reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aaaa...prawie zapomniałam!:sorry:

Oczy w oczach zagubione,
Usta ustom na spotkanie,
Dłonie w dłoniach zaplecione
Na miłosne czarowanie.

Na spotkanie dwojga ludzi,
Na radosne dopełnienie,
By się pożądaniem budzić
I zasypiać serc marzeniem.

Ona jako brzoza biała,
On mocarnym nad nią dębem,
Zespoleni w jedno ciało,
Zatopieni w uczuć głębię.

Świt zagląda im w źrenice
Rozszerzone w rannej zorzy -
Nowy dzień na nowe życie -
Siła dębu, cichość brzozy.

Anetko wszystkiego najlepszego z okazji 5-rocznicy ślubu!!!!:-):-):-)
GRATULUJEMY!:tak::-D:tak::-D

reklama
Hej
Ania chyba od dzisiaj ,bo tez to zauwazyłam:tak::tak: gratuluje !!!tak ,tak juz weekend prawie;-)
Aneta z okazji waszj 5-tej rocznicy slubu zycze wam duuuuuzo miłosci ,radosci , cierpliwosci ,zrozumienia i abyście zawsze byli szczesliwi ze soba!!!!
Do mnie dzis rano przyjechala@ i brzuszysko mnie boli:baffled::baffled:,nic mi sie nie chce:no:A jeszcze nie wiem czy znow dzis babka nie zadzwoni o prasowanie:dry:

Ostatnia edycja:
Aniu, gratuluje awansu!! :tak::-D:-D:szok::szok::laugh2::laugh2:

Anetko, pieknej milosci, wzajemnego zrozumienia, odkrywania siebie na codzien i romantycznej kolacji dzis zycze Wam z calego serca!! Hurrraa!! To juz piec lat!! :tak:

Dzień doberek!:-)

Ja w pracy oczywiscie....:-( A moi siedzą sobie dzisiaj w domciu.....:tak::-)

Anetko
wszystkiego naj, naj, naj z okazji Waszej "Piątki"!
Radości, zrozumienia, szacunku do siebie,wytrawłości, a także niekończącej sie fascynacji sobą i miłości!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ann dziewczynki są śliczniutkie...:-D:-D:tak::tak::-D:-D
Zazdroszczę ci takich fajnych fotek! Moja Maja to zawsze była tak jakoś obrócona, ze nie szło jej tak całej zobaczyć....:zawstydzona/y::wściekła/y::-) A ostatnio sobie nawet uświadomiłam, że nie mam żadnego usg Majki, bo mi w szpitalu chyba zabrali i nie oddali.....:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::angry:

Aniu ja też ci gratuluję awansu!!!!!!:-):-):-):tak::tak::tak::-):-):-)

Karolka mnie się też nie chce dzisiaj pracować, ale pocieszam się, ze jeszcze 4 godz. i zaczynam weekend:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dzien dobry,
Aniu gratuluje, wreszcie sie udalo - dwa dni temu pisalam do naszej pani Administrator o przyznanie ci tytulu moderator, :-)
Dobrze byloby miec tez drugiego aktywnego na forum moderatora, gdyby Ania czasem nie mogla - rzuccie jakies propozycje...

A tak poza tym to zaczynaja sie u mnie bezsenne noce i mdlosci wrocily :baffled:
dzisiaj to dopiero po 7 udalo mi sie troche przysnac i niedawno wstalam bo juz wylezec nie moglam...:eek:

Anetko, wszystkiego naj z okazji rocznicy slubu!!!

Witam:tak:
Ja już po pracy i właśnie gotuje:-D i na moment chciałam zajrzeć co u Was, a tu tyle życzeń dla NAS:-):-):-):-):-) Jesteście kochane, bardzo dziękujemy:tak::tak::tak: Mężuś dziś rano dał mi ogromnego buziaka i powiedział, że nadal chce się ze mną zestarzeć:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-) i pędził do pracy, bo zaspał:szok::-):-D
Oliwierek u opiekunki w ogóle nie płakał:-):-):-):-) i zasnął jej na podłodze podczas zabawy:-D:-D:-D
Aniu gratuluję awansu:tak::tak::tak:Co to takiego KOBER:confused:
Sencila Twój pomysł z filetem z kurczaka wykorzystałam, jeszcze robię rybkę duszoną z warzywami i brokuł z ryżem, mięskiem w sosie czosnkowym:tak:
Uciekam bo mam dużo pracy:tak::tak::tak:
Ann biedna Ty, jeszcze trochę i dziewczynki będą z Tobą i wszystkie dolegliwości miną:tak::tak:
Uciekam bo mam dużo pracy:tak::tak::tak:
Wy już prawie weekendujecie, a ja mam szkołę do 21:00:-:)-:)-(
Miełgo dnia:tak::tak::tak: i jeszcze raz dziękujemy za życzenia:-):-):-)

Hej dziewczyny!
Witam po dluzszej nieobecnosci, ale sie rozumie ślub to ślub, zaraz po przyjezdzie byłam rowniez sprawdzic, jak tam moje dzidzi, a ono juz ma 15 cm i jest strasznie duze. Poniewaz moja podroz byla dosc meczaca lekarka stwierdzila, ze dobrze bedzie jak odpoczne chocby 2 dni...i kazala isc na zwolnienie...no i coz dzis dzwonie do pracy, kiedy moge do niej wrocic, a tu mowia, ze pracy juz nie mam(a tak obiecywali, ze mnie nie zwolnia) i moj heppy day sie skonczyl. Czy ja w takim w ogole wypadku moge liczyc na jakas pomoc finansowa? pieniedzy za tamto poprzednie zwolnienie choobowe naet nie widzialam( bo ja nie mam w umowie o prace wpisanej liczby godzin-moze dlatego?). Piekne holendrskie gadanie-niby twierdza, ze w fabryce nnie ma pracy i to dlatego, ale gdybym nie zadzwonila tam sama to by mi nawet nie dali znac ze juz wiecej nie pracuje....jestes super wsciekla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale was pozdrawiam, i wszystkim tym, ktorym naleza sie zyczenia to je serdecznie skladam

No koobietki ja też mam już weekend!!!
Aniu 117 to straszne ale trzeba to sprawdzić jakie masz szanse i czy to zwolnie ne było prawnie poprawne...:sorry:Coś mi się nie wydaje...Najlepiej napisz na forum niedziela.nl tam zawsze jakaś dobra dusza ci doradzi!:tak:
Mi już wiele razy pomogli...
Anetko życzę ci cuuuuuudownego wieczorku i jeszcze piękniejszej nocy!:tak::-D
Karola ode mnie do ciebie pojechało wredne @...hihi
My dziś na obiad...grillek!:-)Co prawda piątek ale transport kiełbaski i kaszanki z PL dojechał więc...trudno się oprzeć!:sorry::zawstydzona/y::-D
Ann jeszcze trochę i ...będziesz narzekać na co innego!Taki nasz los...mamusiek!:laugh2:Ty cholero a więc to twoja sprawka/awans/...tak myślalam że ktoś tam palce maczał!:-D:-D:-D
Agasta na wakacjach...a reszta kobitek to co porabia?

reklama
Anna117 tak to juz jest w holandii pieknie mowia ,a i tak maja nas gdzies:wściekła/y:Ja tez sie o tym przekonalam.Ania dobrze radzi na niedzieli napewno kos ci pomoze:tak:
Ania zeby to ostatni raz było:no::crazy: nie chce tej@:-D:-DJuz mi jej nie posylaj:rofl2:Ja juz tez mam weekend ,bylam na tym prasowaniu:tak:My jutro grila planujemu co prawda na naszym malutkim balkoniku ale zawsze to gril:-):-)
Ann nie chce cie straszyc ,ale przed toba jeszcze duzo nieprzespanych nocy:tak::tak:Chyba ,ze to beda spiace ksiezniczki:-D:-D Tak jak Claudia Agasty pobijala rekordy w spaniu:laugh2:
Aneta milego wieczorki i upojnej nocy;-):happy:
Pauka jutro wolne?Odpoczywaj i ciesz sie rodzinka:tak:
Jutro siostrzyczka przyjezdza juz sie ciesze:tak:

Do góry