reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hej ,hej:-)
Jeszcze ja cosik naskrobie:-)
Siostrzyszka dojechala wczoraj ,wiec siedzimy i gadamy :tak:Dzis bylismy na dlugim 3 godzinnym spacerku,pogoda sie wyklarowala wiec kozystamy:tak::tak::happy:A teraz grilek ,bo wczoraj moj A przyszedl z pracy okolo 20 :-(i przenieslismy na dzis:tak:
Ann super ze dzisiejsza noc i dzien przespaliscie :tak::tak::-D
Aneta fajnie ,ze wieczorek i nocka sie udala :tak: Bedzie jakas ksiezniczka?:-D:-D;-)
Pauka ale pospalas dzis no,no:happy:
Ania na pewno to byla przyjemna i wzroszajaca chwila:tak::tak:Jak sie udalo spotkanie z kuzynka?
Sencilla biedaczko calowac sie nie mozesz;-)Kiedys wyzdrowieja wasze jezyczki i nadrobicie wszystko:tak::tak:;-)
Przepraszam jesli kogos pominelam ,ale wiecej nie pamietam co pisalyscie:sorry:
milego wieczorku

i ja jestem:tak:

dzisiaj z kumpelą wybrałysmy sie na zkupy do galerii- ona ma 7miesieczna coreczke- och ciezko bywa z dziecmi na takich zakupach, nastepnym razem musze zostawic mala z mezem a sama wybrac na dlugie zakupy:tak:
bo zapomnialam sie pochwalic ze powoli wchodze w spodnie sprzed ciazy-przynajmniej wszystkie te co byly mi luzne:-D najgorszy jest tylko brzuch:-(
a myślac o wszystkich smakołykach na ktore dajecie przepisy to az czuje że tyje:-D

szukałam ksiązkek o dwulatkach i nic nie dostałam:eek: jutro do ksiegarni sie wybiore:tak:

piszcie więcej żebym miała co czytać;-):tak:
miłego niedzielnego wieczoru;-)

Dobry Wieczór....
Ktoś jeszcze nie śpi???

U nas dzionek minął super....:-D:-D:-DMimo kilku "burz gradowych" z męzuchem:szok::tak::-D Pojechaliśmy z dziewczynami zobaczyć nową fontannę na Pergoli a potem jeszcze zahaczyliśmy o Ogród Japoński....

Tu wstawiam wam linka do filmiku z premierowego pokazu z 4 czerwca:
cz.1
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wXUg4TLxk54"]YouTube - Wrocław - fontanna na Pergoli - debiut cz1[/ame]
cz.2
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MBxv9BAN_vY"]YouTube - Wrocław - fontanna na Pergoli - debiut cz2[/ame]
cz.3
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=c4t7Z0ubsFQ&feature=related"]YouTube - Wrocław - fontanna na Pergoli - debiut cz3[/ame]

No i oczywiście kilka fotk dla was....:-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_8910.jpg
    IMG_8910.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_8924.jpg
    IMG_8924.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_8952.jpg
    IMG_8952.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_8967.jpg