aneta 2222
Entuzjast(k)a
Dziewczyny Niko ma się lepiej, ale coś mu na policzku wyszło i ma takie zaczerwienione i coraz większe
:-(
Moja siostra dziś wraca, za chwilę będzie i przywiezie Nikodemowi rower który dostał od babci, więc Niko nie może się już doczekać. Najlepsze jest to, że miała być to niespodzianka, a on rano wstał i się pytał czy dziś rower od babci dostanie bo mu się śniło

Oliwierkowi powiedziałam, że przyjeżdża dziś ciocia i wujek (nie mówi ale rozumie bardzo dużo) i chodzi od rana i puka w drzwi, przez okno chce patrzeć
Nie widział ich 3 tygodnie, wiec się stęsknił
Aniu podziwiam Cię za ten zapał i chęć do pracy
Ja właśnie myślę o żłobku dla Oliwierka i chcę zacząć pracę, ale 3-4 dni w tygodniu
:-), bo jeszcze szkołę mam, więc nie chcę przesadzać. Już bardzo mocno znudziło mi się siedzenie w domu

Karola miłego pakowania i pobytu w PL
:-)
Natka ja horrorów nie lubię
Pogoda fatalna, ja pranko robię, ogórkowa dziś, ale drugie danie pichcę jeszcze, kurczak z warzywami
niunia moja kuzynka karmiła swojego 3 letniego synka
i za nic w świecie nie mogła go w tak późnym wieku oduczyć
Za to cycki ma teraz do pasa
Ann dziewczynki dały Ci dziś pospać
Sencilla a jak Twoje księżniczki się miewają
Ktoś uczy nocnikowania swojej pociechy
Ja planuje zacząć zaraz jak się zrobi cieplutko czyli może za miesiac
Oliwierek zaczął pokazywać, że ma kupę, więc może to znak
Jak go zapytam, czy zrobił kupę to kiwa twierdząco głową
:-)
Miłego dnia kobitki
:-(Moja siostra dziś wraca, za chwilę będzie i przywiezie Nikodemowi rower który dostał od babci, więc Niko nie może się już doczekać. Najlepsze jest to, że miała być to niespodzianka, a on rano wstał i się pytał czy dziś rower od babci dostanie bo mu się śniło

Oliwierkowi powiedziałam, że przyjeżdża dziś ciocia i wujek (nie mówi ale rozumie bardzo dużo) i chodzi od rana i puka w drzwi, przez okno chce patrzeć

Nie widział ich 3 tygodnie, wiec się stęsknił
Aniu podziwiam Cię za ten zapał i chęć do pracy
Ja właśnie myślę o żłobku dla Oliwierka i chcę zacząć pracę, ale 3-4 dni w tygodniu
:-), bo jeszcze szkołę mam, więc nie chcę przesadzać. Już bardzo mocno znudziło mi się siedzenie w domu

Karola miłego pakowania i pobytu w PL
:-)Natka ja horrorów nie lubię

Pogoda fatalna, ja pranko robię, ogórkowa dziś, ale drugie danie pichcę jeszcze, kurczak z warzywami

niunia moja kuzynka karmiła swojego 3 letniego synka
i za nic w świecie nie mogła go w tak późnym wieku oduczyć
Za to cycki ma teraz do pasa
Ann dziewczynki dały Ci dziś pospać

Sencilla a jak Twoje księżniczki się miewają

Ktoś uczy nocnikowania swojej pociechy
Ja planuje zacząć zaraz jak się zrobi cieplutko czyli może za miesiac
Oliwierek zaczął pokazywać, że ma kupę, więc może to znak
Jak go zapytam, czy zrobił kupę to kiwa twierdząco głową
:-)Miłego dnia kobitki

Położyłam ją w box i znowu to samo - na rękach spokuj. Położyłam ją na leżaczek to zaczęła sie cieszyć. Poszłam do kuchni nastawić wode na herbatkę, wracam a ona śpi