reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
a ja dzis zaszalalam i zrobilam pierogi ruskie. Oraz serniczek przepyszny z orzechami! POlecam! wrzucic przepis? :tak::-D
kochane, poradzcie cos... mamy z R. jakies zapalenie jezyka... tzn. dwoch jezykow :laugh2: Strasznie nas piecze, boli, nawet mowic i jesc sie nie bardzo da..
Mezus mnie caly czas pyta, z kim sie calowalam :-D

dobry wieczór....

Właśnnie niedawno skończyłam prasować....:sorry:;-):-)
Teraz już po kąpieli, leżę w łóżeczku i oglądam Festiwal w Opolu:tak::-)

Dzień dobry!

Sencilla no to z kim się całowałaś???:szok::-D:-D
Ale tak na poważnie ja na twoim miejscu pojechałabym do lekarza przy szpitalu bo z językiem nie ma żartów...:no::-:)szok:Każda opulchizna jest niebezpieczna...
Ja wcinam śniadanko i lece odstwić auto do mechanika...

czesc dziewczyny
my dzisiaj mamy round op texel wiec lecimy z malym na plaze poogladac, mial byc dzisiaj nawet j. smit ale oczywiscie w ostatniej chwili zrezygnowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Anetko wieczor chyba sie udal wczoraj bo jeszcze cie tu nie ma:-);-)
Ann dziewczyny sliczne a ty biedaczko jeszcze troche sie pomeczysz
ja juz tez zaczynam sie powoli szykowac do wyjazdu jeszcze 4 dni:-):-) juz nie moge sie doczekac. nie orietujecie sie moze jak to z jedzeniem dla dziecka jest jezeli sie leci samolotem, czy moge termos wziasc :eek:
do potem pa

Ann wyciąg kości na kanapie i się nie ruszaj!:-)
Anetko jak tam wieczorek minął?;-)
Sencilla tak mnie kusiłaś tym sernikiem że właśnie swój do pieca włożyłam!:-D
Gosiu jedzenie dla dzieci chyba nie robi problemu w samolocie, ale warto gdzieś poczytać napewno piszą...:tak:
Niuniu a ty co tak mało piszesz?:sorry:
A ja sobie organizuje babski wieczorek z moją matką chrzesną bo pracuje sezonowo pod Amsterdamem właśnie po nią pojechali...mojego wyganiam na rybki nocne -nawet nie protestował!:cool2:Ciekawe dlaczego?:rofl2::-D
Udanego popołudnia...pa

reklama
Do góry