• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry.
Claudia ma się już lepiej. Dostała wczoraj cały dzień tylko i wyłącznie mamine mleczko i gitara gra :-)
Pospała dziś do 7, tata nakarmił ją, ja odciągnęłam mleko i pobycziliśmy się w łóżku do 8:30. Teraz czekamy aż bułeczki na śniadanko się upieką i jedziemy zobaczyć paradę :tak: Pogoda piękna więc az szkoda siedzieć w domu.

Gosia wzystkie dziecci to aniołki, ale każde na sój sposób :-):-D:-)
Pauka zdróweczka dla Oli.
Aneta nie przejumuj się, może poprostu miałaś gorszy dzień.
Niunia jak mija ci pobyt w pl? A marcheweczkę to może w niedzielę spróbujemy. Chcę małej dać troszkę odpocząć od eksperymentów.
Sencilla a gdzie tak długo buszowaliście? :-D
Ania niestety wszystko trzeba próbować i czekać na reakcję
Agnieszkamoj to masz co robić
Karola gdzie się podziewasz?

Mykam wcinać śniadanko bo bułeczki już goowe :-)
Miłego dnia wszystkim życzę

Dzien doberek:-)
Agasta mi wogole nie wyswietla filmika ,nie wiem dlaczego:no:Najlepiej nowe pokarmy wprowadzac w dzien ,bo wtedy mozesz miec na oku Claudie:tak:A co do kleiku to ja nadal zageszczam mleko 1,5 lyzki:tak:Moze to bylo za duzo na pierwszy raz?
Ania a ty dzis znow szalejesz w pracy?
Ann odpoczywaj juz !!
Pauka ja tez zycze zdrowka dlaOliwki ,ty to masz pecha,"jak nie urok to sraczka"!
Gosia ja tez bym ci radzila kapac wczesniej i zawsze o tej samej godz :tak:
Niunia na centrum ,byl fajni tylko niestety rzeczy ktore mi sie podobaly byly za male:wściekła/y::wściekła/y:I nic sobie nie kupilam ,ale na pocieszenie Michas ma pizamke ,2body,3koszylki poloni spodenki:tak:
Aneta nie deneruj sie nie odrazu Rzym zbudowano:tak:Za pare tyg bedziesz gadac jak szalona i bedziesz sie smiala z tego stresu:tak::tak:
Wczoraj jak przyjechalam do domu ,to mie glowa pekala,od czola promieniowalo do oka i calej reszty.A na koniec tego okropnego wieczoru mialam bliskie spotkania z kibelkiem:no:Ale dzis juz o niebo lepiej i oczywiscie wczoraj nic nie zpakowalam a dzis wyjazd ok 20.Ale jeszcze tu zagladne:tak:

Ostatnia edycja:
dzień dobry.

agasta mi tez twojego filmiku nie widac:no: wszystkiego naj dla Claudii na cztery miesiące;)

dzisiaj pospałyśmy do 9,15:-p

pauka zdrówka dla córeczki:-) a co do opiekunek to szkoda słów, myślę że powinnaś z nimi porozmawiac:confused2::baffled:

anetka zazdroszczę ci tej szkoły, kurde tez bym chciała iśc, ale narazie nie mamy za duzo kasy, bo nie dostaliśmy dofinansowania do mieszkania, bo zarobki nam przekraczają:szok::eek::szok: a czynsz jeszcze nam podnieśli o 15 euro:wściekła/y:

reklama
Agasta 100lat dla Claudii:tak:
Karola zdrówka Ci życzę i miłej podróży oraz superowych wakacji:tak: Mam nadzieję, że jak wrócisz to się na kawkę umówimy:tak:. Przez tą wczorajsze niepowodzenie w szkole mam jeszcze większą mobilizację do nauki:tak::-) Mój M ma teraz wolne od dziś do niedzieli, więc muszę to wykorzystać i troszkę się pouczyć:tak::-)
natka ja nic nie płacę za szkołę:-) i za książkę też nie:-), wszystko sponsoruje Gemeente:-), więc idź i się zapisz. Troszkę się czeka, ale warto:tak::tak:. Ja przynajmniej trafiłam na porządną szkołę, a naczytałam się o Intop samych negatywów, a jestem mile zaskoczona, więc prawdy się nie dowiesz jeśli sama nie spróbujesz:tak:
Mój Oliwierek w nocy wymiotował, ma temperaturę i znów idą zęby, dlaczego zawsze w nocy:baffled:
Nikuś właśnie z tatusiem uczy się jeździć na dużym rowerze bez bocznych kółek:szok::-)
Niunia a z tym kolorkiem to chodziło mi o sypialnie, mam ją w fiolecie i zastanawiam się czy narzuta na łóżko będzie w brązie pasować i do tego brązowe zasłonki:confused: a drugi wariant to ciemniejszy fiolet narzuty i zasłonek od koloru ścian:confused: A może jaką inną propozycję uzyskam od Was:confused:
Aniu oj wstałami i to zdecydowanie za wcześnie:baffled::-D
Uciekam bo zaraz naleśniki przypalę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry