• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

:-D:-DWitam i o zdrówko dziewczynki pytam:tak::tak::tak::-)
Ann szczególnie ciebie, bo martwię się twoim samopoczuciem gorszym....Oszczędzaj sie kochana!:-(

Ania i Sencilla bardzo się cieszę, że już w końcu do nas wróciłyście! Baaaaaaardzo nam Was brakowało!!!!:tak:;-):-):-D
Aniu szkoda, że nie pisałaś wczesniej gdzie się wybierasz w moje okolice:-(, bo oczywiście chętnie zaprosiłabym was do mnie na kawusię....:-):-):-):tak::tak: i mogłybysmy sie poznać na żywo:-D a tak dokładnie to daleko od Wrocka byłaś?
Agasta supppper interes zrobiłaś z tym wózkiem!!! Zresztą ja też swój Twister Baby Smile dobrze sprzedałam, bo odkupiłam go od siory za 300zł z nosidełkiem Coneco, a sprzedałam sam wózek za 300zł....:-D
Karola jak sie wycieczka udała??? i jak tam ząkbowanie Misia???:tak::tak::-)
Anetko a jak w szkole????Leży ci ten język, bo mnie jakoś ciężko się go słucha?:-D
Beauty a tobie jak z tym "szprechaniem" idzie??
Natka i Agnes nie zazdroszczę Wam tych przygotowań do ślubu....Ale samej imprezki to już tak!;-):-)
Natka śliczne to twoje dziciątko na tej fotce w sygnaturce....Poprostu laleczka....:-D
Jeśli kogoś pominełam to przepraszam....;-):-)

Moje laleczki są w koncu w przedszkolu i żłobku!!!A ja delektuję się w końcu "wolnością":-D:-D:-D
Wczoraj byliśmy w lunaparku u nas i świetnie sie bawiliśmy....:-D:-D:-Dw Rzucaniu do celu wygraliśmy takie śmieszne dmuchane ludziki, tak że dziewczyki miały radochę, że hej.....
Foteczki wstawię póżniej....

reklama
Witam
Pauka ciesz sie "wolnoscia" ciesz:-):tak:;-)Narazie kolejnych zobkow nie widac:sorry:
Ania ja poprosze kawusie ,bo jak ciebie nie bylo to sie doprosic nie moglam:tak::rofl2::laugh2:
Aneta mi jutro pasuje na 99%:tak:
Agnes faktycznie duzo wolnego wtedy w pl,ale mysle ze sie wam uda pozałatwiac wasze sprawy:tak:
Agasta nio,nio swietny z ciebie handlarz .Ja chce ten moj sprzedac za 120 e ,ale jakos nikt nie chce.Tzn na marktplaats chca nawet za 180 ,ale jak przyjdzie co do czego to nawet na meila nie odpisuja:baffled::no:A jak juz ktos przyjedzie ogladac to kolor spacerowki sie niepodoba bo jest ciemny braz ,a akurat zawsze maja byc dziewczynki:crazy:Ale moze za 100 razem sie uda:tak:
Ann to sie zaczeło:tak::laugh2:Teraz ci beda buszowac w nocy.Mojej szwagierce tez w nocy mala nie dawała spac,az do porodu:tak:Ale pociecha hihi:sorry:
U nas pieknie ,pije kawke i idziemy na spacerek.A sterta prasowania rooosnie:szok:

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane
ja sie tylko witam, zapraszam na kawke i uciekam do sprzatania, bo mam sterte jeszcze po przyjezdzie. A po male jade juz za godzine, a pozniej to z nimi juz nic nie zrobie, bo Tosia mi wszedzie wlazi, a jak nie wlazi, to chce na rece i tak w kolko. Nawet do toalety musze z nia isc :baffled::eek::szok:
U nas duzo sie dzialo, oj dzialo, napisze wkrotce.

I co laseczki i maluchy, spotykamy sie za tydzien?

POjutrze mamy malą roczniczke, co tu wymyslec? Moze wspolna kapiel.... Marysi i Antosi? haha

karola a miałas używanego quinny? nawet nie napisałas jaki to:eek: chyba nie widziałaś mego pytanka...

sencilla uhuhuhu, 4 latka, super.

pauka ślubu to ja się boje:confused2: boje się że zaczne ryczec albo cos..:eek: a najbardziej to denerwuje sie tą przysięgą:oo: jeszcze zemdleje,albo cosik:baffled:

Cześć i czołem

Jeszcze raz dziekuje wszystkim za życzenia :-)

Weekend minal spokojnie, toche pospacerowalismy, pojezdziliśmy na rowerach i to wszystko ;-)

Agnes, pochwal sie kto bedzie u Was grał?

Agasta, wózek sprzedałaś za swietna cene. Moj maz też ma smykałke do handlu, a ja niestety nie :zawstydzona/y:

Ania, Sencilla witajcie i opowiadajcie jak było w Pl :-)

Pauka, w koncu spokój i u Ciebie z choróbskami, oby tak dalej ;-)

Aneta, ja jutro mam szkołe, wiec raczej nie dam rady, bo maly bez spania w dzień mi nie wytrzyma. Najluzniejszy mam dopiero piątek .

Natka, ja trafiłam na tamten wątek chyba dzień po śmierci Mai i przez tydzień "odchorowywałam" ...

Prasowanie na mnie czeka od niepamietnych czasów, wiec ide... szkoda że Ania nie mieszka w pobliżu...;-)

reklama
Beauty w piątek ja mam szkołę, a dokładniej środa, czwartek i piątek:tak:
Ja myślę o kawce raczej z rana, ok 10:00:confused:, bo później na 15stą muszę pójść do szkoły po Nikusia:tak:. Beauty od której do której Twój mały śpi?
Karola cieszę się, że Tobie pasuje i mam nadzieję, że Beauty jednak do nas dołączy:tak::-)
Pauka byłam 2 razy w szkolę i powiem Ci, że po tych 6 godzinach coś tam się nauczyłam:-D:tak: Ja ogólnie jestem wzrokowce, więc nawet jeśli wiem jak dane słowo się pisze to źle je wymawiam, więc nikt mnie nie rozumie:no::baffled: ale jestem dobrej myśli, mobilizacja + systematyczność = postęp w nauce:-D:-)
Co do brzmienia tego języka to mnie się np bardziej podoba niż angielski:tak:, nigdy nie lubiłam angielskiego i pewnie dlatego nie znam tego języka:-(
Natomiast francuski powala mnie na kolana:-D:laugh2: uwielbiam ten język, uczyłam się 4 lata, ale już prawie 6 lat nie miałam z nim styczności, więc musiałabym zajrzeć do moich notatek z liceum:tak:, nie chcę sobie teraz mieszać, bo na chwilę obecną potrzebny mi jest niderlandzki:tak:
Sencilla pocieszę Cię mój Oli nauczył się wchodzić na parapet :szok::wściekła/y:, wchodzi na wszystko i wszędzie:baffled::szok::-D
Aniu, Sencillo nam również Was brakowało:tak:
natka ja juz jakiś czas temu czytałam o Mai:-(, nie mogę czytać o takich tragediach :wściekła/y:

Dla Mai
[*]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry