• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Ale się rozpisałyście :-D
Przychodzą do domu, patrzę i co? nic tylko dzień dobry x5 :-)
Ja juz po pracy wcinam drugie śniadanko, mała leży w leżaczku i się bawi. dostałam ze żłóbka prezent z okazji dnia matki - kwiatuszek z papieru na patyczku a na nim odbite stópki Claudii :-)

Agasta,ale przyjemnie :tak::-)
Ja WAs mile Panie opuszczam na weekend, choc i tak ze mnie niewiele pozytku macie, jak zauwazyla Aneta :no::sorry: Za godzine przyjezdza z Czech siostra mojego R. z mezem i synkiem, a z drugim w brzuszku.
Zycze Wam pieknego weekendu, duzo sloneczka i radosci!

;-):-)Hello!
A my dziś leniu****emy....Święto Pracy dzisiaj i ja biorę się za pieczenie rogalików, bo już od 2 tygodni mi ślinka na nie leci....:-):tak::tak::tak::tak::-D

Dziewczyny z tatą na spacerku....:-D Oli ma się dobrze!:-D:tak:

Dzień dobry:tak:
Agasta a ja dostałam od Nikusia odbite dłonie z wierszykiem w serduszku:tak::-)
Gosiu, Aniu co to jest ten pchli targ:confused:
Wszystkiego najlepszego dla Danna:-)
Sencilla po weekendzie masz się poprawić, bo inaczej się pogniewam :eek:
Pauka fajnie, że Oli czuje się już lepiej:tak: Rogala poproszę:tak:

Oliwierek znów wymiotował w nocy i cały czas marudzi:-(
Teraz zasnął, Niko z tatą wyjechali, a ja muszę powtórzyć słówka, bo dziś znów szkoła, a tak mi się spać chce:baffled:
Miłego weekendu:tak:

Hej laski,
gdzie się podziewacie?
Nasza Claudia właśnie zasnęłą i pękamy za śmiechu w jaki sposób śpi. Zobaczcie same :-D
Tak wogóle to zapomnialam wam kiedyś powiedzieć, że jakiś czas temu wlaciał nam kruk do mieszkania :szok: Walnął w szybę i go troszkę przyćmiło, spadł między kwiatki na parapet. A mój Arnold wojak poszedł go złapał i wypuścił na wolność :-D Ale kruczek był chyba jeszcze troszkę przyćmiony i doleciał tylko do ogrodzenia :-)
Oczywiście musiałam zrobić zdjęcie :-)
A tak wogóle to dawno temu kruk spacerował sobie po naszej kuchni jak na deptaku i też musieliśmy go wyganiac z domu :-D

Załączniki

• IMG_2479.jpg
    IMG_2479.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_2471.jpg
    IMG_2471.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_2472.jpg
    IMG_2472.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 39
Witam i ja!

Anetko "pchli targ" to targ z rupieciami np w urodziny Królowej w parku u nas urządzają takie wyprzedaże czego się nie użuwa w domu za bezcen!:szok:
Kupiłam na przykład gumiaczki Ernimu nówki za 0,10€:-)
Karina też gorączkuje a do tego ręka sie jej powiększyła o połowei rumienia dostała...:-(Okładałam jej to cały dzień białkiem,zadzwoniłam nawet do konsultacji biura ale TAK MA BYĆ...
Daan gratulki!:-Di widzisz Gosiu jak to szybko przeleciało...;-)
Agasta świetna poza!:tak:
Sencilla miłego weekendu z rodzinką!Moja mama przyleci w czwartek!;-)
Erni w końcu się zmobilizował...i poszedł zrobić sam kupkę na nocniczek,po czym obwieścił to całej rodzinie krzycząc;PUPA,PUPA!:-D
Mam nadzieje że od dziś nie będziemy mieć problemu....;-)
Ja uciekam do prasowania...
Miłego weekendu kobitki!

Gosia wszystkiego naj dla Daana
Sencilla miłych chwil w rodzinnym gronie życzę.
Aneta zdrówcia dla Oliwierka
Aniu gratuluje pierwszej nocnikowej "pupy" :-D
Pauka super że Oli m się lepiej.
Natka a ty co nagle taka skromna w pisaniu postów?
Karola jak minęła podróż do pl?
Agnes, niunia, jak tam wakacje w pl?

reklama
agasta dobra pozycja;)

zobacz to:-D
Zośka tak samo spała kiedy miała 5 miesiecy:eek:

Załączniki

• Holandia-nasze nowe miejsce 004.jpg
    Holandia-nasze nowe miejsce 004.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 37

Nowe wątki

reklama