• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

An a podasz przepis? Może i ja upiekę:tak: Ja robiłam kiedyś z przepisu z netu, ale wyszła mi jakaś taka wilgna:baffled:

An moja Zebra już się piecze, jeśli wyjdzie to wrzucę przepis na kulinarny:-):tak:

Ja tez moge wrzucic, przepis jest od mojej mamy i poki co mi zawsze wychodzi, tylko moja blacha ma chyba tylko 24cm i jest troche zamala bo ciasto rosnie bardzo wysoko i peka...

reklama
witam wieczornie
jem bigos a ze lubie przy jedzeniu zawsze cos czytac to sobie siedze i was czytam:-):-). dzisiaj tez mialam wielki dzien sprzatania, pozniej siedzialam z kolezanka na sloncu i padnieta jestem :baffled::baffled:
W imieniu Daana dziekujemy za zyczenia, wczoraj swietowalismy jego pierwsze urodzinki, a wieczorem maly zrobil nam tez prezent i wczesnie zasnal i moglismy sobie z M. posiedziec przy winie bylo bardzomilo prawie jak za starych czasow:-D:-D:-D
Niunia ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!
Dobranoc i milo spedzonej niedzieli zycze

Dzien dobry,
Ja sie jeszcze bycze w lozeczku i tak planuje spedzic niedziele, wczoraj oczywiscie przesadzilam z robota :zawstydzona/y: :sorry: ale juz koniec szalenstw...
Ide zapodac sobie kawke i sniadanko bo przez glod juz nie zasne a podac nie ma mi kto bo moj M jeszcze smacznie spi...

Dzień doberek,
my pospaliśmy dziś do 8. Pobawiliśmy się z małą, wymęczyliśmy ją i dalej sobie smacznie śpi.
Bułeczki się już pieką zaraz będziemy wcinać śniadanko.
A to zdjęcia z wczorajszej pierwszej marchewkowej przygody :-)
Bardzo jej smakowało, tylko że po tych 2 łyżeczkach bardzo szybko była głodna znowu.
Dziś powtórka z rozrywki :tak:

Załączniki

• IMG_2508.jpg
    IMG_2508.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_2518.jpg
    IMG_2518.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_2526.jpg
    IMG_2526.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_2529.jpg
    IMG_2529.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Ann zebra wyszła:tak:
My właśnie wróciliśmy z mega długiego spacerku:tak: Oliwierek przy okazji zasnął na świeżym powietrzu:tak:
Oliwierek dziś w nocy non stop się budził i płakał, nie miał temperatury, więc nie wiem dlaczego, wygląda na to, że coś go bolało, ale co:confused: Zęby mu już wyszły, a on w nocy obudził się z 20 razy:szok: Takim cudem pospałam do 11:00 bo nad ranem zasnął:zawstydzona/y: Rano znów płacz, nic nie chce jeść :no: Przed pójściem na spacer dostał syrop przeciwbólowy, więc zasnął i śpi do teraz :tak:Brzuszek ma miękki, więc nie wiem co to może być:confused:
Agasta foteczki świetne, Claudii pewnie smakowało:tak:

Opis fotek
1. Moja Zebra:tak:
2. Tańczący Oliwierek
3. Tańczący Oliwierek

Załączniki

• 100_2262.jpg
    100_2262.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 100_2244.jpg
    100_2244.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 40