• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dziewczyny to nie ospa. Niko nie miał ospy, ale ospa inaczej wygląda, a on ma takie maleńkie mini mini krosteczki, ale jest ich bardzo dużo:tak: Nie swędzi go, nie ma temperatur, więc nie wiem co to może być. Dziś ma już mniej, więc widocznie to nic poważnego:tak:
Natka nie za dobrze Ci:szok::szok::szok::-):-):-)

reklama
Sencilla proszek używam non stop ten sam:tak: i jadł to co zawsze:tak:
Natka ja również z przyjemnością się zamienię, chociaż na jeden dzień :tak: :-D:-):tak:
Jak Oliwierek wstanie to idziemy z Nikusiem uczyć się jeździć na dużym rowerze:szok::-)

Pauka zdrówka dla Oliwii:tak:

My wróciliśmy właśnie z nauki jazdy na rowerku, oj było ciężko, więc postanowiliśmy to odłożyć na później (jak tata z pracy wróci) i poszliśmy na plac zabaw:tak: zaraz będziemy obiadek wcinać:tak::-)

czesc dziewczyny
ja na chwilke bo maly coraz bardziej rogi pokazuje wczoraj przeszedl siebie i zasnal dopiero o 3 w nocy:crazy::crazy::crazy: nie wyglada zeby go cos bolalo poprostu placze moj M. mowi ze to dlatego ze on coraz wiecej widzi i slyszy i to go pobudza a kumulacja przypada akurat na wieczor:baffled::baffled:
mam nadzieje ze z Oliwka nie jest az tak powaznie jak piszecie:-(
idziemy na spacerek bo nareszcie troche slonka wyszlo

Gosiu, stety czy niestety, ale mysle, ze wlasnie jest tak, jak Twoj chlopak mowi... Po prostu Daan przezywa silne emocje w zwiazku z tym, ze coraz wiedzej do niego dociera... NIedlugo sie oswoi :tak:
A wieczorem kazde dziecko jest marudne, musze nagrac kiedys filmik i Ci pokazac, co czasem moje male dwie wyprawiaja wieczorami... :no::szok::-D

Sencilla, Aneta moze kawke? Bo ja padam na twarz, zdecydowanie 6h pracy to juz za duzo...:wściekła/y::zawstydzona/y::baffled::sorry:

Załączniki

• kawaa.jpg
    kawaa.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 47
  • 1593_org.jpg
    1593_org.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Ann ja poproszę kawkę, bo dziś znów głowa mnie boli:baffled: Nie wiem czy to ciśnienie czy co:confused:
Gosiu myślę, że Sencilla i Twój M mają rację. Bądź cierpliwa, jeszcze troszkę i Dann się oswoi:tak:
... ale mam dziś lenia:baffled:
Uciekam bo jeszcze muszę pozmywać i prysznic przed szkołą wziąć:tak:, a ja lubię się długo prysznicować :-D:laugh2:
Mam jeszcze pytanko do Was jaki kolor pasuje do fioletu:confused: Brąz :confused: inne odcienie fioletu:confused: jakiś jeszcze:confused:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry