reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Aniu nic mi się nie zepsuło. APK to przegląd auta
:-)
Aniu martwię się o moje hamulce tzn one hamują, ale tak jakoś inaczej niż w mojego M aucie. Może klocki hamulcowe są do wymiany i nie wiem czy go zrozumiem jeśli moje przypuszczenia się potwierdzą.
Byłam i facet będzie ok 11:00, bo z dzieckiem do szpitala musiał jechać, więc muszę jechać jeszcze raz

Cały dzień zmarnowany wrrrr
Pożytek z tego taki, że chociaż zakupy sobie po drodze zrobiłam
Ann u nas padało całą noc i co chwilę pada
Aniu miłej pracy
Wstawać śpiochy

:-)Aniu martwię się o moje hamulce tzn one hamują, ale tak jakoś inaczej niż w mojego M aucie. Może klocki hamulcowe są do wymiany i nie wiem czy go zrozumiem jeśli moje przypuszczenia się potwierdzą.
Byłam i facet będzie ok 11:00, bo z dzieckiem do szpitala musiał jechać, więc muszę jechać jeszcze raz

Cały dzień zmarnowany wrrrr
Pożytek z tego taki, że chociaż zakupy sobie po drodze zrobiłam

Ann u nas padało całą noc i co chwilę pada

Aniu miłej pracy

Wstawać śpiochy

Witam
U nas dzisiaj pochmurnie....
Wczoraj było tak gorąco i duszno, ze myślałam, że nie wytrzymam w tym moim kioseczku....A co będzie jak przyjdą większe upały????!!!
Będę się smażyć jak frytka na oleju
no i net mi coś szwankuje pisałam do Was wczoraj w pracy i nie ma mojego posta....
U nas dzisiaj pochmurnie....
Wczoraj było tak gorąco i duszno, ze myślałam, że nie wytrzymam w tym moim kioseczku....A co będzie jak przyjdą większe upały????!!!
Będę się smażyć jak frytka na oleju
no i net mi coś szwankuje pisałam do Was wczoraj w pracy i nie ma mojego posta....
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Ja właśnie wróciłam
, od 11:00 tam siedziałam
, masakra u nas przegląd się robi w 15minut, a tutaj to nawet sprawdzali czy tylna klapa się zaklucza
, nawet wycieraczki mi powyciągali, myślałam, że fotele też wymontują

i pech chciał mieli extra kontrolę z RDW (raz na 1000 ) i padło na moje autko, więc dlatego tak długo wszystko to trwało
, ale z drugiej strony wiem, że mam super sprawne autko i śmiało mogę jeździć z dzieciaczkami
:-)
Co robicie dziś na obiad? Ja mam mięsko, ale nie chce mi się ziemniaków obierać
, chyba nie mam wyjścia
Sencilla widzę, że Ci się nudzi
Sencilla, Gosia u nas się wypogodziło i pięknie słoneczko świeci:-):-):-):-) i pewnie idzie ta brzydka pogoda do Was
Pauka kupisz sobie wiatraczek, taki mały kiosk raz dwa się schłodzi
Dzwoniłam wczoraj do Beauty i u niej wszystko ok tylko czasu nie ma, bo teściowa nadal jest
Gdzie reszta się podziewa
, od 11:00 tam siedziałam
, masakra u nas przegląd się robi w 15minut, a tutaj to nawet sprawdzali czy tylna klapa się zaklucza
, nawet wycieraczki mi powyciągali, myślałam, że fotele też wymontują

i pech chciał mieli extra kontrolę z RDW (raz na 1000 ) i padło na moje autko, więc dlatego tak długo wszystko to trwało
, ale z drugiej strony wiem, że mam super sprawne autko i śmiało mogę jeździć z dzieciaczkami
:-)Co robicie dziś na obiad? Ja mam mięsko, ale nie chce mi się ziemniaków obierać
, chyba nie mam wyjścia
Sencilla widzę, że Ci się nudzi

Sencilla, Gosia u nas się wypogodziło i pięknie słoneczko świeci:-):-):-):-) i pewnie idzie ta brzydka pogoda do Was

Pauka kupisz sobie wiatraczek, taki mały kiosk raz dwa się schłodzi
Dzwoniłam wczoraj do Beauty i u niej wszystko ok tylko czasu nie ma, bo teściowa nadal jest

Gdzie reszta się podziewa

reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Sencilla ja żartowałam 

Dziewczyny, chwaliłam się Wam, że mój Oliwierek nauczył się 2 słów
Mówi "zoba" co znaczy zobacz
i ćemu tzn czemu
Chodzi i na wszystko pokazuje paluszkiem i mówi "zoba". Dzis do niego mówię smakuje ciasteczko, a on "makuje", ale więcej razy nie chciał powtórzyć :-(
Jak pociąg przejeżdża to mówi łooo

, jak samolot leci to mówi "zoba" 

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki lubią jak im czytacie książki
Niko kocha książki od zawsze słucha i uwielbia jak mu czytam, a Oliwierek nawet 30s nie usiedzi, w ogóle go nie interesują i nie wiem czy mu czytać czy nie męczyć go
, ma jedną książkę, którą czasem poogląda, a tak ogólnie to nie bardzo

Dziewczyny, chwaliłam się Wam, że mój Oliwierek nauczył się 2 słów
Mówi "zoba" co znaczy zobacz
i ćemu tzn czemu
Chodzi i na wszystko pokazuje paluszkiem i mówi "zoba". Dzis do niego mówię smakuje ciasteczko, a on "makuje", ale więcej razy nie chciał powtórzyć :-(Jak pociąg przejeżdża to mówi łooo

, jak samolot leci to mówi "zoba" 

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki lubią jak im czytacie książki
Niko kocha książki od zawsze słucha i uwielbia jak mu czytam, a Oliwierek nawet 30s nie usiedzi, w ogóle go nie interesują i nie wiem czy mu czytać czy nie męczyć go
, ma jedną książkę, którą czasem poogląda, a tak ogólnie to nie bardzo