• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

czesc dziewczyny
piekna pogoda wiec lecimy na spacer, flache wciagnal to bedzie mu sie znowu dobrze spac:-):-)
Natka udanej imprezki:happy:
Pauka to nareszcie masz spokoj z chorobskami, a 29 trzymamy kciuki:tak::tak:
Agasta my tez mamy zamiar jechac 24 czerwca do PL, mam wesele w planie ale nie wiem czy z malym damy rade moze tylko na obiad pojdziemy
Agnieszka zdrowia dla mamy, szkoda ze na tak krotko do pl mozesz jechac, ale ja tez tylko na tyle pojade:sorry::sorry:
wszystkim wam udanego weekendu zycze
A Szymonkowi z okazji urodzin

Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje urodzinki
!

reklama
hej dziewczyny,

wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek dla Szymonka

my czekamy aż przyjadą odebrać wózek (udało mi się sprzedac nasz krowe :-) ), zawozimy mała do teściowej i mamy zamiar wybrać się na przejażdżkę motorem. Pogoda wymarzonoma czego chcieć więcej.

Witam

Dla Szymonka
Kolorowych snów... Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

Ja posprzątałam wszystko wczoraj, a dziś wyciągnęłam męża na zakupy i były to bardzo udane zakupy:-), kupiłam sobie buty, torebkę i 2 bluzeczki:tak::-)
A zaraz zawitają do nas znajomi i robimy grilla:tak:
Będę chodzić jednak do szkoły nie 2, a 3 razy w tygodniu, a pozostałe 2 mój mąż i czasem w sobotę pracuje, więc non stop się będziemy mijać:baffled:, ale coś za coś:tak:
Do PL nie wiem kiedy pojedziemy, bo mój M ma non stop pracę, więc pewnie dopiero w czerwcu :confused: Mieliśmy jechać 25 kwietnia, ale nie pojedziemy:no: bo mój M ma dużo pracy.
Moja kochana przyjaciółka od piaskownicy ma ślub i wesele, zostałam oczywiście zaproszona, a ja mam żałobę :-( i nie wiem co zrobić:confused: Moja mama mówi mi, że tacie życia nikt nie wróci i powinnam pójść bo żałobę nosi się w sercu, ale ja mam jakieś ale i jeszcze sama nie wiem czy pójdę:-( Z jednej strony bardzo bym chciała, bo Madzia jest przekochana i jest dla mnie jak siostra, a z drugiej czuje, że nie powinnam:no: Pewnie pójdę tylko na ślub i do obiadu, a później pojedziemy do domu.
Natka udanej imprezy życzę:-)
Agnes to szybko Ci się udało tą Twoją "krowę" sprzedać:-D:-D:-D
Pauka wreszcie się już wychorowaliście i tak trzymać, miłego sprzątania życzę:tak::-)
Karola, Gosia miłego spacerku:tak:
... i wszystkim życzę miłego weekendu:tak::-)

Wiam w piekny dzionek:-)
Pauka sliczne nowe suwaczki:tak:
Agasta za ile (jesli mozna wiedziec) sprzedaliscie wozek,bo ja tez chce sprzedac Quini co tu kupiłam.
Aneta o wesele jest poł roku od smierci taty?Wiesz ja tez mysle ,ze załobe nosi sie w sercu.Nie musis wariowac i strasznie "chulać " na weselu.Na pewno twoj tato by sie cieszył,ze poszłas:tak:
Natka imprezka sie udała?
Ann jak dzieciaczki daja po zebrach:rofl2:?
Beauty jak po urodzinkach?
Sencilla,Ania juz w hol?
Niunia ,Tweggless,Olgunia i reszta gdzie jestescie?????
My po sniadanku pijemy kawusie,a potem na spacerk.
A tu cos na zabek i kawusia

Załączniki

• Sernik_258_mini.jpg
    Sernik_258_mini.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 70
  • rJGBUQ7wOZuhzeayyA.jpg
    rJGBUQ7wOZuhzeayyA.jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 71
czesc dziewczyny, wiecie co, mój M jest kochany:tak: dlaczego? bo właśnie wstaałam;-):-) a on siedział z Zosią:eek: hihihihi:sorry:

a teraz ją wziął na spacer:-p
karola a jakiego masz quinny??? daj fotki:tak:

witam :)
dzis wrocilismy z PL, bylo wspaniale, pogoda dopisala, rodzinka tez :)
pozniej wiecej napisze, bo jestem padnieta po calej nocy jazdy, niestety nie udalo mi sie wszystkiego przeczytac, co naskrobalyscie, ale wiem, ze Ann ma dwie dziewczynki :)
To ja tak przewidzialam! HIHI

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane...

Ja też dotarłam o 16.00 do domku,tym razem tylko 9 godzin mi to zajęło...:-D
jestem właśnie na etapie rozpakowywania:tak:
Będe później albo jutro...
Muszę was doczytać przedewszystkim...:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć