• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Miłe panie witamy w domu:-):tak:
Natka to jest 3 w 1 quini ,wiec ci sie juz nie przyda:-):rofl2:Ale zdjecie moge dac:tak:
My dzis bylismy zwiedzic roterdam.I centrum:laugh2::tak:
A teraz sie biore za kolacje i do spanka.
Miłej nocki

hej dziewczyny,
witam panie które wróciły do nl. Fajnie że znów jesteście z nami :-)

Karola wózek sprzedaliśmy za 200 euro (mały włos a by nie poszedł, bo chłopak pani która zareagowała na ogłoszenie chciał ze skrętnymi przednimi kołami a ona mu w domu nie powiedziała że ten nasz ich nie ma, więc jak u nas go zobaczył to zaczęli się kłócić :szok:) Miał pójść za 210 ale się wysraszyłam że go jednak nie wazmą i poszedł za 200. I tak dobrze :tak:
Bardzo się cieszę że pozbyliśmy się tej krowy :-):tak::-)
Tylko teraz 2 miesiące bez porządnego wózka będziemy, bo nowy chcemy kupić w pl.
Natka to miałaś dziś luz ;-)
Gosiu co tam u was, jak się czujesz i jak sprawuje się malutki?

hej ho wieczorkiem:sorry:

karola,ale mi chodzi o to czy masz buzza, speedi czy jeszcze innego;-) ja tam kocham wózki;-):happy:

agasta to drogo sprzedałaś wózek:szok: ja miałam podobny,a sprzedałam go za 90 bo wiecej nie chciałam, chciałam sie tylko go pozbyc:confused2: bo nie mogłam na niego patrzec, a jaki kupujecie w polsce wózek???? ale nie powiem, handlara z ciebie niezła, może podrzuce ci moją spacerówkę i ją opchniesz:laugh2:
kurde mamy konto na maarktplatzu ale niewiem czy umiem go tam wystawic:eek:

Dzień doberek!

Ja już na nóżkach,śniadanko zaliczyłam i przygnałam do was!
Gosiu jak twój mały książe się ma???
Agasta faktycznie masz dar sprzedawania!:szok::-DPomyśl o tym...
Ja oczywiście jeszcze was nie doczytaam do końca bo nie miałam kiedy,padałam jak kłoda wczoraj i dopiero się obudziłam....
Szymonku spóźnione STO LAT dla Ciebie!!!:-):-):-)
Cieszę się że już jestem z Wami bo mi was baaaardzo brakowało!!!;-):-D
Komu kaweczke?

Witam:tak::-)
Aniu ja poproszę :tak:
Aniu, Sencilla ja Wam urlopik minął:confused:
Karola, Beauty oczywiście, że mi pasuje w tym tygodniu spotkać się na kawce, a najbardziej pasuje mi jutro, a Wam:confused: O której godzince Wam pasuje:confused:
Karola jakie wrażenia z wycieczki po Rotterdamie:confused: My wczoraj byliśmy w Schiphol. Dawniej była tam scena na lotnisku dla widzów, ale niestety zlikwidowali, więc podziwialiśmy samoloty na pasie startowym z daleka:tak:
Agasta dziewczyny mają rację Ty masz dar do handlu hehe:tak::-)
Beauty ja w szkole:confused:
Ann jak się czujesz, długo jeszcze będziesz pracować:confused:
Miłego dnia życzę:tak::-)

Ann jak się czujesz, długo jeszcze będziesz pracować:confused:
No wlasnie planowalam od czerwca moze pozniej przestac (bo macierzynski to is tak dopiero w lipcu)pracowac ale przestane gdzies za 2 tygodnie bo od kilku dni nie czuje sie najlepiej wiec to chyba sygnaly zeby sie opamietac i zwolnic tempo...:sorry::baffled:
Takze od maja duzo wolnego sie zapowiada...

Dzień dobry !!!!

Aniu Sencilla witajcie z powrotem w NL:-):-)
Beauty tak mamy już zespół na wesele :tak::tak::tak:
my też jedziemy do PL 29 w środę wieczorem wyjeżdzamy a we wtorek mój A musi być już w pracy a to jeszcze będzie ten długi wekend w PL więc nie wiem jak my to wszystko zdążymy pozałatwiać jeszcze na tak krótko nie jechałam zawsze to były minimum 2 tygodnie:szok::szok:ale co zrobić jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :-):-):-):-)

narka teraz czas na spacerek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry