• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Natka ale Zosieńka na tym zdjęciu jeszcze malutka :-) A Claudia ssie kciuka i zasypia, tylko czasami nie zaskoczy, że jak już zaśnie to musi go wypluć i tak sobie go trzyma w na pół otwartej buzieńce do póki ja jej go nie wyciągnę :laugh2:

reklama
witam:-)

ja dzis byłam u siostry na dzialce, na grilu- tak się spaliłam:szok: i to wiecej z prawej strony bo z tej słońce przygrzewało:sorry:

tak ogolnie to mam dzisiaj 1rocznice slubu-a jestem bez mojego P.:-(

wszystkim dzieciom z okazji miesiecznicy życze Wszystkiego Najlepszego :tak:;-)

Niunia Wszystkiego najlepszego z okazji ROCZNICY ŚLUBU:-):-):-):-):-)!!!!!!!!!!
Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, ale non stop mnie boli głowa, przecież nie będę codziennie łykać tabletek:wściekła/y::angry: Wypiłam sobie dziś kawę i mi było troszkę lepiej, ale znów mnie boli, a drugiej kawy moje serce nie wytrzyma:no:
Uciekam do wyrka.
Miłej nocy:tak:

Dzień dobry.
Ja już skończyłam plewić ogródek i przycieliśmy z Arnoldem ogrodzenie, bo tak wyrosło już prawie do nieba :-D
Niunia wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu
Aneta może masz coś z ciśnieniem nie tak?

Witam!

Anetko jakie śpiochy???:szok:
Ja już zaliczyłam 3godz prasowania:-D a teraz muszę podrzucić to mojej klientce!
Niunia wszystkiego naj,naj...!:tak:
Anetko powinnaś to skonsultować z lekarzem...:zawstydzona/y:
Agasta widzę że Ty też ranny ptaszek jesteś i pracuś...
A ja wszystko co miałam zrobić DZIŚ zrobiłam wczoraj a teraz zmykam na zwierzaki z dzieciaczkami...
Miłego dnia kobitki a kawkę zrobie po południu!;-)

Aniu ja to ranny ptaszek przez Claudię się zrobiłam. Jak mieszkałam jeszcze w pl to w soboty i niedziele potrafiłam do 12 albo 13 spać :-D i wcale nie chodziłam późno spac bo np o 23 albo 24 :-)

Agasta zawsze miałam niskie ciśnienie, kiedyś nawet w ciąży na wizycie u gina miałam 40/60:szok: i mnie nie chciał wypuścić z gabinetu, a jak usłyszał, że autem przyjechałam to powiedział, że mi da skierowanie do szpitala:szok: Tak się zdenerwowałam tym szpitalem, że ciśnienie mi skoczyło i mnie wypuścił z gabinetu:-D. Spędziłam tam chyba 2 godziny:tak:
Aniu wczoraj wypiłam sobie drugą kawę weczorem bo czułam się jakby mi walec po głowie przejechał:baffled: i tak otrzeźwiałam, że poszłam spać o 00:30, a zasnęłam ok 2:00:szok:. Wykorzystałam ten czas na naukę:-):tak: Niestety Oliwierek dziś nie dał mamie pospać i wstał po 7:00, ale nawet nie czuję się jakoś mega zmęczona:tak:
Ja też zawsze sprzątam sobie w piątek, ale wczoraj szkołę miałam i jeszcze tak się czułam fatalnie, że tylko kuchnię posprzątałam i na pół pranie zrobiłam:tak:
Miłego dnia :tak:

reklama
dzien doberek

to moze ja podam kawke :-)

Załączniki

• kawa.JPG
    kawa.JPG
    35,2 KB · Wyświetleń: 35
  • ciasto_czekoladowe.jpg
    ciasto_czekoladowe.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 32

Nowe wątki