• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej!
No z tym różem to tak trochę zaszalałyśmy ale cóż...czasem trzeba!:-D
Pauka mój M jest z Głogowa....więc w tamtych rejonach byliśmy...szkoda że się nie zgadałyśmy wcześniej, chętnie bym cię poznała a niedaleko było...:tak:
Ja złapałam lenia...:-(:eek: i nic mi się nie chce...:no: więc ja leże a dzieciaki brykają w mojej sypialni.....:-D

reklama
Sencillo
Abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce,
Zawsze uśmiechnięci,
zawsze razem,
zawsze pewni swoich uczuć.
Niechaj los Wam sprzyja,
niosąc powodzenie.

obraczkiii.gif

Sencilla napisz jak urlopik Wam minął:confused:

Aniu świetne foteczki, pełne radości:-) W bluzeczkach wyglądacie przeuroczo:-):tak:. Tak ten lek jest na recepte, ale ja go po znajomości kupiłam:-D:laugh2: Ważne jest aby podczas kuracji nie jeść słodyczy!!!
Oliwierek śpi, a Niko w ogródku się bawi, więc uciekam bo jeszcze muszę sobie kilka zdań powtórzyć:tak:
Miłego wieczoru:tak:

witam i ja
przyspana dzisiaj jestem Daan od 3 w nocy jakis niespokojny co chwile sie budzil i trzeba bylo siedziec z nim zeby zasnal, co zasnelam to pobudka:baffled::baffled:. Teraz spi to mam troche spokoju
Moja mama przylatuje 8 maja na 2 tygodnie nie moge sie juz doczekac nie widzialysmy sie od stycznia:-):-), a my jedziemy 16 czerwca moj M. na tydz. a ja na 2:happy::happy::happy:
Agasta pytanie znowu do ciebie czy ja moge Daana wpisac tutaj do mojego polskiego paszportu :confused::confused::confused: dzieki tobie uswiadomilam sobnie ze on tez przeciez potrzebuje paszport
Aniu swietne fotki, gory jakies znajome sie wydaja:tak::tak:
Sencilla ja rowniez dolaczam sie do zyczen:tak::-)

:-)

wkoncu mam internet u siebie:-)

macie racje, przeprowadzałam sie niedawno ale w holandii, teraz przeprowadzilismy sie w polsce:tak: bo narazie moj P sam wroci do NL a ja chce tutaj zostac:tak:

agasta- niestety narazie nie moge wziasc tej bluzy bo nawet nie mialabym jak ci przelewu zrobic:baffled:

ide sprzatac, bo jeszcze jutro przyjda ostatnie meble do skladania;-)
milego dnia wszystkim

Aniu ja tez poproszę, bo właśnie wróciłam do domciu z dzieciakami:tak::-) Pewnie, że szkoda, że sie nie zgadałyśmy bo ja też chętnie ugościłabym was....No i mogłybyśmy pogadac w realu;-):tak::-)

Czesc dziewczynki
Sencilla zycze duuuuuuuuuuuuuuzo miłosci!
Ania fajne fotki ,wakacje widac sie udały.Dzieciaczki sliczne ,rodzice oczywiscie tez:tak::happy:.Widze ze byliscie w parku miniatur.My tez sie tam musimy wybrac ,ale jak Michas bedzie wiekszy.Po ktorych gorach codziliscie?
Aneta powodzenia w szkole:tak:
Niunia fanie sie masz ,zostajesz w polsce tak długo.A my tylko na 2 tyg.Ale coz dobre i to:tak:
Pauka co ta zobroci na talerzyku?:-D a wiem .........
Gosia to miałas przebojowa nocke;-)
Agasta ,Natka jak po wypadzie?
Ann co słychowac?
Agnieszka spoznione zyczonka radosci i słonka:tak:
Ja dopiero teraz mam czas zeby cos skrobnac.Rano prasowałam i sprzatałam troszeczke ,a na 13 znow byłam a raczej bylismy:laugh2: w pracy .Zeszło do 17 ,spacerek do domu .Ledwo usiadlam to moj A dzwoni ,ze juz jedzie iec szybciutko obiadek robiłam.Teraz dycham:tak:

Sencllia wszystkiego najlepszego Ania swietne zdiencia Niunia wracaj do holandi bo niemam z kim chodzic na spacery caluski dla Wikik wkoncu spokuj dzieci spiom .moja mama niedosyc ze miala znowu udar to ma jeszcze obrzent tkanki muzgu mam juz dosyc wszystkiego .:szok:Czesc dziewczyny jeszcze prysznic i spac Pozdrawiam:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry