• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Agasta wiem ,zle wcisłam:tak::rofl2:W wozku coneco klapka pod nogi prostuje sie i dziecko lezy:tak:
Tak to wyglada tylko tu jest rozłozony 3/4:tak:

Załączniki

• PICT1246.jpg
    PICT1246.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Gosiu moja Majka ma już prawie 10mc i budzi się w nocy co 3 godzinki....:-D:tak:Coprawda jak miała tak ok 6 tygodni to też przez jakiś czas przesypiała całe nocki i wtedy też miałam kryzys laktacyjny, ale to trwało krótko i dalej musze do niej wstawać z butlą....:tak:;-):-) To poprostu zależy od dziecka czy potrzebuje w nocy ciągnąć czy nie...
A co do brzuszka to nie martw sie na zapas...:tak:Jedyne co mogę ci poradzić, jako "pani od fikołków", to możesz wzmacniać mięśnie brzucha robiąc brzuszki i robić masaż brzucha, począwszy od głaskania, rozcierania a kończywszy na szczypaniu, by pobudzić spalanie tłuszczyku i ujędrnić skórę....Efekt może zadziwić;-):-)

Agasta tak prezentuje się w innej perspektywie ten wózek co mam ja i Karola....:-D
no i pozdrowionka z Wrocka dla was....

Załączniki

• Zdjęcie166.jpg
    Zdjęcie166.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 64
  • Zdjęcie222.jpg
    Zdjęcie222.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_8107.jpg
    IMG_8107.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_8105.jpg
    IMG_8105.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 56
Dzień doberek,
ja dopiero wstałam :szok: a mała jeszcze śpi (była pobudka o 6:30)
Zdążyłam szybko zjeść śniadanko, zaraz ide nastawić pranie i mała pewnie się obudzi na jedzonko :tak:

Sencilla to może spotkanie przesunąć na inny wtorek albo czwartek ( bo wtedy mam wolne :-) ) tak żyby wszyscy mogli przyjechać? Przecież spotkanie nie musi być w przyszłym tyg...
Pauka fajny tez wasz wózeczek tylko że taką spaceówkę my już mamy (można na niej też montować nosidełko). JA potrzebuje coś porądznego i z dużymi najlepiej pompowanymi kołami bo my bardzo dużo spacerujemy zwłaszcza po lesie a tam jest piach (tak dobrze czytacie - piach, nie ziemia).
potrzebujemy cos takiego
KANGO SUPER TRÓJKOŁOWA SPACERÓWKA +barierka G-9 (611046171) - Aukcje internetowe Allegro
Dlatego zastanawiamy się czy nie lepiej zainwestowac odrazu w porządny 3 w 1 i będziemy mieli na przyszłość :-)

Załączniki

• IMG_2121.jpg
    IMG_2121.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 45
Witam
Pauka powodzenia w roznoszeniu Cv
Agasta fajny ten wozek,a marktplaats patrzyłąs czy nie ma takich jak chcesz?
Gosia Michas ma prawie 6 mies i tez sie budzi w nocy na jedzonko,a o brzychu nie mowie bo mam duuzy:baffled:
My pijemy kawusie i pomału sie zbieramy do pracy.

reklama
Czesc dziewczyny ja mialam wczoraj imieniny i muj moz kupil mi wystrzalowy prezent rower z wuzkiem i stwierdzil ze niebede sie juz nudzic . wiendz od dzisjai woze dzieci do szkoly a zs mam 4 kilometry w jednom strone wiendz dziennie bende robic 16 km i bardzo szypko wruce do swojej wagi przed ciorzom ;-) pogoda jest piekna wienc rower jak najbardziej Pozdrawiam Ps. Agata wejdz na skeypa jak bedziesz miala czas musze ci cos powiedziec.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry