Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie da sie tego opisac, w koncu okazalo sie ze clo zaplacilam na ladne oczy bo sie gosciowi nie chcialo ogladac naszej skody (ktorej tam nie bylo bo pojechalismy bryka sasiadow) i tylko sie ladnie usmiechalam ze niby samchod ladnie stoi mi za plecami i nie mam w nim zadnych dodatkow, obokm koles za merca 8tysiakow placil, to mu obejrzeli samochod od podszewki
gdzie diabel nie moze tam babe posle
tylko my siedzimy jak takie dupy, no ale jutro wycieczka rowerowa jak nie bedzie padac, 
Dzien dobry Holenderki :-)

Co pol godziny leje 
i pierwszy sezon "Desperate Housewives" 

, pamiętam że się kiedyś pytałaś o koszty przedszkola itp. ja właśnie znalazłam na ten temat na forum gazety- Gazeta.pl : Forum : Forum rodzicow w Holandii , mam nadzieję że się przyda. Chcaiałam sie Tobie spytać hdzie moge wyłaczyć na laptopie opcję Standby, szlak mnie trafia bo po paru minutkach nie używania wchodzi mi w standby i jedynie moge go wyłaczyć i właczyć ponownie, inaczej nie da rady, pls. help me 

A co konkretnie chcesz robic?? Czy przed urodzeniem Amelki pracowalas tutaj?
. Gdybym ja nie maial prawa do tego dodatku z gemeente to musielibysmy placic wszystko sami 

Milego wieczoru :-)

...... natomiast przed sama ciąża pracowałam przez rok u jednej rodzinki, najpierw jako niania, potem doszło mi sprzatanie domu i biura a ostatnie 4 mięsiące zajmowałam sie administracją ich firmy ..... a kiedy zaszłam w ciąże okazało się że wszystko co robiłam do tej pory było źle i mnie "franca" zwolniła w tym samym momencie kiedy jej wykrzyczałam że mam dosyć i odchodzę
Mam nadzieję że nikogo tu nie obraże, ale tak jak przed tem nie miałam nic do żydów tak teraz widzę w ich oczach tylko cash i zazdrość- bo tego się od szefowej nauczyłam.