• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam
Aneta ciesze sie ,ze juz z Niko lepiej.Beauty dobrze mowi maja ci dac skierowanie i koniec:crazy::tak:
Pauka Siwtne foteczki,my bezdiemy grilowac w pl juz sie doczekac nie moge:tak:
Ann ja tez spałam na 2 poduszkach i czasem dawalam jedna miedzy nogi:-):tak:
Justa bedzie dobrze:tak:Malutki sie przekona ze tu nie jest zle ,pare razy wyjdzie na podworko ,spotka holenderskie dzieci i sie zaprzyjazni:tak:
Agasta mysle ,ze nic nie bedzie Claudii.A kleikiem tez ageszczam mleko na noc i wystarcza tylko do ok 2 w nocy:-):tak:Ziemniaczek raczej nie uczula:tak:powodzenia w odkrywaniu nowych smakow dla Claudii:happy:
Nie wiem kto co jeszcze pisal -sorki
U nas bylo na chwilke sloneczko ,ale sie zmylo:tak::rofl2:Ide po kawke

reklama
Sencilla kawka lepiej smakuje w wiekszym gronie:tak:Wiec chetnie sie z toba napije.A co do jutrzejszego spotkanka to niestety nie przyjade.:no::sorry:Musze zaczac sie pakowac i jeszcze pranko zrobic ,bo we czwartek wieczorem wyjaz do polski:tak:
Aneta i co u lekarza ? Jak Niko ?

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny
u nas pada, wczoraj bylismy na chwilke nad morzem bo tez padalo:crazy:. Do PL mielismy jechac z moim na tydz. ja tez mialam zostac dluzej ale chyba nic z tego nie bedzie, moze pojade sama pozalatwiac sprawy i z powrotem. Od lipca musze isc do pracy musze jeszcze zadzxwonic jak oni to widza u mnie ale jak beda za duzo dyskutowac to w sumie mam juz prawie nagrana inna robote 20 godz. tyg z umowa na rok wiec jak co to daje wypowiedzenie
Anetko jak czytam o tych lekarzach to wlos na plecach sie jezy masakra:crazy::crazy: ciesze sie ze dzisiaj choc troszke lepiej. Ja place 89,75E i mam teraz juz Daana dopisanego, a to wlasne ryzyko tez mnie wkurza czlowiek placi a w rzeczywistosci i tak sie samemu placi za wszysto bo ile razy sie idzie do lekarza do roku
Pauka Majeczka przekochana a grilem to mi az tutaj zapachnialo:tak:
Sencilla to niewiele nas bedzie, w sumie mozemy przelozyc spotkanie zeby innym tez pasowalo, jak uwazasz mi inny termin tez pasuje jakby co
ide glodomora karmic:-)

witam kochane :-)

oj dawno mnie tu nie było :szok: ale chyba mnie pamietacie co????
u nas wszystko ok, pogoda ostatnio dopisuje więc jeżdzimy gdzie sie da byliśmy ostatnio Keukenhof tam jest tak slicznie że szok!
Seba troche nam chorował bo dwójka mu wychodziła dolna więc jak zawsze przy zębie :wściekła/y: wczoraj byliśmy z twiggless małpim gaju chłopaki sie bawili superowo!
postaram się częściej tu bywać :zawstydzona/y::tak:
narazka :-)

reklama
aneta- dobrze że niko chociaz troszke lepiej sie czuje:tak: ale lekarz powinien cos z tym zrobic...

ann-poduszki faktycznie troche pomagaja:tak: mój P. jakos wytrzymywał całą ciąże ze mna spiąc, ale u znajomych musieli spać oddzielnie bo żona sie tak kręciła i ciągle do toalety latała...

justyna- dziadki chcieliby pewnie wnuka miec przy sobie, ale mysle ze wytlumaczysz synkowi i bedzie chcial jechac do NL, a jak tu już będzie to szybko nauczy się języka- dzieci przecież w moment sie uczą:tak:

ja juz pomidorowke mam zrobiona:tak: dzisiaj była pierwsza noc sama tzn z wiki w mieszkaniu- musze przyznać że troszke sie bałam..:sorry:
a dzisiaj jestem umowiona z przyjaciółka na plotki, pobyt w polsce dobrze mi zrobi chociaż będe miała czas poodwiedzać znajomych;-)
chciałam iść z wiki popłacić rachunki, a przypomniało mi sie ze wożek jest w samochodzie- a samochod pozyczylam siostrze:confused2:
a miałam odebrać obrączke, bo dałam do pomniejszenia- palec spadł mi aż o 3 rozmiary i nawet nie wiadomo czy tyle da rade zmiejszyć:baffled:

to sie rozpisałam....
do pózniej;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry