• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Natka nie przejmuj się...:tak:Dzieci poprostu mają taki regres wzrostowy...:tak::-) Nie musisz z góry zakładać najgorszego...będzie dobrze i Zosia wyrośnie na wysoką pannicę....:-D:tak::-)
A i mnie też wyślij namiary to i może ja się pojawię, bo też mam niedaleko....:-):tak:
Na weekend mamy mały wypad do Śremu....Ale to później....

Anetko napisałam ci na pw...A swoją drogą to u nas też zaczynają być popularne te dostawki do wózka....I też się zastanawiałam nad ich kupnem....:tak::tak:

Agasta ten trzykołowiec też mi sie podobał:tak::tak:Ja z Oli miałam trzykołowego Hauka, ale nie miał tego przedniego koła skrętnego i się strasznie męczyłam z nim...Ale na zimę był świetny, bo miał duże pompowane koła i jak był śnieg to świetnie się spisywał...:tak:;-):-)

Anetko mi się też podobały Baby design, ale po obejrzeniu i przymiarce z Majką stwierdziłam, że ten co ty masz ma za małe koła i dlatego wybrałam model z większymi....I miałam rację, bo w tym roku było tyle śniegu, że nie wiem jak bym jechała tym wózkiem, jak u nas główne ulice zasypane były, że hej!!!!:tak::tak:Ale wizualnie też mój typ!

Agnieszka wszystkiego NAJ!!!!:-D:-D:-D

Niedzielny wypad na wesołe miasteczko....Zapowiadane fotki:-D:tak:

Załączniki

• 20090421_19.jpg
    20090421_19.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 42
  • 20090421_23.jpg
    20090421_23.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 53
  • 20090421_36.jpg
    20090421_36.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 47
  • 20090421_43.jpg
    20090421_43.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 50
  • 20090421_41.jpg
    20090421_41.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 45
  • 20090421_49.jpg
    20090421_49.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 46
  • 20090421_67.jpg
    20090421_67.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 47
  • 20090421_93.jpg
    20090421_93.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 47
dzień dobry,
a co wy jeszcze śpicie?:szok::-D:szok:
Ja już na nogach od 3:34 :szok: bo Cludii akurat dziś w nocy jak nigdy zachciało się jeść :baffled: Skończyłam ją karmić to była 4:05 wię stwierdziłam że nie ma sensu kłaść się znowu do łóżka skoro za 55 min pobudka (a znając życie to i tak w ogóle bym nie zasnęła) więc poszłam prasować :-D:szok::-D
Teraz się doję zaraz budzę mała, nakarmię ją i ruszamy w trase.
Może wpadne jeszcze wieczorkiem a jak nie to jutro.
Miłego dnia życzę pa pa

Oooo Agasta wcześnie ten dzień zacząłaś!:szok:;-):-)
Pauka foteczki świetne a tatus jaki dumny!
Niunia powodzenia w przeprowadzce i czekamy na ciebie...
Moi jeszcze śpią a ja wcinam śniadanko...

Acha!
Dziewczyny znacie coś dobrego tutaj na owsiki bądź inne pasożyty tego typu?:eek::sorry::zawstydzona/y:
Coś mi się zdaje że moi mali coś załapali...:-(:wściekła/y::-(:eek:
Poradźcie....

hejka, mała jeszcze śpi, a ja już nie mogłam dospac, M wyszedł do pracy i się obudziłam:eek: pije kawke, potem ide się trochę ogarnąc, budze małą, o ile sie sama nie obudzi i dzisiaj mykamy na wycieczkę:-)

ania niewiem co na owsiki, ale dzisiaj miałam dziwne sny i sniły mi się glisty:confused2:

niunia, właśnie aneta ma racje, mi tez sie wydaje ze niedawno się przeprowadzaliscie:nerd:

agasta:szok: tak wczesnie wstawac?:szok:

Czesc dziewczyny ja niedawno wrucilam ze szkoly .jemy z Claldiom sniadanko .Zrobily mi sie zakwasy po wczorajszej jezdzie rowerem mam nadzieje .:zawstydzona/y: bierzemy sie za obiadek i przed 12 znowu po dzieci .moja mama znowu w szpitaku znowu zaczol iom lapac udar za tydzien do polski i bende znowu Chodzic po szpitalach .

Hej kochane!:szok:
Gdzie jesteście o tej porze?
Sencilla jak tam zdrówko?
Ann sorki ale wczoraj zapomniałam telefonu...:sorry:
Agnieszka zdrówka dla mamy,mam nadzieje że będzie lepiej...:tak:

A ja już poprasowałam,dwie pralki wyprałam jakieś zakupki i jak pogoda dopisze jak wczoraj to uciekamy nad jeziorko....:-)

:-Ddobry....:-)

Jestem i ja...Właśnie już po śniadanku i kawusi...:-DDziś przymusowe siedzenie w domu, bo gotuję fasolkę po bretońsku na obiadek mężusiowi....
wczoraj sie z nim pożarłam, a dziś dzwonił skruszony:tak::-), bo go sumienie gryzło....:-D:tak:;-):-)
Aniu była pyszna dziękuję....A swoją drogą to jak wstawiasz te fotkę....? Wpisujesz url czy jakoś inaczej?:szok::-)

Ann witaj....Czemu się nie odzywasz???:sorry:

Agnieszka nie martw się na zapas...Miej nadzieję, ze jak przyjedziesz to mama już będzie w lepszym stanie...I sie nie denerwuj, bo dzieci też to odczują!:tak:

Agasta i Natka udanej wyprawy!!!:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry