• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Pauka, gratuluje!
Aniu117, ja wlasnie wrocilam ze sklepu, kupilam jagody i mam zamiar zrobic dzis sernik :tak: Mamy jutro duzo gosci, najpierw przychodzi byla niania moich malych na kawke, a popoludniu przyjezdza Tato mojego R. i trojka naszych przyjaciol :-D bedzie ludu, a ludu, wiec musze cos upichcic :szok::-):-):-):tak::tak::tak:

Sencilla jak już upichcisz to chociaż okruszki mi tu podrzuć!:-D
Pauka ja to się chyba najbardziej ciesze!!!!:-):-D;-):-):-D;-)
Będziemy mieć z Ann jeszcze jedną kompankę do kawy!:tak:
Trzymam kciuki!

Sencilla no strasznie mi schlebia ze zainspirowalam do dzialania tak wytworna kucharke jak Ty, ale naprawde sernik palce lizac i na pewno zrobisz nim furore wsrod znajomych, ja co prawda zrobilam go z malinami, ale on to chyba w kazdej wersji jest pyszny...:-)

aniahaven przesyłam pozytywną energię- choc tobie chyba raczej jej nie brakuje nigdy, zawsze jesteś szczęsliwa.
anna117 gdzie dokładnie mieszkasz? pod avatarem masz napisane pomiedzy holandią a niemcami to tak jak ja. tylko zależy w którym miejscu;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry