• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Agnieszka ubezpieczenie auta a zarejestrowanie to dwie zupełnie różne sprawy.

Słyszałam ze niektóre ubezpieczalnie robia problemy z tym. My jak ubezpieczaliśmy pierwszy samochód to najpierw dostalismy maila, ze ze wzgledu na Pl prawko nie mozemy go ubezpieczyc, a na drugi dzien polise przysłali :rofl2:. Okazało sie ze system automatycznie odrzuca takie wnioski, ale jak się czlowiek za to wziąl to wszystko bylo ok.

Tak pokrencilo mi sie niemoglismy go zarejestrowac . a to ztym ze niewolno jezdzic na polskich blachach to ruznie muj moz jechal mojm samochodem na polskich blachach zlapala go policia i powiedzieli ze pierwsze to ostrzerzenie ale jak zlapiom go drugi ras to bendzie placic mandat wysokosci polowy wartosci samochodu skolej rozmawialismy ze znaiomymi mieszkajom tu juz prawie 10 lat ona ma samochut na polskich blachach i przy kontroli nic nie muwili :-) ale muj moz juz mie ryzykuje i niejezdzi na polskich blachach

Witam i ja!

Nie było mnie rankiem bo zaspałam:sorry:...hi hi!:-D a teraz dopiero dotarłam do domku po pracy...
Kawkę wam zaraz zrobie...
Agnieszko STO LAT!:tak: i spełnienia marzeń...
Ja też ubezpieczałam auto w ABN AMRO przed wyjazdem do PL i mam polskie prawko....
Ciekawe ile mój mały waży...:eek:

witam:-)

ja taka zabiegana jestem i nie mam na nic czasu:baffled:
przeprowadzamy sie i jutro dopiero podlacza mi internet...

nie pamietam ktora pytała o ta "doczepke" do wozka- w pl kosztuje okolo 120zl:baffled: ale przy dwojce jest przydatne:tak:

natka- nie martw sie na zapas, zosia teraz juz coraz mniej bedzie rosnac- ty jestes wysoka wiec raczej bedzie za mamusią;-)
a, napiszesz mi namiary gdzie bedzie wasz slub? bede w pl to chcialabym przyjechac cie zobaczyc do koscioła:tak: jesli nie masz nic przeciwko;-)

milego wieczoru;-)

Aneta nie gniewam się :no: nie ma za co. Jak się tą doczepke montuje nie mam pojęcia i z tego co czytałam nie pasują one do każdego wózka :baffled:
Natka nie przejmuj sie na zapas, czas pokaże co i jak.
Niunia co z tą bluzą (mają rozmiar 86) chcesz ją czy nie? jak tak to co ma być wyszyte?

Ja już ide spać, bo jutro jade do amsterdamu złożyć wniosek o nowy paszport i o 5 musze już wstać:baffled:

Miłej nocki życze pa pa

reklama
Agasta jeszcze raz dziękuję :-)
Natka ja również z Wielkopolski, ale nie wiem jeszcze czy będę w Polsce wtedy:confused: Mi również napisz kiedy ślub i gdzie:-):tak:
niunia ja pytałam o tą nakładkę do wózka, cena mi się nie podoba:no:, a sprawdzałam i muszę mieć taką która przyczepia się do 2 rurek bocznych:tak: Gdzie się przeprowadzacie:confused: O ile mnie pamięć nie myli to Wy się kilka miesięcy temu przeprowadzaliście :confused:
Aniu kawa pyszna:-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry