• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Niewiem czy bedzie lepiej znowu jest zparalirzowana i nie mowi pierwszy byl lekki ale ten jest cierzszy zabrali jom na mamografie glowy bende wszystko wiedziala dopiero o 19 bo babcia pojedzie prywatnie do ordynatora szpitala .Ostatnio co jade do polski to chodze po szpitalach chyba jakies fatum ciorzy nademnom

reklama
Sencilla!

Z okazji waszej owocowej rocznicy!:-D:-);-)

"Miłość jak słońce"

Miłość jak słońce: ogrzewa świat cały
I swoim blaskiem ożywia różanym,
W głębiach przepaści, w rozpadlinach skały
Dozwala kwiatom rozkwitnąć wiośnianym
I wyprowadza z martwych głazów łona
Coraz to nowe na przyszłość nasiona.

Miłość jak słońce: barwy uroczemi
Wszystko dokoła cudownie powleka;
Żywe piękności wydobywa z ziemi,
Z serca natury i z serca człowieka
I szary, mglisty widnokrąg istnienia
W przędzę z purpury i złota zamienia.

Miłość jak słońce: wywołuje burze,
Które grom niosą w ciemnościach spowity,
I tęczę pieśni wiesza na łez chmurze,
Gdy rozpłakana wzlatuje w błękity,
I znów z obłoków wyziera pogodnie,
Gdy burza we łzach zgasi swe pochodnie,

Miłość jak słońce: choć zajdzie w pomroce,
Jeszcze z blaskami srebrnego miesiąca
Powraca smutne rozpromieniać noce
I przez ciemność przedziera się drżąca,
Pełna tęsknoty cichej i żałoby,
By wieńczyć śpiące ruiny i groby.

Witam:-)
... ale się rozpisałyście:szok:
Pauka foteczki extra:tak:
Agasta ja również dziś pół nocy nie przespałam, bo Oliwierek ząbkuje i przepłakał pół nocy, a teraz śpi jak mamy wychodzić po Nikusia do szkoły:baffled:

My w szkole dziś zaliczyliśmy fotografa, ale nie wiem czy mi się zgodzi wrzucić fotkę chłopców na CD, a skanera nie mam:no:
Obiadek już zrobiony tzn ziemniaczki obrane, mizeria zrobiona, a mięsko się piecze:tak::-) Pranko się pierze, na pół posprzątane:-D
Dziewczyny co Wam się wszystkim robactwa śniły:szok::-D Zmówiłyście się czy co:confused:
Aniu ja mam lek na owsiki, Pyrantelum się nazywa, ale ja mam 1/4 butelki a to trzeba powtórzyć dawkę po 2 tyg, więc nie starczy:no:. Moja siostra jest w PL, więc jeśli chcesz to zadzwonie, aby przywiozła:confused: Uważaj abyś ty się nie zaraziła, bo ja pościele, ręczniki poprałam, a i tak się zaraziłam:wściekła/y: Wyleczyłam się wodą z kiszonych ogórków, masz może kiszone ogórki:confused:
Agnieszko zdrówka dla mamy życzę:tak:
Niunia miłej przeprowadzki:-)

Kochane...
Anetko - ja byłam w PL to pani w aptece mi powiedziała że bez recepty nic nie dostane...tu mi powiedzieli że wystarczy do drogerii iść:wściekła/y::baffled: znalazłam tabletki zobaczymy czy podziałają!:eek:
Ogórki tez mamy więc chyba już całą rodzinną zaczniemy bo jak mówisz że to takie zaraźliwe to nie będę czekać!:-D
My na lunch serwujemy sobie pizze właśnie z AH:-);-)
A potem jedziemy na zwierzaki...
Niunia jak ci idzie?:-p

Ania, ja bylam wczoraj na farmie, bylysmy swiadkami wyklucia sie kurczaczkow :) SA male kozki i owieczki, przerozkoszne, uwielbiam takie malenstwa :tak:
A kto sie do mnie wybiera we wtorek? Wiem o Agascie, pewnie Aniahoge tez bedzie, Ali niestety nie bedzie, bo pracuje. A pozostale panie? :-)

reklama
:-)Aniu najlepiej odrazu zapobiegaj zebyście się nie zarazili wszyscy, bo wtedy trzeba będzie wszystko odkażac....ręczniki, pościel, ubrania itp. Najlepiej właśnie wprowadić do diety rzeczy kwaśne, typu ogórki kiszone albo kapusta na kilka dni, bo wtedy naturalnie się chroni org.
Slicznie wygladałyście w tych bluzeczkach....No i widać ze odpoczęłaś....Super!:tak::-)No i nie dowiedziałam sie gdzie tyś była w moich stronach???:-(

Anetko napiszę ci wieczorkiem na temat tej skoliozy, bo teraz to już lecę po dzieci....:tak::-)

Sencilla ja też składam ci życzenia z okazji tej waszej roczniczki!!!Moc uścisków!
No i napisz jak tam wypoczynek sie udał???:tak::-)

Załączniki

• Zdjęcie0456.jpg
    Zdjęcie0456.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 40

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry