reklama

Holandia

Dzien dobry,
Agnieszko, rowniez wyrazy wspolczucia...

Ja jeszcze wyleguje sie w lozeczku, do pracy ide na ktora chce bo tylko na 3h :-)

reklama
Witam Was:tak:
My właśnie wstaliśmy z łóżka:szok: :-)
Aniu Twój mąż ma 120kg:confused::szok: Ja na zdjęciach tego nie widzę:tak::-D
Aniu a kupiłaś rolki z kauczukowymi kółkami czy plastikowymi:confused:
Aniu ja nie jestem za adopcją dla związków homo, ale nie potępiam! Uważam, że czasem dziecko może mieć gorszą sytuację w rodzinie heteroseksualnej (mam na myśli w trym wypadku patologiczną rodzinę-przemoc itp) niż w rodzinie homoseksualnej. Zastanawiam się tylko czy dzieci wychowywane w rodzinie homo są hetero czy jednak homo:confused: Może są jakieś badania na ten temat:confused:
Agnieszko jak się czujesz:confused::-(

Ostatnia edycja:
Hej!

Ja jeszcze pije kawkę bo mam na 10.00 do pracy!
Anetko tak mój tyle waży ale ma 2m wzrostu więc tego nie widać:szok::-D:-D...
Rolki kupiłam z kauczukowymi za ok40€ w Bristolu...
Ładnie wszyscy się wylegują...a ja od 7.00 w pełnym biegu...:-);-)

Ja juz tez wstalam, wcinam sniadanko i pije kawkei chyba bede powoli zbierac sie do roboty...
Sloneczko pieknie swieci ale chyba troche zimnawo jest...:baffled:
To uciekam, potem musze jakis obiad zkombinowac ale chyba bedzie - macaroni carbonara :-D
Milego dnia

hej dziewczyny!!!!

Ja chciałam zameldowac ze w koncu doczekałam sie wyprowadzki synka, co prawda po takich przejsciach, ze nawet nie jestem gotowa żeby opowiadac, ale ogolnie miałam cc i najwazniejsze ze wczoraj wyszlismy ze szpitala cali i zdrowi i najszczesliwsi :-):-):-)

Jak znajdę chwilke to popowiadam, narazie czas mi wypelnia karmienie synka, kupka, karmienie, kupka ...... itd.

Pozdrawiam

Aha, bardzo sie ciesze i gratuluje!
czekamy tu na Ciebie!
Wybaczcie kobitki, ze nie pisze, ale mam tak zwariowany czas, ze po prostu nie daje rady.
Ale pamietam o Was caly czas :)

Ostatnia edycja:
reklama
Aha gratuluję synka!!!!!

A ja właśnie się pakuje bo po południu wyjeżdzamy do Holandii !!!
tak szybko to zleciało że :szok:ale co najważniejsze załatwiliśmy z małymi przeboiami oczywiście jak zawsze :szok:tylko sukienki na wesele nie kupiłam ale nie chciałam tak na szybko byłam się zorientować w salonie to babka powiedziała że ja jestem raczej wymiarowa i większość będzie na mnie pasowaś więc mogę jeszcze poczekać do czerwca:tak::tak:to ja spadam dalej do pakowania :-)

do usłyszenia już w Holandii:tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry