• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

hejka,
sencilla nie miałam koszmarów, bo jednak oglądałam film do końca, a potem leciała jeszcze fajna komedia i też oglądałam, także poszłam spac po 2:confused2:

agasta ja właśnie też słuchałam mojej mamy, co ma do powiedzenia na ten temat, ona mówiła, że kiedyś mleko od krowy piliśmy, kaszkę manna z butli od drugiego miesiąca nam dawała, i nic nam nie jest, wiem że kiedys zyło się inaczej i ogólnie było inaczej,ale jednak słuchałam mamy i robiłam tak jak mi kazała:rofl2: ja karmiłam Zosię prawie do 7 miesiąca i tak chciałam karmic ją pół roku, było trudno ją oduczyc od cycka, ale nie chciałam jej karmic dłużej, bo nie podobało mi się wiszenie większego dziecka przy piersi:sorry:

ann jak się czujesz?

jejku któraś mnie pytała niedawno na jakim programie zosia ogląda Tomka i przyjaciół i Teletubisie, no więc Tomka oglądamy na mini mini, a Teletubisie na Zepelin, niewiem czy dobrze to napisałam, ale na holenderskiej 4 to mamy:tak:

pauka Zosia lubi Teletubisie, ale zabawki takowej nie posiada i raczej jej takiej nie kupie, bo mi sie nie podobają, gdyby były te słoneczka to kupiłabym, bo jak ona widzi to słonko jak się cieszy:-) odwraca główkę w moją stronę i tak jakby sie go zawstydziła:laugh2: niewiem o co jej chodzi:-p

aneta jak Niko się czuje? widac poprawe?????

reklama
ania szczerze to ci zazdroszczę:tak: fajnie przynajmniej się nie nudzisz, a ja to tak cały dzień się czaję, chwilkę na dworze, troche dom ogarnąc, pobawic się z mała, wyprac, wyprasowac i tak mi te dni zlatują, ale wolałabym iśc do pracy:eek:

co robicie na obiadek? ja robię dzisiaj zupe gulaszową- pychotka:tak: polecam

Asiu, widzialam Mutsy Transporter Sand za 260 euro. Czy to ten?

Dzięki za jakieś informacje. Myślą, że ceny są i u Was porównywalne. Mam jeszcze pytanie czy ten Mutsy transporter sand był w tej cenie z gondolą dla maluszka? W sumie mamy jeszcze trochę czasu, bo do początku sierpnia, więc może pojawią się jakieś u nas na allegro.
Pozdrowionka

halo dziewczyny gdzie jesteście?
u mnie zupka już się gotuje:-) biorę się za sprzątanie i zmywanie:eek:

aasia niestety ja ci nie pomogę, też mam mutsy, ale urban rider, ten co ty pokazujesz też ładny, taki delikatniejszy i zgrabniejszy:tak:

my już po spacerku, zaliczyliśmy sklep i od razu poplacilismy rachunki:tak:
u nas na obiadek bedą pulpeciki-wiktorie je uwielbia i potrafi zjeść więcej ode mnie:-D

horrory kiedyś bardzo czesto ogladałam a teraz to jakoś sie boje albo i brzydze:dry:

wg mnie dziecko karmione do roku to powinno byc max, bo takie duze jak przychodzi i chce cycka np w gosciach to okropnie wyglada. u nas też ciężko było odstawić:baffled:

aniu- ja ci też zazroszcze, przynajmniej masz co robic:tak: ja to juz bym chciała iść do pracy bo nie lubie tak siedzieć w domu...

reklama
Dzien dobry
Ania ty to jestes chyba robocop:tak::-D;-)Tyle w tobie energii, daj troszke:sorry::tak:
Gosia dzieci maja takie wachania nastroju.Pierwszy przechodza ok 5,7 tyg.:tak:Wiecm moze dlatego,jest taki marudny.Jak pamietam to Michałek tez mial takie okresy ,ze caly czas tylko na rekach:tak:;-).
Natka jestes odwazna ,ze w ciazy ogladałas horrory:tak:
Aasia moja znajoma ma mytsy 3 w 1(jaki typ dokladnie to nie wiem)I jest zadowolona Kuiła go za 300 e na www.marktplaats.nl :tak:Na alegro tez sie oferuje jedna kobieta z wozkami z hol,tylko o wiele drozszymi:tak:
Aneta jak sie Niko czuje??/
U nas straszna pogoda,wiec pije kawke i bioer sie za wstepne pakowanie.Teraz to nie takie latwe bo Michas rosnie jak na drozdzach:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry