• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam Was:tak:
Pauka powodzenia życzę:tak: Zdjęcia superowe:-)
Agnes podobają mi się te wózki, które tutaj wstawiłaś :tak:i cena przystępna:tak:. Ja mam ten
TURKUSOWY GRAFITOWY
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
travelturkus.jpg
[/FONT][/FONT]

Dałam za niego w zeszłym roku 380zł, ale widzę, że na allegro są tańsze:tak:
Jestem z niego zadowolona, a kilometrów już nim narobiliśmy sporo:-D:tak:

Dziewczyny nie wiecie gdzie mogę kupić takie cuś nie wiem jak to się zwie, nasadka do wózka dla dziecka, aby np starszy mógł sobie na tym stać? Jeju ale namotałam:baffled:
Agnieszka no to fajny prezent Ci mąż zrobił, a wcześniej czym zawoziłaś dzieci do szkoły?
Karola miłej pracy życzę:-):tak:
Ann gdzie Ty pracujesz jeśli mogę zapytać:confused:
Aniu a Ty gdzie się podziewasz? Pewnie w pracy?
Miłego dnia:tak:

AGASTA najmocniej przepraszam:zawstydzona/y:, ale nie gniewasz się:confused: Rzeczywiście drogie to cholerstwo, może być i używane, wiec zobaczę na ,marktplaats, dziękuję za linki:-)
A wiesz może jak o się mocuje i czy to pasuje do każdego wózka?

kurde byałam dzisiaj na szczepieniu z małą, wczoraj sie pomyliłam i tez poszłam a to było dzisiaj:eek: wiecie ona przytyła 300 gram przez dwa miesiące, a najlepsze że nie urosła ani centymetra, ani nawet minimetra:-( i teraz już się nakręcam, bo ogólnie M rodzina jest mała, wszyscy niscy i grubi:confused2: a M brata dzieci mają kolejke do hormonu wzrostu bo najstarszy syn nie urósł od 3 lat i jest malutki i gruby:baffled: i teraz sie boje że Zosia też tak bedzie miała:nerd:

Czesc dziewczyny
Dzieki pocieszylyscie mnie troche i musze uzbroic sie w cierpliwosc:sorry:. Pauka zaczne cwiczyc ale chyba jeszcze odczekam te przepisowe 6 tyg. bo wciaz nawet jak wcieram krem w brzuch to skora mnie boli takie dziwne mam uczucie jak by to nie bylo moje cialo:baffled::baffled::eek::eek:
A z tego co piszecie to kazdy dzieciaczek inny i z moim glodomorkiem chyba bede mogla tylko pomarzyc o spaniu w nocy. Dobrze ze w nocy je i zaraz zasypia wiec nie musze z nim siedziec i go na nowo usypiac:happy:
Agasta fajne te spacerowki az by mi tez sie chcialo ale ja kupilam 2 w 1, a tak jak mowisz ceny tutaj- zawrot glowy:szok::szok:
Agnieszka mi tez by sie taki wozek przydal, nie wiesz ile twoj maz zaplacil. Super sprawa na lato
Natka nie martw sie na zapas
Wlasnie sie dowiedzialam ze do szkoly bede mogla na rano chodzic wiec bedzie nam pasowac z opieka nad malym:tak::tak:

Agnieszko zapomniałam... wszystkiego najlepszego, spełniania marzeń...:-)
Natka mój Oli miał tak samo, a teraz wystrzelił w górę:-), więc się nie martw na zapas, będzie dobrze:tak:
Gosiu mój Oli ma już 17 miesięcy i dopiero od ok miesiąca przesypia całą noc, ale jak mój M wstaje do pracy to między 6-7 mleko mu robi bo zaczyna intensywnie smoczek ssać, a jak mu nie dam mleka to o tej 6-7 się budzi:baffled:

Mam jeszcze takie pytanko, jeśli chcę kupić auto na NL tablicach to muszę wymienić PRAWO JAZDY na NL czy mogę mieć PL:confused: i jaką polecacie ubezpieczalnie przystępną cenowo:confused:

Ostatnia edycja:
Aneta, ja pracuje u siebie... mam schoonmaakservice... :-)
Co do prawka to wiem ze nie musisz wymieniac na NL zeby auto tu kupic, a co do ubezpieczalni to nie pomoge...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry