• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aneta super ze w koncu trafiliscie na normalnego lekarza:tak: i ze Nikosiowi juz lepiej:tak:
Agasta ja krotko karmilam piersia,bo zaledwie 2,5 mies:tak:
Witam nowa mamusie!
Musze juz zaczac myslec o pakowaniu ,a mam takiego lenia ze szok.:szok::no:Wogule mi sie wydaje ,ze to juz za pare dni:sorry:A nie lubie wszystkiego zostawiac na ostatnia chwile ,bo potem czegos moge zapomniec.No nic ide pod prysznic i zobacze czy mi wena przyjdzie- oby:eek::tak:

reklama
hej.
Dodaliśmy małej do mleka kleik ryżowy. Bardzo jej smakowalo bo wcinała aż jej się uszy trzęsły :-D
Zobaczymy jaka będzie jej reakcja. A z marchewką to sie chyba jednak wstezymamy do ttej kontroli w cb dla pewności.
Spokojnej nocki życzę, do jutra

agasta- ja do ok 8 miesiecy karmilam wiki piersia a juz jej podawalam marchewke i jabluszka od 4 miesiaca. na pewno nic by sie nie stalo jak juz bys chociaz jedna rzecz wprowadzila, ale oczywiscie rob jak uwazasz:tak:;-)

A ja jeszcze czekam na M.jak wroci z pracy i pozniej razem poczekamy na Daana az sie obudzi na karmienie. Nie wiem czemu ale prawie codziennie po kapieli maly jest bardzo placzliwy i nie wiem co mu jest :confused::confused::baffled: jest wykapany nakarmiony a jest bardzo niespokojny, od 8 dopiero tak naprawde zasypia kolo 10 i ciagle chce byc na rekach. nie umie go rozgrysc co mu dolega:no::no:
A ja 22 maja nie bede mogla przyjechac bo odwozimy moja mame na lotnisko
dobranoc.........do jutra

hejka M śpi, a ja oglądam HOSTEL i TROCHĘ SIĘ BOJĘ:eek::baffled::eek::baffled::eek:
agsta ja myśle że śmiało możesz dac małej już jakieś dorosłe jedzonko:tak: niech próbuje:rofl2:

gosia myślałam że to może dlatego że się nie doajada,ale ty go nie karmisz piersią?!?!?!?!?!?!?!?

chyba mykam do łóżka bo potem się boję:szok:

dzień dobry,
u nas nocka minęła bez zakłóceń.

Moja mama też mówi żeby małej już coś dawać, bo nie będzie miała siły siedzieć jak bęzie tylko moje mleko dostawać :-D
A tak wogóle to chce ją karmić piersią jeszcze z jakiś miesiąc i już przestanę, bo bardzo mnie męczy to odciąganie mleka no i dziennie jestem przez to 3 godz w plecy :baffled:
Miłego dnia życzę

reklama
Hej!
Żyje Sencilla, dzięki!Właśnie wpadłam do domu na kawkę przed kolejną pracą..jedno pranie wyprasowałam i odwiozłam, kolejne przywiozłam...
Podrzuciłam też męża do pracy:-D i piję kawkę bo do pracy mam na 10.oo:tak:
Kończe o 15.30 a nna 16.00 mam do dentysty potem musze wyprasować pranie, odwieść na 20.00 i zagonić mojego M do holenderki gdzie pracuje bo chce żeby jej położył kafelki w kuchni:rofl2:...
Trochę zwariowany dzień dzisiaj a jutro jeszcze gorszy bo mam konsultacje z Karina między dwoma adresami!:-D:szok::-D
Agasta nie czaj sie i daj jej ta marchewkę!!!:-);-)
Natka lubisz horrory?:szok:Podziwiam!
Ann jak sie masz???
Anetko jak tam Niko?

Ktoś się napije ze mną?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry