• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aneta jednak jutro nie dam rady ,bo zadzwoniła babka czy przyjde jej posprzatac . Przecież nie powiem jej,ze nie przyjde.niestety musimy sie umowic na inny dzien:tak:
Ania wierze,ze taki bałągan maja w domach.Jak my juz nie posprzatamy to nikt tego nie zrobi:tak:Ale z drugiej strony dobrze ,bo dzieki temu mamy prace:tak:
Ale dzis zrobilismy sobie spacerek chyba ze 3 godz:happy: Ocho michas trze oczka ,cza sie kopac i do spanka:tak:

reklama
czesc dziewczyny
ja wlasnie czekam na malego i idziemy sie kapac.:-):-)
Agasta Ania, Daan narazie spisuje sie na medal w nocy spi nawet nie trzeba go specjalnie usypiac jak sie budzi do karmienia a w dzien spi, je, ma dwie dluzsze pobudki kiedy sie chce potulic do mnie, az sie boje zeby sie to nie zmienilo. Agasta kiedy twoja Claudia zaczela przesypiac noce bez karmienia:confused::confused::confused: Narazie wedlug Daan moge zegarek ustawiac 3 godz. i pobudka :-D:-D:-D
Ann masz racje idz na wolne bedziesz miala czas odpoczac i przygotowac sie na przyjscie dziewczyn :tak::tak::tak:
Aneta musze zapamietac twoja recepte na nauke jak ja pojde do szkoly:tak::-)
Dziewczyny kiedy pozbylyscie sie brzucha po porodzie:confused::confused::confused: ja juz jestem prawie 3 tyg. i jeszcze odstaje juz mnie to zaczyna denerwowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

Gosia, jeśli o mnie chodzi to mineły już 2 lata od porodu i brzuszysko nadal jest wystajace :-(. Tak wogole to duzo zalezy od tego jak szybko sie macica obkurcza, od budowy ciala, sklonnosci do tycia, od tego czy w ciazy duzo tluszczyku przybylo no i jak mocne są miesnie brzucha. Trzy tygodnie to jest bardzo malo czasu, organizm jeszcze nie doszedł "do siebie '' po ciązy ;-)

Bauty zapomniałam, że Ty na rano do szkoły chodzisz:baffled: Może innym razem:tak:
Karola a ja już jabłecznik upiekłam specjalnie na Twoje przyjście:-(, ale trudno nie zginie:tak::-)
Gosiu ja po Nikodemie brzucha nie miałam, a po Olim została rozciągnięta skóra niestety do dziś:-(:baffled:, ale nie jest tragicznie, bo wciskam się w Jensy, które mają już 6lat:szok: Kupiłam je z moim M jak jeszcze się tylko przyjaźniliśmy, a jesteśmy już ze sobą ponad 6 lat, więc jeansy są starsze:-D:laugh2:, moje ulubione i już strasznie poprzecierane:-(
Aniu podziękuję jak już będę " ik spreken goed" :-D:laugh2:Fajnie, że Wam się urlopik udał:tak:

Aneta no niestety nie dam rady.Jeszcze teraz sprawdzałąm jak dojechac ,bo myslałam ze sie uwine do 13,ale dojazd jest okropny.Musze jechac tramwajem 12 na HS a z tamtat autobusem 18 (jak dobrze spr):tak:Wiec potrzebuje wiecej czasu.A jablecznik przesli mi poczta:tak:

Sencilla ja pisze się na spotkanko, ale to chyba jest oczywiste :-D Wnioskuję że jest ono zaplanowane na następny wtorek? Bo wtedy mam akurat wolne :tak:

Gosiu Claudia zaczęła przesypiać noce około 8 tygodnia. nie wiem już dokładnie kiedy to było. W każdym bądź razie dość szybko jak twierdzą inni. Ale nie porównuj Daana do innych dzieci bo każde rozwija się we własnym tepmie :tak: Jednego możesz być pewna - na Twojego synka też przyjdzie wkrótce pora i będziesz mogła spokojnie spać do rana :tak:
Co do zgubienia brzuszka po porodzie to ja pozbyłam się go szybko (a nie robiłam nic). Po 2 tyg po porodzie miałam już tylko kg więcej niż przed ciążą (a przytyłam 18 kg). Mówią że karmienie piersią w dużym stopniu pomaga zrzucić dodatkowe kg, a ja dalej karmię małą piersią więc może i dlatego tak szybko spadła mi waga. Ale zostało mi troszkę w biodrach i nie we wszystkie spodnie sprzed ciąży się mieszczę. Ale jako0ś nie specjalnie się tym przejmuję - kupiłam poprostu kilka nowych par spodni :-D

Ostatnia edycja:
Ja też jeszcze walcze z moim brzusiem......podobnie jak Aneta po 1szym dziecku szybciej po 1szym dziecku szybciej po Ernim ciągle mam ale nie taki straszny hi hi!:-D
Uciekam pod prysznic i ...prasowanie mnie jeszcze czeka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry