje :szok::szok::szok:a już nie długo jedziemy do PL mam nadzieje że mi przejdzie:tak::tak::tak::tak:
nara

Hej
Agasta jeszcze nie wiem który zamowie,musze spokojnie usiasc i obejrzec cały katalog:tak:Jest tam sporo fajnych rzeczy:tak:A ile przesyłka kosztuje?
Agnieszka zdrowia dla mamy.
Pauka ciesze sie ,ze u was wkoncun spokoj z chorubskami!:tak:
Agnes dla ciebie tez zdrowka
Michas nie moze usnac i płacze ,a ja nie chce do niego isc bo go usypiam na rekach -ale tylko w dzien.I tak sie nauczył ,chyba w pl musi isc na musztre do mojej babci:-):tak:Ona zawsze uczyła dzieci same zasypiac,a tak pozatym to wychowałą wszystkie swoje wnuki:tak::-DI takie piekne i zmyslone bajki opowiada:rofl2::laugh2:My za 2 tyg o tej porze juz bedziey kawe pic w pl,juz nie moge sie doczekac:tak:
Kawke?

Załączniki

• filizanka_kawy.jpg
    filizanka_kawy.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 43
bry:-)
byłam dzisiaj na zakupach z koleżanką i znowu obkupiłam Zosię, a sobie jak zwykle kupiłam NIC:eek: BYŁYŚMY W TAKIM SKLEPIE Z DRUGIEJ RĘKI, był to taki mały butik z dzieciecymi ciuszkami ale takimi typowo firmowymi, ceny szok, ale co tam kupiłam małej spodenki na lato w krateczkę, do tego bluzeczkę taką elegancką, spódniczkę i szmizjerkę dżinsową z różowym paseczkiem:-) cuda tam były, super taki butik:tak: właścicielka ma jeszcze jeden taki sklepik,ale juz z tańszymi ciuszkami i pytałam czy nie chce kupic ode mnie ciuchów po moim dziecku i powiedziała ze jeśli są ładne to chętnie kupi i umówiłam się na wtorek ze jej przywioze pokazac i ona wybierze co chce:happy:

reklama
A my jedziemy do pl 21 czerwca :-)

Ja już wszystko pozałatwiałam, kafeleczki wybrane teraz pozostaje nam tylko czekać aż przyjdą kafelkować :-)

Natka super z tymi ciuszkami, może akurat uda Ci sie wszystko posprzedawać po fajnej cenie.

Karola no oni mają fajne rzeczy i stosunkowo przystepne cany. Dostaję od nich od czasu do czasu zniżkę 10 procent na całość zamówienia ale to jest tylko okresowe i ważne np 3 tygodnie, później przepada. Wysyłka kosztuje 4,95 euro.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry