• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dziewczyny Niko ma się lepiej, ale coś mu na policzku wyszło i ma takie zaczerwienione i coraz większe:szok::-(
Moja siostra dziś wraca, za chwilę będzie i przywiezie Nikodemowi rower który dostał od babci, więc Niko nie może się już doczekać. Najlepsze jest to, że miała być to niespodzianka, a on rano wstał i się pytał czy dziś rower od babci dostanie bo mu się śniło:szok::-D
Oliwierkowi powiedziałam, że przyjeżdża dziś ciocia i wujek (nie mówi ale rozumie bardzo dużo) i chodzi od rana i puka w drzwi, przez okno chce patrzeć :-D:laugh2: Nie widział ich 3 tygodnie, wiec się stęsknił:tak:
Aniu podziwiam Cię za ten zapał i chęć do pracy:tak: Ja właśnie myślę o żłobku dla Oliwierka i chcę zacząć pracę, ale 3-4 dni w tygodniu:tak::-), bo jeszcze szkołę mam, więc nie chcę przesadzać. Już bardzo mocno znudziło mi się siedzenie w domu:tak::baffled:
Karola miłego pakowania i pobytu w PL:tak::-)
Natka ja horrorów nie lubię:no:

Pogoda fatalna, ja pranko robię, ogórkowa dziś, ale drugie danie pichcę jeszcze, kurczak z warzywami:tak:
niunia moja kuzynka karmiła swojego 3 letniego synka:baffled: i za nic w świecie nie mogła go w tak późnym wieku oduczyć:no: Za to cycki ma teraz do pasa:baffled:
Ann dziewczynki dały Ci dziś pospać:confused:
Sencilla a jak Twoje księżniczki się miewają:confused:

Ktoś uczy nocnikowania swojej pociechy:confused: Ja planuje zacząć zaraz jak się zrobi cieplutko czyli może za miesiac:confused: Oliwierek zaczął pokazywać, że ma kupę, więc może to znak:confused: Jak go zapytam, czy zrobił kupę to kiwa twierdząco głową:-D:-)
Miłego dnia kobitki:tak:

reklama
aneta- my mielismy troszke spokoju od nocnika bo wiki nie chciala siadac na niego- chyba jakis bunt. a wczoraj usiadla, ja jej mowie idziemy a ona kiwa ze nie, no i zrobila kupke do nocnika:tak: wiec chyba juz bedziemy powolutku uczyc wolania, wlasnie na wakacje jak bedzie cieplej to moglaby na golaska biegac..

Aneta to Niko bedzie miał niespodzianke:-D:tak:Dobrze ,po takich cieszkich dniach przyda sie troszke radosci:tak:
Niunia powodzenia w nauce nocniczkowej:tak:
Natka my dzis pomidorowa i piersi z frytkami:blink:
Agasta dzieki za zyczonka:-)To juz poł roczky ,jestem w szoku:szok: jak to leci szybko!
U ans dzis byla na kawce sasiadka z malutka.Pogoda okropna wiec tylko posiadowki w domku zostały:tak:

A mi głowa pęka:baffled:
Nikodema wysypało w drobne czerwone krostki w okolicach intymnych (na pitolku), na brzuszku i koło szyi:-( Jeszcze nie miały moje dzieci trzydniówki czy to może być to:confused:

reklama
Dzień dobry,
ale tu pustki :szok:
my już na nogach od 5:30 bo Claudii zachciało się wcześniej jeść :baffled: Po jedzeniu odtswiła cyrk i za żadne skarby nie chciała leżeć w łóżeczku :wściekła/y: Położyłam ją w box i znowu to samo - na rękach spokuj. Położyłam ją na leżaczek to zaczęła sie cieszyć. Poszłam do kuchni nastawić wode na herbatkę, wracam a ona śpi :-D Wzięłam ją na ręce zaniosłam na górę do łóżeczka i jak tylko go poczuła to znowu zaczął się ryk :crazy:
Nie wiem o co jej chodzi...
Aneta a może mały dostał uczulenie po lekach i akurat w tamtych okolicach? Z 3 dniówką ci nie pomogę, bo my jeszcze tego nie przerabialiśmy.

Miłego dnia wszystkim życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry