• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Anetko to życzę ci tej wytrwałałości i systematyczności, choć wiem jak to jest z nauką przy dzieciach....:tak::-):-D

Sencilla ja tez mam teraz taki "problem"...Maja jest wszędzie!!!!A najlepiej upodobała sobie łazienkę:-D:-D:-D, więc jak tylko się tam pali światło to już wiadomo gdzie ją szukać....Dobrze, ze Oli jest już na tyle duża, ze ją przypilnuje, to choć do toalety mogę spokojnie pójść, ale niejednokrotnie "mam za sobą ogon":-D:-D:-D:-D

A tu zdjęcie z sobotniego spacerku....

Załączniki

• Zdjęcie0452.jpg
    Zdjęcie0452.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 51
Hej mamuski,
Sencilla welcome back !!!! :-D
Z Ania to sie zaraz bede witac.

Wlasnie o co chodzi z ta Maja?? :szok::szok:

Ja potrzebuje kawki, jeszcze ktos??
moze z dodatkiem...

Załączniki

• cdd262dea36c2f34med.jpg
    cdd262dea36c2f34med.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 51
Hej!

Ja właśnie wróciłam z pracy...uff jak w każdym domu tak sprzątali przez dwa tygodnie to ja w tym tygodniu padnę!:wściekła/y::szok::-D
Dziewczyny pytacie jak w PL było...super!:-)Rodzinnie i wiosennie...chodzilimy z moim M po górach i...odwiedzaliśmy rodzinkę przez dwa tygodnie!:tak:;-)
Dzieciaki się bardzo zżyły z wszystkimi i teraz tylko pytają kiedy pojedziemy do PL!:-D:-D
Muszę wam powiedzieć że mój mały synek nie sika do pieluszki nawet w nocy!:szok::-DTaka dumna jestem z niego że ho ho...
Jedynie kupkę robi nadal do papmersa ale jak narazie nie potrafi sie przełamać...:sorry:;-)
Ann czekam na ciebie z kawką....
Anetko wytrwałości i efektownej nauki życze...ale i zazdroszczę!
Sencilla widzą dziecko ci się ruchowo rozwija.SUPER!
O Majce czytałam nazajutrz po jej śmierci...:-(:-(:-(

reklama
hej dziewczyny,
a tam handlara ze nie, poprostu popatrzyłam na necie ile kosztują w holandii 4 kołowce, obczaiłam na marktplaatsu po ile chodza tyakie wózki i dałam ogłosznie żeby się licytowali.
Holednderka do mnie napisała ile chcemy za wózek więc dałam na przypał 210 euro, bo wiadomo, że holendrzy się o wszystko targują nawet o głupie 5 euro, wieć na wszelki wypadek żeby było z czzego zejść.
O wózek pytała też Polka to jej powiedziałam 170 euro, bo ona wie po ile takie wózki chodza w pl, a że holnedrzy nie wiedzą to wiadomo że moża prosić o więcej ;-) no i się udało ale powiem wam, że nie myślałam nawet że go sprzedam za więcej niż 170 euro.

Natka mam kilka upatrzonych wózków w pl ale się teraz zastanawiamy czy kupić 3 w 1 (bo za 2 lata będziemy myślec o 2 dzidzi :-) więc by się przydał ), czy póki co zainwestować w porządna spacerówkę a nowy kupic jak będzie potrzeba.

Lecę bo mi sie udka smażą :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry