reklama

Holandia

reklama
hej laski,
dziękujemy za życzonka.
my już po paradzie, nie było tak fajnie jak w zeszłym roku :-(
teraz wcinamy sobie, ja się doję i zaraz mykamy na festyn :tak:
Słyszałyście o tym wypadku w apeldoorn? Straszne!
2 zabitych, 12 rannych :szok:

dziewczyny filmik nie jest zaraz z samej góry, musicie stronkę przesunąć troszkę na dół i nacisnąć odtwarzaj :-)

Karola szerokiej drogi, spokojnej podróży i udanych wakacji życzę.

Czesc,
Co do filmiku od agasty, to nie widzicie go dziewczyny bo agasta zapomniala wkleic link :-D wiec ja wkleje:
http://www.dojarka.pl/f/6689/Jak_byc_gotowym_do_pracy_w_5_m

Karola, jesli cie to pocieszy... ja dzisiaj tez lazikowalam po sklepach i tylko sie zdolowalam na maksa bo wszystko co mi sie podobalo za male oczywiscie... chcialam nawet w ciazy jak czlowiek wygladac, ale niestety wygladam jak wieloryb, brzuszek jest nawet spoko, ale d... tak mi urosla ze patrzec na nia nie moge :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet w spodnie ciazowe ktore kupilam sobie na lato i jeszce ani razu w nich nie bylam sa za male :shocked2: nic tylko usiasc i plakac...
A poza tym stwierdzilam ze ja nienawidze chodzic po sklepach bo i tak nic fajnego wynalezc nie umiem :-(:-(
Juz wam nie smuce... ide chyba jakies ciasto sobie na pocieszenie upiec, zeby tylek mogl mi dalej rosnac i pod koniec ciazy nawet rozmiar 56 byl za maly....:confused2:

Milego popoludnia

acha zapomnialam...

agasta wszystkiego naj dla Claudusi, i Karola dla Michalka rowniez - wprawdzie spoznione ale szczere :sorry:
a tobie Karola jeszcze spokojnej podrozy zycze i cudownego urlopu :tak:

Ok dziewczynki ,ja sie zegnam. Juz jestemy gotowi do drogi:tak:Podziekuje jak dojedziemy:tak:
Tak slyszalam tez o tej tragedii,:no:odwoluja imprezy w niektórych miastach.
Do poklikania i miłego weekendu:tak:

Hej!

Agasta gratuluję Claudii jej 4go miesiąca!:tak:
Karola szerokiej drogi i wypoczywaj~!:-D
Ann kochana kupuj w czym ci wygodnie i na rozmiar nie patrz, szczęśliwa mama to szczęśliwe maluchy,pamiętaj o tym!;-):-)
My sie obkupiliśmy dziś na pchlim targu,głównie ciuszki małym ale i rolki Karci nabyłam!
W szoku jestem jak ona to szybko opanowała!Już zaczyna śmigać po pokoju...:szok::-D
Miłego wieczorku...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry