reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam Was:tak:
Oczywiście wczorajszy wieczorek bardzo nam się udał:-):-):-):-) Zrobiłam mężusiowi niespodziankę i wróciłam ze szkoły o 19:30:tak::tak: Dzieci już spały, więc miło i przyjemnie spędziliśmy cały wieczór:-D:-):tak: Kolacja smakowała, winko również:-). Otrzymałam nową bieliznę i kwiaty:tak::-)
Problem był rano, ponieważ późno szliśmy spać, a Oliwierek wstał o 6:00 i za nic w świecie nie chciał spać:no:
Sencilla a nie jest to grzyb pleśniawkowy, to o czym niedawno pisałam, miał Oliwierek:confused: On również nie mógł mówić, bolało go jak jasna ch...era :wściekła/y:Nic nie jadł i nawet ślinki nie mógł przełykać:no:
A przepis na serniczek poproszę:tak:

reklama
Anetko, ale wiesz, my nie mamy zadnego nalotu, ani zadnego sladu. Po prostu nas chol...ie boli :wściekła/y:
A serniczek wrzucilam na kacik kulinarny. A ktos reflektuje na przepis na ta watrobke w sosie ziolowym?
my dzis padalismy ze zmeczenia, ten tydizen nas doslownie wykonczyl, a wiadomo, jak to jest w weekend z dwojka maluchow... raczej sie nie odpocznie...;-)

Ostatnia edycja:
Niuniu a ty co tak mało piszesz?:sorry:

ja ostatnio opadam z sił :sorry:
czy wasze pociechy też miały taki okres że ciągle marudziły? wiktoria jak niekiedy wstanie po popołudniowej drzemce to strasznie płacze:shocked2: wszystko probuje brać na płacz:eek: a najgorsze jest jak coś chce a ja nie wiem o co jej chodzi:baffled:

ma dopiero niecałe półtora roku a już ma swoje humorki....:szok: mam nadzieję że obejdzie sie bez superniani:eek:

Niunia, kazde dzieciatko ma swoje humory, a Wiktorii chyba zaczyna sie trudny okres, "bunt dwulatka"... mojej Marysi sie jeszcze nie skonczyl, trwa juz drugi rok :-D ale ja to jestem twarda sztuka i malo co mnie wyprowadzi z rownowagi :tak::cool::laugh2: Grunt to nie stracic spokoju, dziecku w koncu przejdzie :tak:

sencilla- a czy czasem kiedys nie polecałas jakiejs ksiazki na bunt dwulatka??

jej najlepiej i najczesciej używanym słowem jast NIE :szok:
tylko jak jestesmy w gościach to wszyscy myśla ze to takie grzeczne dziecko, a rózki pokazuje mi w domu.. :sorry:

ale pamietalam że o dwulatkach;-)
w poniedzialek moze wejde do ksiegarni zobaczyc czy maja jakas godna polecenia ksiazke o buncie dwulatka- jak go przezyc:-)

chyba że inna mama ma jakies dobre pomysły i rady???;-)

Dzień dobry!

Niuniu ja przeżywam już drugi raz ten "superowy okres":-D:cool2:w życiu małego człowieka i wykończonego nerwowo rodzica:rofl2:...i myślę że najlepiej mi wychodził KOMPROMIS:tak::tak::tak: /czasami pozwalałam też im mieć swoje zdanie/....bo przecież dziecko to też człowiek tyle że malutki....:tak::szok::-D
Co do literatury to zgadzam się przyda ci się coś fachowego - ja polecam "DRUGI I TRZECI ROK DZIECKA" A.Eisenberg,Murkoff,Heidi...dla mnie jak Biblia!:laugh2::tak:
A ja zapraszam na kawkę;

i serniczek....:-)

reklama
Do góry