Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aneta super ze w koncu trafiliscie na normalnego lekarza i ze Nikosiowi juz lepiej
Agasta ja krotko karmilam piersia,bo zaledwie 2,5 mies
Witam nowa mamusie!
Musze juz zaczac myslec o pakowaniu ,a mam takiego lenia ze szok.Wogule mi sie wydaje ,ze to juz za pare dniA nie lubie wszystkiego zostawiac na ostatnia chwile ,bo potem czegos moge zapomniec.No nic ide pod prysznic i zobacze czy mi wena przyjdzie- oby
hej.
Dodaliśmy małej do mleka kleik ryżowy. Bardzo jej smakowalo bo wcinała aż jej się uszy trzęsły
Zobaczymy jaka będzie jej reakcja. A z marchewką to sie chyba jednak wstezymamy do ttej kontroli w cb dla pewności.
Spokojnej nocki życzę, do jutra
agasta- ja do ok 8 miesiecy karmilam wiki piersia a juz jej podawalam marchewke i jabluszka od 4 miesiaca. na pewno nic by sie nie stalo jak juz bys chociaz jedna rzecz wprowadzila, ale oczywiscie rob jak uwazasz;-)
A ja jeszcze czekam na M.jak wroci z pracy i pozniej razem poczekamy na Daana az sie obudzi na karmienie. Nie wiem czemu ale prawie codziennie po kapieli maly jest bardzo placzliwy i nie wiem co mu jest jest wykapany nakarmiony a jest bardzo niespokojny, od 8 dopiero tak naprawde zasypia kolo 10 i ciagle chce byc na rekach. nie umie go rozgrysc co mu dolega
A ja 22 maja nie bede mogla przyjechac bo odwozimy moja mame na lotnisko
dobranoc.........do jutra
Moja mama też mówi żeby małej już coś dawać, bo nie będzie miała siły siedzieć jak bęzie tylko moje mleko dostawać
A tak wogóle to chce ją karmić piersią jeszcze z jakiś miesiąc i już przestanę, bo bardzo mnie męczy to odciąganie mleka no i dziennie jestem przez to 3 godz w plecy
Miłego dnia życzę
Hej!
Żyje Sencilla, dzięki!Właśnie wpadłam do domu na kawkę przed kolejną pracą..jedno pranie wyprasowałam i odwiozłam, kolejne przywiozłam...
Podrzuciłam też męża do pracy i piję kawkę bo do pracy mam na 10.oo
Kończe o 15.30 a nna 16.00 mam do dentysty potem musze wyprasować pranie, odwieść na 20.00 i zagonić mojego M do holenderki gdzie pracuje bo chce żeby jej położył kafelki w kuchni...
Trochę zwariowany dzień dzisiaj a jutro jeszcze gorszy bo mam konsultacje z Karina między dwoma adresami!
Agasta nie czaj sie i daj jej ta marchewkę!!!:-);-)
Natka lubisz horrory?Podziwiam!
Ann jak sie masz???
Anetko jak tam Niko?