reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aniu, dzien dobry, ja tez zapraszam na serniczek, dalam zdjecia na watek kulin. A zaproszenie na kawke chetnie przyjme.. bo mi sie kafetierka zepsula i nie mam kawy :wściekła/y:

reklama
HEJ DZIEWCZYNY !!!!

Tyle piszecie o swoich podbojach kulinarnych, ze i ja postanowilam z wasza pomoca wziasc sprawy w swoje rece. Moze znacie jakis ciekawe i łatwe przepisy na dania bezmiesne bo mnie cos w tej ciazy odrzucilo od miesa, a moze jakies ciekawe ciasta owocowe?czekam na propozycje i udanej niedzieli zycze

Dzień dobry....
Witam się tylko z wami i uciekam do garów, bo dzisiaj obiadek z lekkim pośligziem....Wstałam dopiero o 10.30! Aż się dziwię, bo ja to zwylke ranny ptaszek jestem i rzadko mi się zdarza pospać dłużej jak do 8.00...hihihi

Miłego dzionka dziewczyny

Niunia mój Oliwierek ma 19 miesięcy i też zaczyna mieć swoje humorki, gdy on coś chce, a ja nie pozwalam to wtedy rzuca się na podłogę i płacze, więc w ogóle nie reaguję, najczęściej wychodzę z pokoju, a jemu raz dwa wszystko przechodzi i przychodzi po 30sekundach do mamy się przytulić:-):tak:
Polecam stronkę Chomik - przyjazny dysk internetowy znajdziesz tam różne ciekawe książki on-line:tak: Później napiszę Ci tytuły książek, które polecam:tak:
Sencilla jak Wasze języki się mają:confused::-D
Pauka ja właśnie po obiadku posprzątałam, a właściwie to mężuś zmywał a ja 2 placuszki upiekłam i obiadek zrobiłam:tak:
Dziś na obiadek mieliśmy faszerowane kurze nog (nowy przepis, mniam mniam:tak:), ziemniaczki z ciemnym sosem i fasolkę:tak:
Karola pytałaś kiedyś w czym robię placek, a więc w prodiżu, niby mięso w nim też można piec ale ja jeszcze nie próbowałam:no:
Miłej niedzieli:tak:

Ostatnia edycja:
Acha...zapomniałam się pochwalić że dziś mój synek usiadł mi rano na kolankach, pocałował w policzek i pierwszy raz w życiu powiedzał do mnie; MAMUSIU:szok::-D po czym się przytulił tak mocno...aż mi się łzy w oczach zakręciły...:cool2::sorry::tak:
Takie cudowne są te urocze chwile...

Dzien dobry,
My niedawno wstalysmy - jakas godzinke temu :szok::-D dzisiaj jakos nocka znosna...
A wy tu kusicie znowu roznymi pysznosciami, tez bym cos upiekla, ale ne mam sily w kuchni stac...:eek::baffled:

my wlasnie wrocilismy znad jeziorka, pojechalismy na rowerkach. zbieralo sie na burze, ale tak czy inaczej sie wybralismy, i dobrze zrobilismy, bo po 10 minutach sie rozpogodzilo, a pozniej to juz bylo cudnie :tak: Dzieciaczki pobrykaly w piaseczku, kapiel zaliczyly, mnie przygrzalo, zrobilismy piknik, salatki, kanapki, serniczek i kawka... ach, co za zycie :-D w koncu troche odpoczelam. po drodze kupilismy dwa bukiety cudnych piwonii.

Ktos pytal o ciasto z owocami, ja mam fajny przepis na ciasto truskawkowe z cynamonem i migdalami, wychodzi pychotka, wrzucic?
Anetko, nasze jezyki nawet ok, tylko ze sie calowac nie mozemy :szok::-D bo boli :rofl2::confused2:

reklama
Do góry