pauka_22
mama Oliwki i Majeczki:)

Witam i o zdrówko dziewczynki pytam

:-)Ann szczególnie ciebie, bo martwię się twoim samopoczuciem gorszym....Oszczędzaj sie kochana!:-(
Ania i Sencilla bardzo się cieszę, że już w końcu do nas wróciłyście! Baaaaaaardzo nam Was brakowało!!!!
;-):-)
Aniu szkoda, że nie pisałaś wczesniej gdzie się wybierasz w moje okolice:-(, bo oczywiście chętnie zaprosiłabym was do mnie na kawusię....:-):-):-)

i mogłybysmy sie poznać na żywo
a tak dokładnie to daleko od Wrocka byłaś?Agasta supppper interes zrobiłaś z tym wózkiem!!! Zresztą ja też swój Twister Baby Smile dobrze sprzedałam, bo odkupiłam go od siory za 300zł z nosidełkiem Coneco, a sprzedałam sam wózek za 300zł....

Karola jak sie wycieczka udała??? i jak tam ząkbowanie Misia???

:-)Anetko a jak w szkole????Leży ci ten język, bo mnie jakoś ciężko się go słucha?

Beauty a tobie jak z tym "szprechaniem" idzie??
Natka i Agnes nie zazdroszczę Wam tych przygotowań do ślubu....Ale samej imprezki to już tak!;-):-)
Natka śliczne to twoje dziciątko na tej fotce w sygnaturce....Poprostu laleczka....

Jeśli kogoś pominełam to przepraszam....;-):-)
Moje laleczki są w koncu w przedszkolu i żłobku!!!A ja delektuję się w końcu "wolnością"

Wczoraj byliśmy w lunaparku u nas i świetnie sie bawiliśmy....

w Rzucaniu do celu wygraliśmy takie śmieszne dmuchane ludziki, tak że dziewczyki miały radochę, że hej.....Foteczki wstawię póżniej....

A jak juz ktos przyjedzie ogladac to kolor spacerowki sie niepodoba bo jest ciemny braz ,a akurat zawsze maja byc dziewczynki
Ale moze za 100 razem sie uda

boje się że zaczne ryczec albo cos..
jeszcze zemdleje,albo cosik
, bo później na 15stą muszę pójść do szkoły po Nikusia
, wchodzi na wszystko i wszędzie