• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam i ja...
My dzisiaj uciekamy na piknik w plenerze...u nas na torze wyścigów konnych organizowana jest Majówka dla Dzieci, więc oczywiście nas nie może tam zabraknąć....Oli to już od amego rana się dopytuje, kiedy będzie przeciągać linę, bo tam organizowane są rózżne konkursy i zabawy a także przejażdżki konne dla dziecia....

Miłego dnia kobitki!!!!

reklama
Witajcie dziewczynki
Dojechalismy szczesliwie:tak:Rodzinka zakochana w Michasiu:-):tak:
Jak bede miec czas to was poczytam wiem tylko ze Niunia miala rocznice slubu (bo byly zyczenia tlustym drukiem:laugh2:)wiec SAMYCH SZCZESLIWYCH I PELNYCH MILOSCI DNI:-):tak:
Lece Michasia ubierac i idziemy na polko ,bo dziadek chce mu pokazac kurki i kruliczki :tak::-)
Milego odpoczywania

dziekuje wam za życzenia:tak:

u mnie już się zapiekanka robi:tak: wiki śpi, wszystko wysprzatane...
popoludniu przyjdzie kolezanka i idziemy zobaczyc co u nas ciekawego wymyslili na te dni majowe:tak:

miłego weekendu;-):-)

hejka;)

niunia ja tez Wam składam najserdeczniejsze zyczenia z okazji pierwszej rocznicy ślubu:-)

a my dzisiaj jedziemy do Polski, więc pewnie dużo się nie bede odzywac:-( najlepsze jest to że u mnie w domu nikt nie wie że przyjade z Zosią już teraz, oni myślą ze bede 8 maja, więc będzie suprise:tak::-):tak:

A ja właśnie skończyłam sprzątać:zawstydzona/y::tak: Oliwierek śpi, Niko z tatusiem pucuje autko, a ja mam wreszcie czas dla siebie:-) Idę wziąć prysznic:tak:
Natka szczęśliwej podróży i udanej surprise:-) oraz miłego urlopu:tak::tak::tak:
Karola jak Michałek zareagował na kurki i króliczki:confused: Pewnie robił duże oczka:tak::-)
Pauka udanego pikniku:tak:
Ann kawa pyszna:tak: Coś Ty taka skromna, że hę :confused::-)

Hej!

Wszystkim w PL i zmierzającym tam szerokiej drogi i miłych pobytów...Wypoczywajcie...:-D:tak:
My zaliczyliśmy zwierzaki prawie 3 godz tam buszowali:-) i w końcu doczekałam się tej chwili że mogę sobie tam usiąść i patrzeć jak biegają!;-)
Nie muszę asekurować każdej zjeżdżalni itp...
Mój Erni wreszcie umie sam wszędzie wejść i zleść!!!:-D:-D:-D
Tak że miło spędziłam ten piękny dzień...a w drodzę powrotnej zakupiłam nam roli więc jutro śmigamy rodzinnie!:-):tak::-);-)
Na obiad właśnie wcinam flaczki made in Polen...a obiad jeszcze w rozsypce!
Mój M jeszcze w pracy wyjątkowo dzisiaj więc...luzik!
Kawkę zaraz podaje!:rofl2:

Ja! A do kawki upieklam zebre :-D

Ta wprawdzie nie moja, ale podobna (moja troszke pekla, bo tak urosla)

Załączniki

• zebra.jpg
    zebra.jpg
    62,7 KB · Wyświetleń: 45
Ja już po prysznicowaniu:tak::tak::tak: i zastanawiam się czy mi się chce jakieś ciasto upiec czy nie :sorry::tak:
An a podasz przepis? Może i ja upiekę:tak: Ja robiłam kiedyś z przepisu z netu, ale wyszła mi jakaś taka wilgna:baffled:
Aniu ja też już się nie mogę doczekać kiedy Oliwierek nauczy się sam wchodzić na zjeżdżalnie:tak:, bo jak idziemy na plac zabaw czy nawet na naszym ogródku to jestem bardziej zmęczona niż moje dzieci:-D

An moja Zebra już się piecze, jeśli wyjdzie to wrzucę przepis na kulinarny:-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laski,
u nas dziś było pierwsze spotkanie z marchewaczką.
Claudii bardzo smakowało i prosiła sie o jeszcz ale na pierwszy raz dostała niecałe 3 łyżeczki. A po tym obizywała się jeszcze chyba z godzinę :-D
Później wstawię fotki z marchewkowej uczty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry